0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikonana στις Ιουλίου 12, 2011, 10:26:44 pmΕγώ πρώτη φορά φέτος δικαιούμαι ταμείο ανεργίας και θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει αν όσο διάστημα θα παίρνω το ταμείο θα πρέπει να πηγαίνω να ανανεώνω και την κάρτα ανεργίας.Γιατί δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο στον ΟΑΕΔ και αναρωτιέμαι μήπως έγινε κανένα λάθος και χάσω το ταμείο μετά.Εμένα δε μου είπαν καμιά χρονιά να πηγαίνω και να ανανεώνω την κάρτα μου κάθε μήνα όσο επιδοτούμαι,πόσο μάλλον ότι πρέπει να ανανεώσω την κάρτα ανεργίας ένα μήνα μετά την αίτησή μου και 10 μέρες πριν ξαναπάω στον ΟΑΕΔ για την απόφαση. Προτείνω να επικοινωνήσεις με τον ΟΑΕΔ γιατί σε κάθε υποκατάστημα λένε τα δικά τους, οπότε καλό είναι να γνωρίζουμε τις ευαισθησίες τους για να ευχαριστούμε τα παιδιά! Και κατ' επέκταση να μην βρίσκουμε το μπελά μας!!!
Εγώ πρώτη φορά φέτος δικαιούμαι ταμείο ανεργίας και θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει αν όσο διάστημα θα παίρνω το ταμείο θα πρέπει να πηγαίνω να ανανεώνω και την κάρτα ανεργίας.Γιατί δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο στον ΟΑΕΔ και αναρωτιέμαι μήπως έγινε κανένα λάθος και χάσω το ταμείο μετά.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Πριν λίγες μέρες έκανα τα χαρτιά μου για επίδομα ανεργίας και μου είπαν αν πάω στις 12/08 για την απόφαση και την πρώτη δόση. Για θεώρηση ούτε λόγος.Τους είπα λοιπόν ότι 12/08 θα λείπω και ρώτησα τι χρονικό περιθώριο έχω.Μέχρι 31/08 μου είπε η υπάλληλος. Εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκα να ρωτήσω και κάποιο προιστάμενο.Στη συνέχεια όμως με έζωσαν τα φίδια..μήπως μου είπε σαχλαμάρα..γιατί είναι πολύ μεγάλο το περιθώριο..ξέρετε μήπως τι ισχύει ή τι κάνετε όταν λείπετε (το να επιστρέψω δεν το κόβω..θα είμαι 15 ώρες μακρυά!)
Καλημέρα σε όλους! Φέτος έκανα αίτηση για πρώτη φορά αίτηση για επίδομα ανεργίας και μου είπαν να περάσω μέσα Αυγούστου για ενημέρωση. Και ρωτώ: αν εγκριθεί η αίτηση αυτό σημαίνει ότι θα πληρωθώ τέλη Αυγούστου και τους δύο μήνες ή μόνο τον Ιούλιο; Παράξενο σύστημα πάντως... Να περιμένεις δύο μήνες άνεργος για να πληρωθείς.... Αν ξέρετε κάτι περισσότερο θα χαρώ να με ενημερώσετε συνάδελφοι. Καλή μέρα και καλή ξεκούραση.
Μια ερωτηση. Εκανα τα χαρτια μου 5 Ιουλη και εκκρεμει ακομη να παω εκαθαριστικο εφοριας. Θα το παω λογικα στο επομενο 10ημερο. Παιζει να εχω προβλημα? Η μισθοδοσια μου κανονικα δε θα ξεκινησει απο τις 7 Ιουλη (30 Ιουνη απολυθηκα)? Ακομη και αν το παω 25 Ιουλη π.χ. ε?
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 19, 2011, 05:20:03 pmΜια ερωτηση. Εκανα τα χαρτια μου 5 Ιουλη και εκκρεμει ακομη να παω εκαθαριστικο εφοριας. Θα το παω λογικα στο επομενο 10ημερο. Παιζει να εχω προβλημα? Η μισθοδοσια μου κανονικα δε θα ξεκινησει απο τις 7 Ιουλη (30 Ιουνη απολυθηκα)? Ακομη και αν το παω 25 Ιουλη π.χ. ε?Θεωρώ ότι αν τους το πας 7-10 μέρες πριν από την ημερομηνία που σου είπαν ότι θα είναι έτοιμη η απόφαση της υπηρεσίας, θα είσαι εμπρόθεσμος. Με αίτηση 5 Ιουλίου λογικά θα σου είπαν να περάσεις από τον ΟΑΕΔ μέσα Αυγούστου. Άρα το να τους πας το εκκαθαριστικό μέχρι τέλος Ιουλίου δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
Εμενα μου είπαν πως θα περασω 13 Σεπτεμβρίου για την πρωτη πληρωμη. Ενω περσι μου 'χαν πει για πληρωμη καπου 18 Αυγουστου. Λογικο ειναι; Μηπως κατι δεν καταλαβα εγω ή ειπε λαθος αυτη? Πολυ μακρια δεν ειναι η ημερομηνια αυτη?
Εμένα μου είπανε να περάσω στις 8 Αυγούστου ,αλλά τότε θα λείπω διακοπές..Υπάρχει πρόβλημα να πάω αργότερα??Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει..Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων..