0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης εκ του νομου εχει καθοριστεί (αυτο ειναι σιγουρο που σου λεω) κάθε ωρα (οχι διδακτική, αλλα ανά 60 λεπτά) υπολογίζεις 50 λεπτά μάθημα και 10 λεπτά διάλειμμα.
με επαρκεια τι εννοεις? οχι αγγλικης φιλολογιας? αυτοι αμοιβονται λιγοτερο? ο κλαδος πε06 εχει απορροφηση??
kalipso23, σε ένα φροντιστήριο είσαι ωρομίσθια, όταν έχεις κάτω από 15 ώρες. Από 15 και πάνω πληρώνεσαι με μισθό. Επειδή όμως οι φροντιστηριούχοι κοιτάνε το συμφέρον τους και μόνο, σκέφτονται διάφορα τεχνάσματα του τύπου οι μισές ώρες με ΙΚΑ και οι υπόλοιπες χωρίς ΙΚΑ. Να ξέρεις όμως ότι για τις ώρες που είσαι στο ΙΚΑ πληρώνεσαι κανονικά και τις αργίες και τις διακοπές Πάσχα και Χριστουγέννων.
Παράθεση από: lemon στις Νοεμβρίου 19, 2009, 06:32:58 pmkalipso23, σε ένα φροντιστήριο είσαι ωρομίσθια, όταν έχεις κάτω από 15 ώρες. Από 15 και πάνω πληρώνεσαι με μισθό. Επειδή όμως οι φροντιστηριούχοι κοιτάνε το συμφέρον τους και μόνο, σκέφτονται διάφορα τεχνάσματα του τύπου οι μισές ώρες με ΙΚΑ και οι υπόλοιπες χωρίς ΙΚΑ. Να ξέρεις όμως ότι για τις ώρες που είσαι στο ΙΚΑ πληρώνεσαι κανονικά και τις αργίες και τις διακοπές Πάσχα και Χριστουγέννων.καπως ετσι με εχει κ μενα φετος. δουλευω 16 ωρες κ με εχει δηλωσει 10 ωρες απο 2 καθε μερα. οταν της παραπονεθηκα για αυτο, καθως δεν το ειχε αναφερει απο την αρχη της συνεργασιας μας, μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα στα ενσημα (οτι δλδ. τον ιδιο αριθμο ενσημων θα παρω ακομα κ αν μου δηλωνε κ τις 16), κ οτι η μονη διαφορα ειναι στο ποσο του ταμειου ανεργιας, (οτι δλδ. τωρα θα ειναι λιγοτερο), αλλα επειδη δεν μου φτανουν τα ενσημα φετος για να βγω ταμειο δεν με αφορα η διαφορα αυτη. σωστα μου τα ειπε ? ή να ψαξω κ τπτ αλλο?