0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που ισχύει είναι ότι όταν υπάρχει προειδοποίηση για απόλυση τότε η αποζημίωση που πρέπει να καταβληθεί είναι η μισή απ`αυτήν που θα έπρεπε να καταβληθεί αν δεν υπήρχε προειδοποίηση.Μόνο που αυτά ισχύουν για τις συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Αυτο περι εφοριας επειδη εγω το ανεφερα.Συμφωνα με τον λογιστη μου, οταν εχεις πολλους εργαζομενους αυτα που τους πληρωνεις τα εμφανιζεις ως εξοδα στην εφορια.πιο επιστημονικα δεν μπορω να το θεσω.μου το ειπε ετσι απλα για να το καταλαβω.ειμαστε 7 καθηγητριες αγγλικων κ εχουμε ολες απο 8-10 ωρες.εξοδα σαν φροντοστηριο περα απο χαρτικα αναλωσιμα δεν εχει.τα εξοδα τους ειναι τα δικα μας ενσημα.
Καλημέρα σε όλους,Σε ένα φροντιστήριο που εργαζόμουνα φέτος, μου χρωστάνε το τελευταίο μηνιάτικο. Με καλέσανε να υπογράψω την απόλυσή μου χωρίς να έχω εξοφληθεί. Να το κάνω ή όχι;
παιδιά προσοχή πολλά φροντιστήρια απαιτούν 200 Ευρώ για δικά τους σεμινάρια και καλά για να σε προσλάβουν ως καθηγητή (ΧΩΡΙΣ εγγύηση ότι αν τα παρακολουθήσεις επιτυχώς θα σε προσλάβουν όντως). 200 Ευρώ επί 20-30 υποψήφιοι πόσο κάνει? με το βασικό ωρομίσθιο βγάζουν άνετα και μεροκάματο αν σε προσλάβουν και δεν μπουν αυτοί στην τάξη τελικά αφήνοντας σε με το σεμινάριο στο χέρι.
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο μελος γνωριζει σχετικα με το μεγιστο πληθος ωρων που μπορω ως υπαλληλος να αναλαβω σε φροντιστηριο Μου ειπαν οτι πλεον δεν μπορω να δουλευω με μπλοκακι οπως παλια και μπορουν να μου δωσουν μεχρι 21 ωρες το μεγιστο με πληρη ασφαλιστικη καλυψη Επισης μου ειπαν πως σε αλλο φροντιστηριο μπορω να εχω κι αλλες ωρες απλα θα χανω τα χρηματα των ενσημων Ποτε ψηφιστηκαν αυτα; Υπαρχει καπου ο νομος να ενημερωθω γιατι εδω και καποια χρονια δεν συνεργαζομαι με φροντιστηρια και μαλλον χαθηκα.
Γνωρίζετε ποια είναι η νομοθεσία σχετικά με τις κάμερες εντός αίθουσας διδασκαλίας;