0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μpesg μια μικρη διόρθωση...το μεταπτυχιακό στη διδακτική δίνει 2,5 μονάδες κ το διδακτορικό στη διδακτική 5....
είμαι ψόφια, γιατί αύριο έχω γενέθλια και έφτιαξα την τούρτα μου!
marathes μακάρι να βρω κι εγώ κάτι, αν και φαντάσου φτάσαμε στο σημείο να ευχόμαστε και να συζητάμε γι αυτά που κάποτε θεωρούνταν δεδομένα κι η αλήθεια είναι ότι όσο δε κάνουμε κάτι όλο και χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα κοινωνικά..με αυτή την έννοια φταίμε όλοι μας ...planety χρόνια πολλά και καλά! Ωραία αυτό με το εργοδοτοδιώχτες κι απ' ό,τι θυμάμαι εσύ είσαι ξανθιά, εγώ μελαγχρινή αντε να βρούμε και καμιά κοκκινομάλλα εργοδοτοδιώχτρα να μπει στην παρέα μας Κι εγώ σας αφήνω πάω να μαζέψω τα βιβλία που πετά η κόρη μου σε όλο το σπίτι
Παράθεση από: marathes στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:43:01 pmΜpesg μια μικρη διόρθωση...το μεταπτυχιακό στη διδακτική δίνει 2,5 μονάδες κ το διδακτορικό στη διδακτική 5....συγνωμη εχω μπερδευτει με τις μοριοδοτησεις, τρια χρονια αναπληρωσεις δηλαδη τρια επταμηνα ποσα μορια δινουν με τον νεο τροπο μοριοδοτησης και ποια η διαφορα με το παλιο? εαν ξερει κανεις ας ενημερωσειι ευχαριστω
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 09:34:13 pmΠαράθεση από: marathes στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:43:01 pmΜpesg μια μικρη διόρθωση...το μεταπτυχιακό στη διδακτική δίνει 2,5 μονάδες κ το διδακτορικό στη διδακτική 5....συγνωμη εχω μπερδευτει με τις μοριοδοτησεις, τρια χρονια αναπληρωσεις δηλαδη τρια επταμηνα ποσα μορια δινουν με τον νεο τροπο μοριοδοτησης και ποια η διαφορα με το παλιο? εαν ξερει κανεις ας ενημερωσειι ευχαριστωΔες εδω...κ αν δε μπορεις να βγάλεις άκρη πες μου πόσους μήνες έχεις ακριβώς κ θα σου πω τι μόρια θα πάρεις...(γ) Πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία:− Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδεςγια κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδεςγια κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονά−δες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μο−νάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μο−νάδες για κάθε μήνα− Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μο−νάδες για κάθε μήναΤο ανώτατο συνολικό όριο μονάδων από προϋπηρεσίαείναι 16,80 μονάδες.Λαμβάνεται υπόψη
Παράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 08:35:58 pmείμαι ψόφια, γιατί αύριο έχω γενέθλια και έφτιαξα την τούρτα μου!Χρόνια πολλά και κοίτα να τα χαρείς χωρίς άγχος! Από μεθαύριο πάλι αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά. Ε, μια μέρα το χρόνο τη δικαιούμαστε όλοι, έτσι δεν είναι;Γιάννη, με αγχώνουν λίγο τα όσα λες για τους αναπληρωτές, αλλά ξέρω οτι έχεις στα περισσότερα δίκιο. Όχι οτι δεν παλεύουν όμως, όχι όλοι. Πέρυσι μόνο οι αναπληρωτές απεργούσαμε, άντε και κανένας-δυο από τους μόνιμους (στο σύλλογο ήμασταν γύρω στους 30). Θα μου πεις, στα ίδια ερχόμαστε, εφόσον εμείς δεν έχουμε αυξημένες υποχρεώσεις, εμείς πρέπει να βγούμε μπροστά. Αλλά με τους συνδικαλιστές (εγώ προσωπικά) δε θέλω καμία ανάμειξη.
νομιζω οτι εννοεις με πλουσια εσωτερικα χαρισματα...ετσι δεν ειναι καλο μου πτηνο?