0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: k_g στις Οκτωβρίου 18, 2012, 12:17:14 pmEυχαριστουμε πολυ! Για την προυπηρεσια ομως? Μονο για τις αποδοχες λεει.Αν διαβάσεις μια σύμβαση αναπληρωτή στο Διαύγεια θα δεις ότι αναγράφεται Δεν αναγνωρίζεται ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας το υπερβάλλον των 15 ημερών διάστημα αναρρωτικής άδειας, σε εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 657 και 658 του Αστικού Κώδικα, περί χρονικού διαστήματος αξίωσης καταβολής μισθού σε περίπτωση αναρρωτικής άδειας, και του αριθμ. 1470/22.08.2008 γνωμοδοτικού εγγράφου του Γραφείου του Νομικού Συμβούλου του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., περί αδειών εκπ/κών ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Στον περιορισμό του εν λόγω εδαφίου δεν εμπίπτουν οι άδειες κύησης ή λοχείας.
Eυχαριστουμε πολυ! Για την προυπηρεσια ομως? Μονο για τις αποδοχες λεει.
οι επαπειλούμενες τι θεωρούνται;
Mitsy, συμφωνω απολυτα!!! Δεν γνωριζω ποιοι κανουν καταχρηση αδειων η ποιοι εκαναν παντως για να φτασεις σε σημειο να χρειαστεις πανω απο 15 μερες καποιο σοβαρο λογο εχεις και οχι τη λουφα! Το να σπασεις ποδι η να εχεις ασχημη εγκυμοσυνη δεν ειναι επιλογη μας, πως να το κανουμε! Τωρα θα μου πει καποιος μη πας να δουλεψεις! κοπιασα αρκετα για να φτασω εδω που εφτασα και τωρα που ερχετε η σειρα μου να στερηθω τα μορια επειδη εχω ασχημη εγκυμοσυνη! ε, οχι! Δηλαδη τωρα απο αυτα που υπεγραψες μια εγκυος μπορει να παρει αδεια πανω απο 15ημερο συνολο και να μετρησει η προυπηρεσια (για τις αποδοχες δεν μας ενδιαφερει νομιζω οταν η κατασταση ειναι δυσκολη) ?? Εγω ειμαι στο 2ο μηνα και περιμενω απο μερα σε μερα να ειμαι στην επομενη φαση ομως μεχρι να φτασω στον 4ο που λενε οτι στρωνεις καπως θα μπορω να παρω αδεια περα απο 15 μερες και να μετρησουν τα μορια? εισαι σιγουρη?
tonik, ελπιζω ολα καλα τωρα και να μην εχεις προβλημα! Σ αυτη την περιπτωση αναγκαστικα πρεπει να μεινεις στο σπιτι! Η υγεια πανω απ ολα και φυσικα του μωρου! Εγω κανω εμετους και εχω μονιμη ναυτια! Τι να χαρακτηρισεις! Ειναι αχαρακτηριστο και ασυλληπτο! Σα να σου λεει σκασικα μου κι εσυ και η εκγυμοσυνη σου! Να μαθεις αλλη φορα να μη θες παιδια! Το κρατος μας αντιμετωπιζει καθαρα σαν εχθρους! Καλα βεβαια δε περιμεναμε αυτο για να το καταλαβουμε! Ευχομαι ολα καλα να πανε!!!!!!!!Μitsy ευχαριστω! Θα το κοιταξω σιγουρα αν και με βλεπω να πηγαινω σχολειο μ αυτα που διαβαζω, απλα να δω πως θα τη βγαλω καθαρη με τον εμετο και τη ναυτια!