0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 26, 2011, 11:09:27 amΔεν παίρνει πλέον η ΑΣΠΑΙΤΕ άτομα από τον πίνακα αναπληρωτών, η τελευταία φορά που το έκανε, με ελάχιστο αριθμό θέσεων, ήταν το 2009. Σκοπίμως όμως είπα για βαθμολογία ΑΣΕΠ και όχι και για προυπηρεσία. Γιατί με την προυπρεσία και το πως αυτή έχει μαζευτεί υπάρχουν κάποια θεματάκια στο Ellada.Είναι άλλο να μπορούν να μπαίνουν και άτομα χωρίς πολύ υψηλά προσόντα (πχ με 25 μόρια) και άλλο να εισάγεται κάποιος με 8! Ευτελίζονται τα πάντα έτσι. Τα δύο τελευταία χρόνια πάντως εγώ έχω δει ότι έχει προσαρμοστεί ο αριθμός των θέσεων ανά ειδικότητα, ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων και το επίπεδο των υποψηφίων ανά κλάδο.Και φετος πηρε απο τον πινακα αναπληρωτων...........και περυσι.
Δεν παίρνει πλέον η ΑΣΠΑΙΤΕ άτομα από τον πίνακα αναπληρωτών, η τελευταία φορά που το έκανε, με ελάχιστο αριθμό θέσεων, ήταν το 2009. Σκοπίμως όμως είπα για βαθμολογία ΑΣΕΠ και όχι και για προυπηρεσία. Γιατί με την προυπρεσία και το πως αυτή έχει μαζευτεί υπάρχουν κάποια θεματάκια στο Ellada.Είναι άλλο να μπορούν να μπαίνουν και άτομα χωρίς πολύ υψηλά προσόντα (πχ με 25 μόρια) και άλλο να εισάγεται κάποιος με 8! Ευτελίζονται τα πάντα έτσι. Τα δύο τελευταία χρόνια πάντως εγώ έχω δει ότι έχει προσαρμοστεί ο αριθμός των θέσεων ανά ειδικότητα, ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων και το επίπεδο των υποψηφίων ανά κλάδο.
Έχω πραγματικά την απορία κάποιος με μηδενική προϋπηρεσία για ποιό λόγο μπορεί να είναι διατεθειμένος να πάει σε άλλη πόλη, να νοικιάσει σπίτι, να πληρώσει 400 ευρώ δίδακτρα , να πληρώσει και τα έξοδα διαβίωσης του για 7 μήνες, για να πάρει το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ. Τι προσδοκά αυτός ο άνθρωπος και μπαίνει σε όλη αυτή τη διαδικασία; Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό κάποιου που εμπίπτει σε αυτή την περίπτωση.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 25, 2011, 10:06:34 amΈχω πραγματικά την απορία κάποιος με μηδενική προϋπηρεσία για ποιό λόγο μπορεί να είναι διατεθειμένος να πάει σε άλλη πόλη, να νοικιάσει σπίτι, να πληρώσει 400 ευρώ δίδακτρα , να πληρώσει και τα έξοδα διαβίωσης του για 7 μήνες, για να πάρει το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ. Τι προσδοκά αυτός ο άνθρωπος και μπαίνει σε όλη αυτή τη διαδικασία; Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό κάποιου που εμπίπτει σε αυτή την περίπτωση. Πέστα συνέδελφε, να τα ακούσουν !!!!!!!!! Στην ειδικότητα μου ΠΕ14.04 ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΜΑ ΜΗΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΜΕ!!!!!!! ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, με βάση φυσικά και το νέο νόμο περί ΑΣΕΠ, που αναμένεται και να αργήσει να εφαρμοστεί ειδικά στις τεχνικές ειδικότητες ( ο πρώτος ΑΣΕΠ στις τεχνικές ειδικότητες πιστεύω θα αργήσει υπερβολικά να γίνει), αλλά και με βάση το τωρινό σύστημα που με μηδέν μόρια πάλι δεν μπορείς να δουλέψεις και ας έχεις ΑΣΠΑΙΤΕ
συγνώμη που ρωτώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά σε 227 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να ψάξω... μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γινεται αμοιβαία αλλαγή θέσης πχ κάποιος που τον πήρανε αθήνα με κάποιον που τον πήρανε θεσσαλονίκη;;
Παράθεση από: michalis στις Νοεμβρίου 28, 2011, 06:25:51 pmσυγνώμη που ρωτώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά σε 227 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να ψάξω... μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γινεται αμοιβαία αλλαγή θέσης πχ κάποιος που τον πήρανε αθήνα με κάποιον που τον πήρανε θεσσαλονίκη;;Μέχρι πέρυσι αυτό δεν γινόταν.Για φέτος μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό σπουδών.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΣΠΑΙΤΕ:Στα προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ πανελλαδικά έχουν μείνει 129 θέσεις κενές. Θα ξαναγίνει προσκληση κάλυψης των θέσεων αυτών από επιλαχόντες. Δεν πήγαν άτομα όλων των κλάδων σε όλες τις πόλεις.. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου αναφέρθηκε: Από τις 4 θέσεις Γεωπόνων στην Πάτρα δεν παρουσιάστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ και μείναν κενές! Όπότε όσοι μείνατε απ έξω οριακά να ελπιζετε αν δηλώσατε όλες τις πόλεις..Οι 30μηνίτες (όσοι συμπληρωσαν 30 μήνες ως το 2008) Μουσικοί και Κομμωτές θα βγει προκύρηξη που θα τους καλέσει η ΑΣΠΑΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ την 3μηνη επιμόρφωση τους για να ξεμπερδεύει..Στο ΠΕΣΥΠ που φέτος γίνεται μόνο στην Αθηνα μείναν 10 ή 11 κενές θέσεις και θα πάρουν από τους επιλαχόντες..