0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά, μόλις γράφτηκα στο πρόγραμμα και προσπαθώ να επιλέξω μαθήματα. Θέλω να διαλέξω 2 γι αυτό το εξάμηνο. Το υποχρεωτικό 610: Μέτρηση κ αξιολόγηση στην Ειδ. Εκπαίδευση και από τα 510, 511 και 512 ποιο μου προτείνετε? Πιστεύετε πως η ποιοτική ή η ποσοτική έρευνα θα είναι πιο χρήσιμη για τα επόμενα μαθήματα?
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα! Σήμερα ήταν η μέρα εξέτασης του 521 (Μορφές ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών). Στο πρώτο ερώτημα αναφερόταν το απόσπασμα στην εγκεφαλική παράλυση, κεφάλαιο το οποίο δεν ήταν στην ύλη του μαθήματος. Δεν υπήρχε απλά μια αναφορά, αλλά μας ζητούνταν να επιχειρηματολογήσουμε για την κατάσταση του παιδιού που παρουσίαζε συννοσηρότητα με βαρύ αυτισμό αλλά και προσωρινή απώλεια ομιλίας. Μήπως χρειάζεται να αναφερθεί στους καθηγητές ότι υπήρχε ερώτημα εκτός διδακτέας ύλης;;
Δεν ειναι στην υλη ολο το βιβλιο?Στο προηγούμενο εξάμηνο που το ειχα το μαθημα, η πρωτη εργασια που ειχαμε ήταν για την εγκεφαλική παραλυση...
μια βοηθεια απο οσους εκαναν αίτηση! εκτυπωνω την αίτηση, τη συμπληρώνω σκαναρω μαζι με τα απαιτούμενα και αποστέλω mail? έχει online αιτηση; ποτε στέλνω τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά και πότε πληρώνω τα 55ε?? ωχχ καπου χαθηκα
Αν θυμάμαι καλά όλα τα στέλνεις με mail. Τα 55 ευρώ εγώ τα πλήρωσα μαζί με την προκαταβολή των διδάκτρων, 455 δηλαδή στο σύνολο. Μόλις σε δεχτούν δηλαδή.
Kαλησπέρα σε όλους..σκεφτομαι να κανω αίτηση και γω γι αυτό το μεταπτυχιακό και θα ηθελα να ρωτήσω αν η βιβλιογραφία είναι κυρίως αγγλικη ή ελληνική;γιατί τα αγγλικα δεν ειναι το δυνατό μου σημειο αν στηριχθεί κάποιος μόνο στην ελληνικη βιβλιογραφία θα τα καταφέρει;