0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως εχει ψηφιστει νεα σσε?υπεγραψα την παρασκευη που μας περασε την συμβαση χωρις να κοιταξω αν αναφεροταν το ωρομισθιο και πιστευα πως δικαιουμαι 9,95 την ωρα μεικτα ( ειμαι στο β κλιμακιο ).σημερα ηρθαν τα χαρτια απο τον οαεδ τα βλεπω και διαπυστωνωβ οτι πρεπει να παιρνω 10,43 και οι αλλες 2 κοπελες 9,95 που δεν εχουν προυπηρεσια.το χαρηκα αφαντασταψαξτε το λιγακι και εσεις.
Καλησπέρα.Θα ήθελα βοήθεια σε σχέση με τα ένσημα στα φροντιστήριο γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η κατάσταση Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου όπου δουλεύω μου είπε ότι θα μου βάζει ένσημα για όλες τις μέρες της εβδομάδας, αλλά χωρίς να φαίνονται απαραίτητα όλες οι ώρες που δουλεύω και το δικαιολόγησε λέγοντας ότι για μένα δε θ' αλλάξει κάτι, ενώ το φροντιστήριο θα πληρώσει λιγότερα. Πώς γίνεται αυτό; Στέκει; Αν μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος (και γενικότερα για τα ένσημα) θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ για την απάντηση evi06. Το Σάββατο δεν το δηλώνουν ως εργάσιμη μέρα; Εγώ δουλεύω 12 ώρες (οι 2 είναι Σάββατο), άρα αν δηλώσει ένσημα για 6 μέρες (επί 2 ώρες = 12 ώρες) τότε είμαι καλυμμένη σωστά;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις evi06 και domenica.Μάλλον πρέπει να το ξεκαθαρίσω για το Σάββατο.
Παράθεση από: kalipso23 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:26:34 pmδεν εγινε η προσληψη ακομα στο φροντ.απο οκτωβρη.απλα θελω να ξερω ποσα ενσημα θα χω το μηνα λαμβανοντας υποψη οτι οι 16 ωρες μπηκαν σε 2 μερες.και φυσικα αν θα βγω ταμειο ανεργιας!!!!αν και δεν νομιζω τους μηνες που θα το διακοψω να τους παρω του χρονου,μου ακουγεται λιγο παραλογο,αυτοι δεν εχουν να πληρωσουν....Να πεις στον ιδιοκτητη/ιδιοκτητρια του Φροντηστηριου να σε δηλωσει οτι δουλευεις απο Δευτερα ως και Σαββατο ετσι ωστε να εχεις 6 ενσημα την εβδομαδα....αυτος/αυτη δεν εχει καμμια επιβαρυνση....Αυτο μπωρει να το κανει ο καθενας που εχει απο 12 ωρες και πανω....
δεν εγινε η προσληψη ακομα στο φροντ.απο οκτωβρη.απλα θελω να ξερω ποσα ενσημα θα χω το μηνα λαμβανοντας υποψη οτι οι 16 ωρες μπηκαν σε 2 μερες.και φυσικα αν θα βγω ταμειο ανεργιας!!!!αν και δεν νομιζω τους μηνες που θα το διακοψω να τους παρω του χρονου,μου ακουγεται λιγο παραλογο,αυτοι δεν εχουν να πληρωσουν....
Παράθεση από: valentine23 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:40:35 pmΠαράθεση από: kalipso23 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:26:34 pmδεν εγινε η προσληψη ακομα στο φροντ.απο οκτωβρη.απλα θελω να ξερω ποσα ενσημα θα χω το μηνα λαμβανοντας υποψη οτι οι 16 ωρες μπηκαν σε 2 μερες.και φυσικα αν θα βγω ταμειο ανεργιας!!!!αν και δεν νομιζω τους μηνες που θα το διακοψω να τους παρω του χρονου,μου ακουγεται λιγο παραλογο,αυτοι δεν εχουν να πληρωσουν....Να πεις στον ιδιοκτητη/ιδιοκτητρια του Φροντηστηριου να σε δηλωσει οτι δουλευεις απο Δευτερα ως και Σαββατο ετσι ωστε να εχεις 6 ενσημα την εβδομαδα....αυτος/αυτη δεν εχει καμμια επιβαρυνση....Αυτο μπωρει να το κανει ο καθενας που εχει απο 12 ωρες και πανω....Λοιπον εμενα μου προεκυψε τωρα αλλο θεμα...πηγα να παρω βεβαιωση ενσημων για τις 12 ωρες που δουλευα και οπου με ειχε δηλωμενη οτι δουλευω καθε μερα και το Σαββατο και ειδα οτι εχω συνολο μονο 22 ενσημα το μηνα!!! Επικοινωνησα με την ιδιοκτητρια του φροντηστηριου και μου ειπε οτι μονο αν εχω 18 ωρες την εβδομαδα βγαινει 25 ενσημα το μηνα.....Εχω μπερδευτει...θα το ψαξω ομως και θα επανελθω...Και ημουν σιγουρη οτι με 12 ενσημα παιρνεις 25 ενσημα το μηνα...Ξερετε εσεις κατι???
Παράθεση από: valentine23 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 11:11:52 pmΠαράθεση από: valentine23 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:40:35 pmΠαράθεση από: kalipso23 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:26:34 pmδεν εγινε η προσληψη ακομα στο φροντ.απο οκτωβρη.απλα θελω να ξερω ποσα ενσημα θα χω το μηνα λαμβανοντας υποψη οτι οι 16 ωρες μπηκαν σε 2 μερες.και φυσικα αν θα βγω ταμειο ανεργιας!!!!αν και δεν νομιζω τους μηνες που θα το διακοψω να τους παρω του χρονου,μου ακουγεται λιγο παραλογο,αυτοι δεν εχουν να πληρωσουν....Να πεις στον ιδιοκτητη/ιδιοκτητρια του Φροντηστηριου να σε δηλωσει οτι δουλευεις απο Δευτερα ως και Σαββατο ετσι ωστε να εχεις 6 ενσημα την εβδομαδα....αυτος/αυτη δεν εχει καμμια επιβαρυνση....Αυτο μπωρει να το κανει ο καθενας που εχει απο 12 ωρες και πανω....Λοιπον εμενα μου προεκυψε τωρα αλλο θεμα...πηγα να παρω βεβαιωση ενσημων για τις 12 ωρες που δουλευα και οπου με ειχε δηλωμενη οτι δουλευω καθε μερα και το Σαββατο και ειδα οτι εχω συνολο μονο 22 ενσημα το μηνα!!! Επικοινωνησα με την ιδιοκτητρια του φροντηστηριου και μου ειπε οτι μονο αν εχω 18 ωρες την εβδομαδα βγαινει 25 ενσημα το μηνα.....Εχω μπερδευτει...θα το ψαξω ομως και θα επανελθω...Και ημουν σιγουρη οτι με 12 ενσημα παιρνεις 25 ενσημα το μηνα...Ξερετε εσεις κατι???και 12 ώρες τη βδομάδα να έχεις , εάν δηλώνονται 2 ώρες κάθε μέρα, υπολογίζονται τουλάχιστον 24 ένσημα το μήνα...πρέπει όμως να δηλώνεται τουλάχιστον ένα δίωρο τη μέρα..μπορει οι ώρες να ειχαν δηλωθει μαζεμένες - όπως πραγματικά δηλ εργαζόσουν-κ γι αυτο βγήκαν 22 ένσημα το μήνα.. οποτε δεν έχει ευθύνη η ιδιοκτήτρια γι αυτο...