0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gumus στις Ιουνίου 10, 2013, 03:08:18 pmΠαράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 08, 2013, 01:19:02 pmΠαράθεση από: topsy στις Ιουνίου 08, 2013, 08:19:36 amΠαράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 07, 2013, 11:32:56 pmΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.Ακριβώς. Η αναρρωτική δεν είναι λύση. Πέραν του ότι - το τονίζω - δεν μπορεί να γίνει με υπεύθυνη δήλωση καθ' ότι η επόμενη μέρα είναι αργία. Και άντε μετά να περνάει κάποιος και από επιτροπές.gio66 το Σάββατο δεν είναι αργία! έχω πάρει υπεύθυνη δήλωση Παρασκευές και δεν πέρασε από επιτροπή!Και εγώ το γνωρίζω αυτό από συνάδελφό μου που ήταν υπεύθυνος για τις άδειες.
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 08, 2013, 01:19:02 pmΠαράθεση από: topsy στις Ιουνίου 08, 2013, 08:19:36 amΠαράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 07, 2013, 11:32:56 pmΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.Ακριβώς. Η αναρρωτική δεν είναι λύση. Πέραν του ότι - το τονίζω - δεν μπορεί να γίνει με υπεύθυνη δήλωση καθ' ότι η επόμενη μέρα είναι αργία. Και άντε μετά να περνάει κάποιος και από επιτροπές.gio66 το Σάββατο δεν είναι αργία! έχω πάρει υπεύθυνη δήλωση Παρασκευές και δεν πέρασε από επιτροπή!
Παράθεση από: topsy στις Ιουνίου 08, 2013, 08:19:36 amΠαράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 07, 2013, 11:32:56 pmΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.Ακριβώς. Η αναρρωτική δεν είναι λύση. Πέραν του ότι - το τονίζω - δεν μπορεί να γίνει με υπεύθυνη δήλωση καθ' ότι η επόμενη μέρα είναι αργία. Και άντε μετά να περνάει κάποιος και από επιτροπές.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 07, 2013, 11:32:56 pmΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.
Δεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.
Οκ, στις 28 παροσιαζομαστε στο σχολειο οργανικης.Κ απο 25-27/6?
Αρα οι αποσπασμενοι σε δημοτικο, πρεπει βρισκονται στις 25 στην οργανικη τους.. Ξενοδοχεια, εξοδα, χωρις λογο και ουσια..
Προσωπικά λέω να πάρω τηλ. από Τρίτη να ρωτήσω τη διευθύντρια αν μπορεί να μου κάνει τη χάρη να μην παρουσιαστώ. Πέρυσι με εξυπηρέτησε (δόξα τω θεω) αλλά φέτος λέτε να μην το ξανακάνει? Πολύ φοβάμαι μη δωσω 300 ευρουλίνια για ψύλλου πήδημα...
συναδελφοι το φαξ δεν ειναι επισημο εγγραφο? η διευθυντρια μου δε το δεχτηκε και μου λεει πρεπει να παρουσιαστω στην οργανικη.... της λεω για το οικονομικο θεμα και δεν την απασχολει!ξερει κανεις το νομο? τι προβλεπεται?