0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι και και με βεβαιότητα 100% για να μετρήσει σαν ημερομήσθιο στο ικα πρέπει να είναι από 2 ώρες και πάνω αυτό το ένσημο εσένα δεν σου χρησιμεύει σε τίποτα της 1 ώρας
Πού μπορώ να βρω να διαβάσω γι'αυτά; Μπορώ κάπου να ρωτήσω; Δεν καταλαβαίνω τί ρόλο έχει το ημερομίσθιο και τί το ένσημο... Τηλεφώνησα ξανἀ στο φροντιστήριο και ο λογιστής επέμενε ότι με τη μία ώρα παίρνω ένσημο....Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι υπέγραψα....Ωστόσο θέλω να μάθω για να ξέρω πως θα το χειριστώ από εδώ και μπρος...
Πηγα πριν λιγες μερες σ'ενα φροντηστηριο για να συζητησουμε για δουλεια και ακουσον ακουσον τι μου ειπε:"Επειδη φετος με τις εγγραφες δεν τα πηγαμε καλα εχουμε κανει προσφορα στους νεους μαθητες που θα ερχονται να δηλωνονται στα αγγλικα να εχουν δωρεαν μια δευτερη ξενη γλωσσα,μια ωρα μονο την εβδομαδα στους μικρους και 2 ωρες οι μεγαλοι.Τις ωρες αυτες δεν τις πληρωνεσαι!!!"Και ανρωτιεμαι εγω...αυτος τη κανει τη προσφορα η ο χαμαλης που θα τις διδαξει....
Παράθεση από: valentine23 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:38:54 pmΠηγα πριν λιγες μερες σ'ενα φροντηστηριο για να συζητησουμε για δουλεια και ακουσον ακουσον τι μου ειπε:"Επειδη φετος με τις εγγραφες δεν τα πηγαμε καλα εχουμε κανει προσφορα στους νεους μαθητες που θα ερχονται να δηλωνονται στα αγγλικα να εχουν δωρεαν μια δευτερη ξενη γλωσσα,μια ωρα μονο την εβδομαδα στους μικρους και 2 ωρες οι μεγαλοι.Τις ωρες αυτες δεν τις πληρωνεσαι!!!"Και ανρωτιεμαι εγω...αυτος τη κανει τη προσφορα η ο χαμαλης που θα τις διδαξει....Όταν πήγα να υπογράψω βλέπω για 16 ώρες και μου είπε ότι οι 4 είναι προσφορά 2ης γλώσσας που είναι δωρεάν, ΑΡΑ κι εσύ δε θα τις πληρώνεσαι!
Παράθεση από: Carmencita στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:07:19 pmΠαράθεση από: valentine23 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:38:54 pmΠηγα πριν λιγες μερες σ'ενα φροντηστηριο για να συζητησουμε για δουλεια και ακουσον ακουσον τι μου ειπε:"Επειδη φετος με τις εγγραφες δεν τα πηγαμε καλα εχουμε κανει προσφορα στους νεους μαθητες που θα ερχονται να δηλωνονται στα αγγλικα να εχουν δωρεαν μια δευτερη ξενη γλωσσα,μια ωρα μονο την εβδομαδα στους μικρους και 2 ωρες οι μεγαλοι.Τις ωρες αυτες δεν τις πληρωνεσαι!!!"Και ανρωτιεμαι εγω...αυτος τη κανει τη προσφορα η ο χαμαλης που θα τις διδαξει....Όταν πήγα να υπογράψω βλέπω για 16 ώρες και μου είπε ότι οι 4 είναι προσφορά 2ης γλώσσας που είναι δωρεάν, ΑΡΑ κι εσύ δε θα τις πληρώνεσαι! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?Πάντα νόμιζα (ή είχα την ελπίδα έστω) ότι το θράσος έχει όρια. Τελικά για μια ακόμη φορά διαψεύστηκα...Υ.Γ. Το κακό είναι ότι είμαι βέβαιη πως θα βρεθεί χαμάλης...
Δουλεύω 9 χρόνια σε φροντιστήριο (μεγάλο, 2600 μαθητές - δεν είναι λάθος - και είμαιστε περίπου 50 καθηγητές) κι έχω κουραστεί να βλέπω τους υπεύθυνους να βγάζουν μερικά εκατομμύρια