0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 07, 2013, 12:01:02 pmΠιστεύεις ότι οι έλληνες άξιζαν κάτι καλύτερο; Επίμονες και συστηματικές δικές τους επιλογές (με ποσοστά του 45%, μοναδικά για τα ευρωπαικά δεδομένα) δεν ήταν αυτά τα "ανθρωπάκια" επί δεκαετίες;... Εμ? Ξέρεις δεν το πάω μακριά.... βλέπω από τους συγγενείς μου το τι μούτζες ρίχνουν στα μούτρα τους τελευταία για τις επιλογές τους στις κάλπες...
Πιστεύεις ότι οι έλληνες άξιζαν κάτι καλύτερο; Επίμονες και συστηματικές δικές τους επιλογές (με ποσοστά του 45%, μοναδικά για τα ευρωπαικά δεδομένα) δεν ήταν αυτά τα "ανθρωπάκια" επί δεκαετίες;
Παράθεση από: founes στις Ιουλίου 07, 2013, 11:58:00 amΠαράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 07, 2013, 11:49:21 amΤώρα θα μου πεις πως δεν αναφέρεται τίποτε για τα μαθήματα?... δες κι' αυτό.http://www.ekp.gr/files/allages.pdfΤο σχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση από την άνοιξη του 2011, δηλαδή µετά την ολοκλήρωση του διαλόγου για τις αλλαγές στα πανεπιστήµια, ώστε στη συνέχεια το σχετικό νοµοσχέδιο να κατατεθεί στη βουλή και να ψηφιστεί µε στόχο να εφαρµοστεί για πρώτη φορά στην Α΄ Λυκείου του σχολικού έτος 2011-2012, στη
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 07, 2013, 11:49:21 amΤώρα θα μου πεις πως δεν αναφέρεται τίποτε για τα μαθήματα?... δες κι' αυτό.http://www.ekp.gr/files/allages.pdfΤο σχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση από την άνοιξη του 2011, δηλαδή µετά την ολοκλήρωση του διαλόγου για τις αλλαγές στα πανεπιστήµια, ώστε στη συνέχεια το σχετικό νοµοσχέδιο να κατατεθεί στη βουλή και να ψηφιστεί µε στόχο να εφαρµοστεί για πρώτη φορά στην Α΄ Λυκείου του σχολικού έτος 2011-2012, στη
Τώρα θα μου πεις πως δεν αναφέρεται τίποτε για τα μαθήματα?... δες κι' αυτό.http://www.ekp.gr/files/allages.pdf
Το ερώτημα είναι 'ποιους να ψηφίσει κανείς'; Γιατί κάποιους πρέπει να ψηφίσει. Το λευκό και το άκυρο ευνοούν τα κόμματα εξουσίας, τα οποία όλοι δικαίως κατακεραυνώνουμε, γιατί μας οδήγησαν εδώ που είμαστε.
Πάντως, αν μπουν στη διαθεσιμότητα συνάδελφοι το καλοκαίρι και παρόλα αυτά ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβιο, θα είμαστε πολύ μεγάλοι ξεφτίλες... Μήπως θα έπρεπε τελικά να είχαμε σπάσει την επιστράτευση; Αν ξαναδώ συνάδελφο να μου λέει πόσο θα του λείψουν οι κρατήσεις της απεργίας,θα βγω στα κεραμύδια...
Παράθεση από: ken στις Ιουλίου 07, 2013, 10:29:05 amΗ ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 8/7/13 στις 12.30 μ.μ. στην Πλ. Καραϊσκάκη (στάση μετρό Μεταξουργείο)Έγκαιρα! να προλάβει να πάει κανα σουβλατζίδικο!
Η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 8/7/13 στις 12.30 μ.μ. στην Πλ. Καραϊσκάκη (στάση μετρό Μεταξουργείο)
Τώρα στον αντ1: σε δύο φάσεις η διαθεσιμότητα. Μέχρι 31 Ιουλίου 2200 σχολικοί φύλακες και 2000 υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί και 300-400 υπάλληλοι υπουργείων. Στη δεύτερη φάση (από 1 Αυγούστου έως τέλη Σεπτεμβρίου) άλλοι 1500 εκαπιδευτικοί, 3500 δημοτικοί αστυνομικοί, υπάλληλοι υπουργείων και ΟΤΑ.
Παράθεση από: sphedugr στις Ιουλίου 07, 2013, 01:15:43 pmΤώρα στον αντ1: σε δύο φάσεις η διαθεσιμότητα. Μέχρι 31 Ιουλίου 2200 σχολικοί φύλακες και 2000 υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί και 300-400 υπάλληλοι υπουργείων. Στη δεύτερη φάση (από 1 Αυγούστου έως τέλη Σεπτεμβρίου) άλλοι 1500 εκαπιδευτικοί, 3500 δημοτικοί αστυνομικοί, υπάλληλοι υπουργείων και ΟΤΑ.ποιοι είναι αυτοί οι 2000 υπεράριθμοι;Όσων το όνομα αρχίζει από Α; Σε 20 μέρες δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο κριτήριο.
Παράθεση από: debio στις Ιουλίου 07, 2013, 01:23:03 pmποιοι είναι αυτοί οι 2000 υπεράριθμοι;Όσων το όνομα αρχίζει από Α; Σε 20 μέρες δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο κριτήριο.Ίσως είναι αυτοί που δεν πατάνε ποτέ σχολείο και πληρώνονται, όπως έλεγε και ο Τασούλης ο Φέλογλου.
ποιοι είναι αυτοί οι 2000 υπεράριθμοι;Όσων το όνομα αρχίζει από Α; Σε 20 μέρες δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο κριτήριο.