*

Αποστολέας Θέμα: ΥΠΕΠΘ - Απολογισμός Πεπραγμένων 2004-2007- Τα ψευτικά τα λόγια τα μεγάλα...  (Αναγνώστηκε 10622 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fibi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
Ευτυχώς που ο λαός αναγνώρισε το πόσο κακή ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ, και πόσο ψεύτικα λόγια ήταν τα πεπραγμένα της τετραετίας.Και έδωσε δύναμη στον ΓΑΠ να μας σώσει.
Ειλικρινά ελπίζω να μην ξαναανοίξει τέτοιου επιπέδου συζήτηση σε εκπαιδευτικό πόρταλ με κακίστου είδους επιθέσεις.
Αν θέλουμε να μιλάμε να μιλάμε ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ

Όσοι έχουν εκφράσει την άποψη τους εδώ την εκφράζουν με στοιχεία, με αξιοπρέπεια και χωρις ύβρεις. Οπότε πιστεύω πως δεν έχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις τις συζητήσεις αυτές χαμηλού επιπέδου και να εύχεσαι να μη γίνονται. Εκτός εαν έχεις συνηθίσει να ακούγεται μόνο η δική σου γνώμη.
"Είναι τα βλέφαρα μου διάφανες αυλαίες... Όταν τ' ανοίγω βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει.. όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ..."  Ανδρέας Εμπειρίκος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vasilis1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Φανάριοι Νήσοι
    • Προφίλ
fibi  αν έχεις όρεξη διαβασε από την αρχή και δες τι εγραψα.Η πρώτη υβρη είναι ο ιδιος ο τίτλος του νήματος.Εγω μίλησα με στοιχεία,αν εσυ πιστεύεις οτι έχεις πρόβλημα προσωπικό με την αποψη σου,όπως καταλαβαίνεις.Εγω δεν χαρακτήρισα ΟΛΟΥΣ.Αν θέλεις μπορεις να καταλάβεις
Όταν το λέω νομίζουν ότι είμαι  προκατειλημμένος με τους γυμναστές.Κανονισαν ραντεβού συνάντησης που?

Εκεί που υπάρχουν μαζεμένες πολλές καφετέριες
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank18_10_08_2021.php

Αποσυνδεδεμένος fibi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
fibi  αν έχεις όρεξη διαβασε από την αρχή και δες τι εγραψα.Η πρώτη υβρη είναι ο ιδιος ο τίτλος του νήματος.Εγω μίλησα με στοιχεία,αν εσυ πιστεύεις οτι έχεις πρόβλημα προσωπικό με την αποψη σου,όπως καταλαβαίνεις.Εγω δεν χαρακτήρισα ΟΛΟΥΣ.Αν θέλεις μπορεις να καταλάβεις

Έχω διαβασει από την αρχή το θέμα. Και άλλοι μίλησαν με στοιχεία και όπως φαίνεται ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά τα στοιχεία του. Άλλα στοιχεία πείθουν περισσότερο και άλλα λιγότερο. Άλλα είναι περισσότερο και άλλα λιγότερο σημαντικά. Διαφωνώ με τις απόψεις σου αλλά αυτό δεν έχει σημασία και δεν σε έκρινα για αυτές. Με ενόχλησε πολύ η δήλωση σου οτι εύχεσαι να μην ξαναγίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις στο forum. Θεωρώ οτι όλοι έχουν υποστηρίξει τις απόψεις τους με αξιοπρέπεια και πρέπει όλες να είναι σεβαστές.. Και όλες να ακούγονται... Αυτό είναι άλλωστε ο διάλογος! Kαι γιαυτο υπάρχουν και τα forum!  :)
"Είναι τα βλέφαρα μου διάφανες αυλαίες... Όταν τ' ανοίγω βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει.. όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ..."  Ανδρέας Εμπειρίκος

Αποσυνδεδεμένος sartr

• Πλήρες μέλος
  • hesta la vista
    • Προφίλ
Για το αλαλούμ του 2001-2003:
http://web.archive.org/web/20021210093448/www.asep2000.gr/xroniko/xroniko.htm
Αν παραβλέψεις την οξύτητα του ύφους και τη μονόπλευρη οπτική (λογικό, γιατί είναι από ιστοσελίδα των τότε επιτυχόντων) σε κάποια σημεία, η καταγραφή είναι 100% ακριβής.

Σε ποια σημεία η καταγραφή δεν είναι 100% ακριβής;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Για το αλαλούμ του 2001-2003:
http://web.archive.org/web/20021210093448/www.asep2000.gr/xroniko/xroniko.htm
Αν παραβλέψεις την οξύτητα του ύφους και τη μονόπλευρη οπτική (λογικό, γιατί είναι από ιστοσελίδα των τότε επιτυχόντων) σε κάποια σημεία, η καταγραφή είναι 100% ακριβής.

Σε ποια σημεία η καταγραφή δεν είναι 100% ακριβής;

Το "σε κάποια σημεία" αναφέρεται στη μονόπλευρη οπτική, όχι στην ακρίβεια της καταγραφής (υπάρχει κόμμα μετά το "κάποια σημεία").

Αποσυνδεδεμένος sartr

• Πλήρες μέλος
  • hesta la vista
    • Προφίλ
Το πρόσεξα το κόμμα, έχεις δίκιο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά