0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα! ενημερώθηκα από την γραμματεία ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν τα μαθήματα την Πέμπτη. Δεν ισχύει για όλα τα παραρτήματα.
Τι πιθανοτητες συγκεντρωνει το ενδεχομενο αμοιβαιας μεττεγγραφης μπορει ν απαντησει καποιος αν γνωριζει;;
Παράθεση από: aggeloni στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:29:20 amΤι πιθανοτητες συγκεντρωνει το ενδεχομενο αμοιβαιας μεττεγγραφης μπορει ν απαντησει καποιος αν γνωριζει;;Ελαχιστες εως καθολου οι πιθανοτητες μετεγγραφης....
Παράθεση από: gpapage στις Νοεμβρίου 20, 2011, 10:25:52 pmΔε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι τέτοιο, ακόμα και με το νέο κανονισμό... Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα δημιουργείται ντόμινο μετακινήσεων από πόλη σε πόλη! Το πιο πιθανό είναι (ΑΝ παίρνουν επιλαχόντες) να παίρνουν απευθείας άτομα από τον πίνακα των αποκλειομένων.δεν υπάρχει περίπτωση να παρει επιλαχόντες. απλά δεν υπάρχει. καμια
Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι τέτοιο, ακόμα και με το νέο κανονισμό... Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα δημιουργείται ντόμινο μετακινήσεων από πόλη σε πόλη! Το πιο πιθανό είναι (ΑΝ παίρνουν επιλαχόντες) να παίρνουν απευθείας άτομα από τον πίνακα των αποκλειομένων.
Aggeloni θα με ενδιέφερε και μένα η περίπτωση αμοιβαίας μετεγγραφής. Έπαιρνα σήμερα τηλ στα κεντρικά της ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά δεν βρήκα κάποιον για να ρωτήσω... Ξέρει κάποιος να απαντήσει με σιγουριά αν έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι τέτοιο;
παιδιά, sorry, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί αλλού το θέμα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Τι γίνεται όταν κάποιος δουλεύει αναπληρωτής και εισάγεται σε άλλη πόλη στην ΑΣΠΑΙΤΕ?ξέρει κανείς; Υπάρχει κάποια ρύθμιση;
Παράθεση από: Jusqu_ici_tout_va_bien στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:41:50 pmπαιδιά, sorry, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί αλλού το θέμα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Τι γίνεται όταν κάποιος δουλεύει αναπληρωτής και εισάγεται σε άλλη πόλη στην ΑΣΠΑΙΤΕ?ξέρει κανείς; Υπάρχει κάποια ρύθμιση;αχ! αυτο προσπαθω να μαθω απο το πρωι , πηρα στο υπουργειο και δεν υπαρχει επισημη αποφαση. περιμενουν και αυτοι τη αποφαση της διευθυνσης γενικης παιδειας. θεωρητικα το προγραμμα ΕΠΠΑΚ αποτελει επιμορφωση και δεν υπαρχουν κυρωσεις οπως μου ειπε μια κυρια χ στο υπουργειο, δεν υπαρχει ομως συγκεκριμενη αποφαση για αναπληρωτες. αν τους πιεσουμε με τηλεφωνα ισως φιλοτιμηθουν να βγαλουν μια διευκρινηση αμεσα.
Παράθεση από: Julia_ στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:27:23 amκαλημέρα! ενημερώθηκα από την γραμματεία ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν τα μαθήματα την Πέμπτη. Δεν ισχύει για όλα τα παραρτήματα.Θα μπορουσες να γινει λιγο πιο σαφης;;;; Ποια γραμματεια σε ενημερωσε;;;; και για πιο παραρτημα δεν ισχυει η εναρξη των μαθηματων την Πεμπτη.....Και κατι αλλο...Οποιοι εκαναν ηδη εγγραφη ας ρωτησουν αν δικαιουμαστε πασο... Σε τηλ που εκανα στο τμημα της Αθηνας, μου ειπε μια κυρια της γραμματειας οτι επειδη το πασο ειναι πλεον ηλεκτρονικο δεν τους εχουν δωσει οδηγιες τι θα ισχυσει ακομη για οσους φοιτησουν στα ΕΠΠΑΙΚ...
Παράθεση από: dimitral στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:52:24 pmΠαράθεση από: vasileios στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:12:19 pmΠαράθεση από: Τεχνική ειδ. στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:07:02 pmεγω αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι,αν υπάρχει η δυνατότητα να φοιτήσεις την επόμενη χρονιά,χωρίς όμως να χρειαστεί να παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα.αν υπάρχει κάποιος να μου το διευκρίνισει.Επίσης θα ήθελα,όποιος εχει τον κανονισμό σπουδων του εππαικ να τον αναρτήσει!σας ευχαριστώ!Δεν παίζει χωρίς παρακολούθηση, ούτε την 1η ούτε τη 2η χρονιά.Μήπως ξέρεις αν μπορεί κάποιος να ξεκινήσει απο το επόμενο εξάμηνο (εαρινό - Μαρτίου) και να χρωστάει το χειμερινό? ναι γινεται, αυτο εκανα εγω περυσι και φετος θα παρακολουθησω το πρωτο εξαμηνο
Παράθεση από: vasileios στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:12:19 pmΠαράθεση από: Τεχνική ειδ. στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:07:02 pmεγω αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι,αν υπάρχει η δυνατότητα να φοιτήσεις την επόμενη χρονιά,χωρίς όμως να χρειαστεί να παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα.αν υπάρχει κάποιος να μου το διευκρίνισει.Επίσης θα ήθελα,όποιος εχει τον κανονισμό σπουδων του εππαικ να τον αναρτήσει!σας ευχαριστώ!Δεν παίζει χωρίς παρακολούθηση, ούτε την 1η ούτε τη 2η χρονιά.Μήπως ξέρεις αν μπορεί κάποιος να ξεκινήσει απο το επόμενο εξάμηνο (εαρινό - Μαρτίου) και να χρωστάει το χειμερινό?
Παράθεση από: Τεχνική ειδ. στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:07:02 pmεγω αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι,αν υπάρχει η δυνατότητα να φοιτήσεις την επόμενη χρονιά,χωρίς όμως να χρειαστεί να παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα.αν υπάρχει κάποιος να μου το διευκρίνισει.Επίσης θα ήθελα,όποιος εχει τον κανονισμό σπουδων του εππαικ να τον αναρτήσει!σας ευχαριστώ!Δεν παίζει χωρίς παρακολούθηση, ούτε την 1η ούτε τη 2η χρονιά.
εγω αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι,αν υπάρχει η δυνατότητα να φοιτήσεις την επόμενη χρονιά,χωρίς όμως να χρειαστεί να παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα.αν υπάρχει κάποιος να μου το διευκρίνισει.Επίσης θα ήθελα,όποιος εχει τον κανονισμό σπουδων του εππαικ να τον αναρτήσει!σας ευχαριστώ!