0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η υπόθεση βρίσκεται σε πειθαρχικό έλεγχο και άρα δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες, όσο ....μικρή παρέα και να ειμαστε !! Δεν φταίει απαραίτητα ο (συγκεκριμένος) εκπαιδευτικός όπως δεν φταίει απαραίτητα και η συγκεκριμένη διευθύντρια. Αυτό που λέω ειναι πάντως,να κρατάμε μικρό καλάθι ...
Παράθεση από: surviving innovation στις Μαρτίου 03, 2013, 12:55:57 pmΠαράθεση από: typos72 στις Μαρτίου 02, 2013, 01:18:39 pmDura lex,sed lex!!!Εξήγηστε μου, αν έχετε την καλοσύνη, ποιος ακριβώς είναι ο νόμος που δίνει στον εκπαιδευτικό τη δυνατότητα να μην παραλάβει γραπτό μαθητή, είτε αυτό έχει κείμενο στα Πολώνικά, είτε έχει ζωγραφιές, είτε έχει στίχους του Χατζηγιάννη;Δεν μου κάνει έκπληξη που ο κάθε εκπαιδευτικός παριστάνει τον νομικό.Το πρόβλημα είναι πως με το νέο πειθαρχικό δίκαιο θα υπάρξουν προβλήματα,γιατι οι συνάδελφοι πραγματικά δεν έχουν ούτε τις στοιχειώδεις γνώσεις μαθητή Λυκείου.Δυστυχώς, πολλοί συνάδελφοι έχουν γίνει επικίνδυνοι για τους εαυτούς τους.Το θεωρώ απαράδεκτο απο έλληνα πολίτη με υγιή πνευματική κατάσταση να ρωτάει για το ποιός νόμος προβλέπει την γλώσσα που διδάσκεται στα ελλήνικά σχολεία:ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!Με την αναθεώρηση μάλιστα τα ελληνικά είναι υποχρεωτικά και στα σχολεία της ομογένειας.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: typos72 στις Μαρτίου 02, 2013, 01:18:39 pmDura lex,sed lex!!!Εξήγηστε μου, αν έχετε την καλοσύνη, ποιος ακριβώς είναι ο νόμος που δίνει στον εκπαιδευτικό τη δυνατότητα να μην παραλάβει γραπτό μαθητή, είτε αυτό έχει κείμενο στα Πολώνικά, είτε έχει ζωγραφιές, είτε έχει στίχους του Χατζηγιάννη;
Dura lex,sed lex!!!
Το Σύνταγμα ααναφέρει ότι η Παιδεια στην Ελλάδα παρέχεται στην Ελληνική Γλώσσα. Η Παιδεία,όχι μονο η διδασκαλία , αλλά ΟΛΗ η διδακτική διαδικασία καλέ μου.
Εγώ τα ξέρω λίγο διαφορετικά τα πράγματα : ο γονέας μπορει να πει τη γνώμη του αλλά δεν επιβάλει την απόφαση, και ο Σύμβουλος έχει συμβουλευτικό ρόλο ΕΦΟΣΟΝ ερωτηθεί.
και ξαναθέτω το ερώτημα : στα άλλα μαθήματα ( και δη τα γλωσσικά ) πώς και δεν δημιουργήθηκε θέμα;