0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 08, 2013, 01:06:43 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Μαΐου 11, 2013, 09:30:16 pmΠαράθεση από: killbill στις Μαΐου 10, 2013, 07:50:51 amΛάθος. Πέρυσι λόγω κρίσης υπήρξε ανακοίνωση του Υπουργείου που έλεγε ότι όσοι είναι πάνω από κάποια χιλιόμετρα από το σχολείο οργανικής τους, δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν. Δεν σας ενημέρωσαν και ταξιδέψατε άσκοπα; Κακώς. να διαμαρτυρηθείτε.Ποιο είναι το λάθος; Εγώ ρώτησα για ποιους έχει καταργηθεί! Η ερώτηση στηρίζεται σ`αυτό που έγραψες οπότε δεν μπορεί να είναι λάθος. Εκτός αν θεωρείς ότι κανείς αποσπασμένος δεν παρουσιάζεται στο σχολείο του στις 30 Ιουνίου. Αλλά αυτό δεν προκύπτει από την ανακοίνωση του υπουργείου που επικαλείσαι.Συνάδελφε, επανέρχομαι γιατί το θέμα είναι επίκαιρο. Με "διόρθωσες" σε κάτι και σου ζήτησα διευκρίνιση.Υπάρχει ή έτσι το έγραψες; Αν έχεις κάτι να μου απαντήσεις, ποιο είναι το λάθος δηλαδή και πού να διαμαρτυρηθούμε και γιατί μπορείς να μου απαντήσεις και εδώ για να μην είμαστε εκτός θέματος.http://www.pde.gr/index.php?topic=28817.msg673371#msg673371Ναι υπάρχει. δεν το έγραψα έτσι. ήρθε έγγραφο στο σχολείο όπου έλεγε ότι δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν όσοι είναι από κάποια χιλιόμετρα και πέρα (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς), και ότι αρκούσε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή του σχολείου. Αυτό πέρυσι. Τώρα φέτος δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι αντίστοιχο
Παράθεση από: jak_13 στις Μαΐου 11, 2013, 09:30:16 pmΠαράθεση από: killbill στις Μαΐου 10, 2013, 07:50:51 amΛάθος. Πέρυσι λόγω κρίσης υπήρξε ανακοίνωση του Υπουργείου που έλεγε ότι όσοι είναι πάνω από κάποια χιλιόμετρα από το σχολείο οργανικής τους, δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν. Δεν σας ενημέρωσαν και ταξιδέψατε άσκοπα; Κακώς. να διαμαρτυρηθείτε.Ποιο είναι το λάθος; Εγώ ρώτησα για ποιους έχει καταργηθεί! Η ερώτηση στηρίζεται σ`αυτό που έγραψες οπότε δεν μπορεί να είναι λάθος. Εκτός αν θεωρείς ότι κανείς αποσπασμένος δεν παρουσιάζεται στο σχολείο του στις 30 Ιουνίου. Αλλά αυτό δεν προκύπτει από την ανακοίνωση του υπουργείου που επικαλείσαι.Συνάδελφε, επανέρχομαι γιατί το θέμα είναι επίκαιρο. Με "διόρθωσες" σε κάτι και σου ζήτησα διευκρίνιση.Υπάρχει ή έτσι το έγραψες; Αν έχεις κάτι να μου απαντήσεις, ποιο είναι το λάθος δηλαδή και πού να διαμαρτυρηθούμε και γιατί μπορείς να μου απαντήσεις και εδώ για να μην είμαστε εκτός θέματος.http://www.pde.gr/index.php?topic=28817.msg673371#msg673371
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 10, 2013, 07:50:51 amΛάθος. Πέρυσι λόγω κρίσης υπήρξε ανακοίνωση του Υπουργείου που έλεγε ότι όσοι είναι πάνω από κάποια χιλιόμετρα από το σχολείο οργανικής τους, δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν. Δεν σας ενημέρωσαν και ταξιδέψατε άσκοπα; Κακώς. να διαμαρτυρηθείτε.Ποιο είναι το λάθος; Εγώ ρώτησα για ποιους έχει καταργηθεί! Η ερώτηση στηρίζεται σ`αυτό που έγραψες οπότε δεν μπορεί να είναι λάθος. Εκτός αν θεωρείς ότι κανείς αποσπασμένος δεν παρουσιάζεται στο σχολείο του στις 30 Ιουνίου. Αλλά αυτό δεν προκύπτει από την ανακοίνωση του υπουργείου που επικαλείσαι.
Λάθος. Πέρυσι λόγω κρίσης υπήρξε ανακοίνωση του Υπουργείου που έλεγε ότι όσοι είναι πάνω από κάποια χιλιόμετρα από το σχολείο οργανικής τους, δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν. Δεν σας ενημέρωσαν και ταξιδέψατε άσκοπα; Κακώς. να διαμαρτυρηθείτε.
Δεν εστάλη τέτοιο χαρτί πανελλαδικά και όσους ρώτησα κανείς δεν το γνώριζε. Ίσως να ίσχυσε μόνο στο Πυσδε που υπηρετείς! Το μόνο χαρτί που εστάλη ήταν αυτό με την ασαφή διατύπωση της διευκόλυνσης και δυστυχώς στο Πύσδε που υπηρετώ οργανικα πάρα πολλόι αποσπασμένοι παρουσιάστηκαν ξοδεύοντας μια περιουσία σε αεροπλάνα που πέρυσι είχαμε κλείσει τα εισητήρια και αρκετά νωρίς Φέτος που θα τα κλείσουμε 1εβδομάδα πριν, λόγω καθυστέρησης μεταθέσεων....οι τιμές στο κόκκινο!
Κατά την ταπεινή μου άποψη το έγγραφο είναι ξεκάθαρο.Δηλαδή πρέπει να παρουσιαστείς και πρέπει να αναλάβεις και θερινή υπηρεσία.Η διευκόλυνση λοιπόν αφορά την κρίση του Δ/ντη αν και πως θέλει να εξυπηρετήσει.Αλλοι το κάνουν και άλλοι όχι.
Αυτό έγραψα κι εγώ. Τη διευκολύνσεις τις έκαναν (όσοι διευθυντές τις έκαναν) και χωρίς αυτό το έγγραφο.
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 10, 2013, 05:57:49 pmΚατά την ταπεινή μου άποψη το έγγραφο είναι ξεκάθαρο.Δηλαδή πρέπει να παρουσιαστείς και πρέπει να αναλάβεις και θερινή υπηρεσία.Η διευκόλυνση λοιπόν αφορά την κρίση του Δ/ντη αν και πως θέλει να εξυπηρετήσει.Αλλοι το κάνουν και άλλοι όχι.Παράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 10, 2013, 07:28:45 pmΑυτό έγραψα κι εγώ. Τη διευκολύνσεις τις έκαναν (όσοι διευθυντές τις έκαναν) και χωρίς αυτό το έγγραφο. Ακριβώς έτσι είναι.