0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα έχεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό? Γίνεσαι γραφιάς!!! Μην τυχόν και συμμεριστείς την επιπλέον γνώση με τους μαθητές σου!... Άλλωστε τόσα ξόδεψε ο μπαμπάς γι' αυτό το ρημάδι το διδακτορικό!!!
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουλίου 10, 2013, 11:22:44 am@typos72Είχες πει για ειδικές κατηγορίες γενικά. Οι άνθρωποι με αναπηρία δεν μπαίνουν καν σε διαθεσιμότητα όπως και αυτοί με μεταπτυχιακές σπουδές.νομίζω ότι εσύ κάνεις λάθος, στο άρθρο 90 του πολυνομοσχεδίου αναφέρει ότι δεν τίθεται σε διαθεσιμότητα α)οι υπάλληλοι με 67% αναπηρία, β) με σύζυγο ή παιδί με 67% αναπηρία, γ) με σύζυγο που τίθεται σε διαθεσιμότητα με αυτό τον ίδιο νόμο, δ) και υπάλληλοι που έχουν τη γονική μέριμνα παιδιού με νόμο ή δικαστική απόφαση.ομοίως στο άρθρο 82 παρ. 3(κατάργηση ειδικοτήτων δευτεροβάθμιας) αναφέρεται ότι δεν τίθεται σε διαθεσιμότητα οι ίδιες α,β,γ,δ κατηγορίες υπαλλήλωνεπιπλέον στο άρθρο 82 παρ. 4 αναφέρεται ότι οι εκπαιδευτικοί των α,β,γ,δ κατηγοριών (που δεν τίθεται σε διαθεσιμότητα)και όσοι εκπαιδευτικοί των κλάδων που καταργούνται και που τίθεται σε διαθεσιμότητα είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού μετατάσσονται υποχρεωτικά από 22/07/2013 στη ΔΔΕ που υπάγονται ή στην πλησιέστερη αυτής εντός της ίδιας ΠΔΕ σε πρσωποπαγείς θέσεις διοικητικού προσωπικού.
@typos72Είχες πει για ειδικές κατηγορίες γενικά. Οι άνθρωποι με αναπηρία δεν μπαίνουν καν σε διαθεσιμότητα όπως και αυτοί με μεταπτυχιακές σπουδές.
Όταν στις συγκεντρώσεις των δημοτικών υπαλλήλων για τη διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών παίρνουν μέρος μόνο οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι και όχι όλοι οι υπάλληλοι του δήμου (αναφέρομαι σε συγκεκριμένη περίπτωση και δεν γενικεύω) και όταν ο καθένας από μας ενδιαφέρεται μόνο για την ειδικότητά του (ΠΕ02 είμαι κι εγώ) δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουμε τίποτε και φυσικά ούτε να κερδίσουμε κάτι όντας διαιρεμένοι... Φέτος σε όλες τις απεργίες τις χρονιάς δεν ήταν τυχαίο ότι στο σχολείο που ήμουν αναπληρώτρια κανένας μόνιμος δεν συμμετείχε στις κινητοποιήσεις...
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 10, 2013, 02:57:32 pmΆρα έχεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό? Γίνεσαι γραφιάς!!! Μην τυχόν και συμμεριστείς την επιπλέον γνώση με τους μαθητές σου!... Άλλωστε τόσα ξόδεψε ο μπαμπάς γι' αυτό το ρημάδι το διδακτορικό!!!μη γενικεύουμε, κάποιοι τα πλήρωσαν από την τσέπη τους.
alexandr75math επίσης υπάρχουν και αυτοί που όχι μόνο τα πλήρωσαν από τη τσέπη τους αλλά και τα απόκτησαν αφού είχαν ήδη μπει στο δημόσιο και όχι για να βρουν μια θέση στο δημόσιο.
Και ένα σχόλιο για τα μεταπτυχιακά...Το ότι έχω ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό σε οποιδήποτε τομέα (ακόμα και τελείως ασχετο με το Υπουργείο Παιδείας) με κάνει περισσότερο χρήσιμο στο Υπουργείο από έναν συνάδελφο που έχει δεύτερο πτυχίο σε κλάδο της εκπαίδευσης που μπορεί άμεσα να μπει σε τάξη;;;Και πως γίνεται στο non paper να λέει ρητά για 2η ειδικότητα (πριν πάει στην ΟΛΜΕ) και στο πρσχέδιο του Νομοσχεδίου να προσθέτεις Ιταλική και Ισπανική Φιλολογία (αυτοί Ιστορίες δεν μπορούν να κάνουν;) και να βάζεις για μεταπτυχιακά και διδακτορικα και να αφαιρείς την 2η ειδικότητα. Διότι από ότι ξέρω