0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 12, 2013, 03:21:14 pmαληθεύει ο αποκλεισμός των μουσικών;Τι εννοείς, από πού να αποκλείονται;
αληθεύει ο αποκλεισμός των μουσικών;
Υποψήφιος εκπ/κός, ο οποίος κατατάσσεται σε πίνακες αναπληρωτών της ΓενικήςΕκπαίδευσης και στους αντίστοιχους πίνακες για τα Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας (ΣΚΕΔ) (σελ. 30) Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος φιλόλογος αυτό το ΄΄ και ΄΄ σημαίνει πως με την δήλωση περιοχών θα μας εντάξουν και στα σκεδ?
Διευθυνση ανατ. Αττικης στο Γερακα: απελπιστικη η κατασταση. Ως τις 12:45 ειχαν περασει 42 ατομα. Δεν προλαβα να την κανω, παλι τα ιδια αυριο. Πιστευα οτι πρωτη μερα δε θα ειχε κοσμο....
Αυτό που λέει η εγκύκλιος είναι ότι αν οι ώρες είναι πάνω από 4 προσλαμβάνεται ΑΜΩ (άρα όχι ωρομίσθιος?)
Στην εγκύκλιο, στις περιοχές πρόσληψης Δ.Ε. έχει και τα Μειονοτικά σχολεία Θράκης, στην δίπλα στήλη, Νομός/Δήμοι γράφει: "Περιλαμβάνει συγκεκριμένα Σχολεία
Παράθεση από: newteacher1 στις Αυγούστου 12, 2013, 03:24:38 pmΑυτό που λέει η εγκύκλιος είναι ότι αν οι ώρες είναι πάνω από 4 προσλαμβάνεται ΑΜΩ (άρα όχι ωρομίσθιος?) Στις καταργημένες απορώ και εγώ εάν γίνεται να κάνει παραπάνω ο ωρομίσθιος φέτος.Για να σε κάνει αμω όμως δεν πρέπει να σε αφήσουν να κάνεις αίτηση για αναπληρωτή?Γνωρίζει κανείς αν γίνεται από ωρομίσθιος να γίνεις αμω έτσι απλά ? Γιατί αν γίνεται αλλάζει το πράγμα...
Αυτό που λέει η εγκύκλιος είναι ότι αν οι ώρες είναι πάνω από 4 προσλαμβάνεται ΑΜΩ (άρα όχι ωρομίσθιος?) Στις καταργημένες απορώ και εγώ εάν γίνεται να κάνει παραπάνω ο ωρομίσθιος φέτος.
Συνάδελφοι προβληματίζομαι για το αν θα δηλώσω την Κέρκυρα. Έχει κανείς πληροφορίες για Παξούς; Ό, τι ξέρετε θα μου ήταν χρήσιμο...
Παράθεση από: GR στις Αυγούστου 12, 2013, 03:44:57 pmΟι φιλολογοι δηλωσατε ωρομισθιοι;To λεω αυτο γιατι μου περασε απο το μυαλο οτι αν δεν ειμαστε στον πινακα ωρομισθιων,μηπως αποκλειστουμε απο τα σκεδ αργοτερα.Και 2 αλλες ερωτησεις...1.απο ωρομισθιος γινεσαι αμω; 2.μπορεις να δηλωσεις μονο εναν νομο απο την περιφερεια;1.Περυσι κοιτουσαν τον πινακα αναπληρωτων για την ενισχυτικη, οχι των ωρομισθιων. Για φετος δεν ξερουμε τιποτα. Αυτο που λες παντως ειναι μια ευλογη απορια σε περιπτωση που δεν ξανακληθουμε να κανουμε δηλωση για την ενισχυτικη! (αλλά λογικα, δεν μπορουν ν'αποκλεισουν απο την Ενισχυτικη καποιον που δε δηλωσε ωρομισθιος, οπότε μαλλον θα ξανακληθουμε να κανουμε αιτηση...)
Οι φιλολογοι δηλωσατε ωρομισθιοι;To λεω αυτο γιατι μου περασε απο το μυαλο οτι αν δεν ειμαστε στον πινακα ωρομισθιων,μηπως αποκλειστουμε απο τα σκεδ αργοτερα.Και 2 αλλες ερωτησεις...1.απο ωρομισθιος γινεσαι αμω; 2.μπορεις να δηλωσεις μονο εναν νομο απο την περιφερεια;