0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ σε ευχαριστώ, απο τις συζητησεις εδω μεσα το υποψιαστηκα..Εσας σας εχουν στειλει ενημερωτικο μεηλ οτι ανοιξανε οι δηλωσεις? Εγω δεν εχω λαβει κατι. Μπηκα μολις και δεν μου δειχνει καθολου σεμιναρια, ειναι δυνατον να εχουν συμπληρωθει τα τμηματα και ναμην μπορουμε να δηλωσουμε σεμιναρια?
Μήπως θυμάσαι κανένα θέμα στο 510 όταν είχες δώσει;
Ούτε εμένα μου ήρθε mail και απορώ γιατί δεν μας ενημέρωσαν, Στην πλατφόρμα στην πρώτη κατηγορία υπάρχει σχετική ενημέρωση (εγώ τυχαία μπήκα, από δω το μαθα πρώτα). Ναι, και μια άλλη συμφοιτήτρια μου είπε ότι έκλεισαν το σεμινάριο ΙΙΙ. Σε μια μέρα! Ευτυχώς πρόλαβα στο τσακ!
Επειδη εχω παθει εναν μινι πανικο που δεν υπαρχουν σεμιναρια διαθεσιμα..υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν κ αλλα τμηματα τις επομενες μερες ή αυτο ητανε?οποιος μαντεψε οτι ανοιξανε οι δηλωσεις χωρις ενημερωση ηταν μαγκας,μπηκε νωρις και προλαβε οι αλλοι ας κανουμε ενα σεμιναριο αστρολογιας το καλοκαιρακι για να ψυχανεμιζομαστει καλυτερα?
Παιδιά βγήκε βαθμός στο σεμινάριο Ι, για όσους το είχαν![/quot
Ερώτηση: Όσοι εισήχθησαν στο μεταπτυχιακό μέχρι και τον Φεβρουάριο έχουν τη δυνατότητα να τελειώσουν το μεταπτυχιακό σε ένα χρόνο και να μην τους πιάσουν οι απαράδεκτες ρυθμίσεις για τα μεταπτυχιακά. Όταν όμως το Πανεπιστήμιο τους υποχρεώνει να πάρουν μόνο 15 ects στο θερινό τετράμηνο πώς θα αποφοιτήσουν σε ένα χρόνο? Α τετράμηνο: max 30ectsB τετράμηνο: max 15ectsΓ τετράμηνο: max 30 ects = 75Ects (υπολείπονται 6ects και αναγκαστικά πάνε σε επόμενο τετράμηνο). Είναι κάτι που δεν κατάλαβα καλά ή μήπως όσοι φοιτούν πρέπει λίγο να το ψάξουν και να αντιδράσουν?
Εγώ στο θερινό τετράμηνο του 2015 πήρα 3 μαθήματα και 1 σεμινάριο. Οι σύμβουλοι ενέκριναν την αίτησή μου. Μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα από πέρσι.
Παράθεση από: mariamaraki1984 στις Μαΐου 13, 2016, 09:48:29 pmΠαιδιά βγήκε βαθμός στο σεμινάριο Ι, για όσους το είχαν![/quot
Και τα δύο.