*

Αποστολέας Θέμα: Λήξη απόσπασης - Ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο/ΔΔΕ οργανικής  (Αναγνώστηκε 42177 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Δεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...

Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.
Σε εμας αν πάρεις αναρρωτική, πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία την αμέσως επόμενη μερα που είναι ανοιχτο το σχολείο σου, δηλαδή στην 1η εφημερία, ή αλλιώς τη Δευτέρα στα γραφεία της διευθυνσης. Το ιδιο θα συμβεί και με συναδελφο που θα πάρει άδεια επειδή γεννάει η γυναίκα του εκεινη την εβδομαδα, θα έρθει την 1η εβδομάδα του Ιουλίου στο νησί να αναλάβει υπηρεσία.

Ακριβώς. Η αναρρωτική δεν είναι λύση. Πέραν του ότι - το τονίζω - δεν μπορεί να γίνει με υπεύθυνη δήλωση καθ' ότι η επόμενη μέρα είναι αργία. Και άντε μετά να περνάει κάποιος και από επιτροπές.

gio66 το Σάββατο δεν είναι αργία! έχω πάρει υπεύθυνη δήλωση Παρασκευές και δεν πέρασε από επιτροπή!
Και εγώ το γνωρίζω αυτό από συνάδελφό μου που ήταν υπεύθυνος για τις άδειες.

Ναι βρε παιδιά, αυτό το ξέρω πολύ καλά και εγώ. Μην το περιορίζετε στη φετινή χρονιά, εγώ αναφέρθηκα γενικά. Π.χ. του χρόνου 30/6 θα είναι Δευτέρα. Η Τρίτη 1/7 είναι αργία για τους εκπαιδευτικούς ως η 1η μέρα έναρξης της θερινής άδειας! Όπως και αν π.χ. η 1η Σεπτεμβρίου είναι Τετάρτη, η προηγούμενη θεωρείται αργία ως η τελευταία μέρα της θερινής άδειας!
Τώρα για φέτος που η 30η Ιουνίου πέφτει Κυριακή,οκ, μπορεί να θεωρηθεί ίσως διαφορετική περίπτωση το Σάββατο 29/6.
 Σε κάθε περίπτωση αν κάνω λάθος, μπορεί κάποιο εμπειρότερο μέλος να με διορθώσει...
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος fanh05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οκ, στις 28 παροσιαζομαστε στο σχολειο οργανικης.

Κ απο 25-27/6?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 15, 2013, 10:15:35 pm από fanh05 »

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Οκ, στις 28 παροσιαζομαστε στο σχολειο οργανικης.

Κ απο 25-27/6?

Είτε στο σχολείο της απόσπασης είτε ταξιδεύουμε για την οργανική μας...
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος fanh05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αρα οι αποσπασμενοι σε δημοτικο, πρεπει βρισκονται στις 25 στην οργανικη τους.. Ξενοδοχεια, εξοδα, χωρις λογο και ουσια..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pap_eri

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αρα οι αποσπασμενοι σε δημοτικο, πρεπει βρισκονται στις 25 στην οργανικη τους.. Ξενοδοχεια, εξοδα, χωρις λογο και ουσια..
Πέρσι αν θυμάμαι καλά είχε έρθει έγγραφο στις Δ/νσεις πως όσοι είναι αποσπασμένοι σε ΠΥΣΠΕ για τις μέρες μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους της Δ/μιας τίθενται στη διάθεση του οικείου με το ΠΥΣΠΕ απόσπασης ΠΥΣΔΕ... λογικά και φέτος το ίδιο θα ισχύσει ουτως ώστε να μη χρειάζεται για μια βδομάδα να πας πίσω στην οργανική. Μόνο την τελευταία μέρα έπρεπε πέρσι (η γνωστή βλακεία που ισχύει χρόνια τώρα)....

Αποσυνδεδεμένος fanh05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Πολυ ανακουφιστικο αυτο! Μακαρι να ισχυσει και φετος γιατι με τα αεροπορικα, τη διαμονη, τα φαγητα κτλ θα πηγαιναμε κ διακοπες! Αναμενουμε λοιπον ενα αναλογο εγγραφο και φετος..

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Προσωπικά λέω να πάρω τηλ. από Τρίτη να ρωτήσω τη διευθύντρια αν μπορεί να μου κάνει τη χάρη να μην παρουσιαστώ. Πέρυσι με εξυπηρέτησε (δόξα τω θεω) αλλά φέτος λέτε να μην το ξανακάνει? Πολύ φοβάμαι μη δωσω 300 ευρουλίνια για ψύλλου πήδημα...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Προσωπικά λέω να πάρω τηλ. από Τρίτη να ρωτήσω τη διευθύντρια αν μπορεί να μου κάνει τη χάρη να μην παρουσιαστώ. Πέρυσι με εξυπηρέτησε (δόξα τω θεω) αλλά φέτος λέτε να μην το ξανακάνει? Πολύ φοβάμαι μη δωσω 300 ευρουλίνια για ψύλλου πήδημα...

άστα! έγω τώρα το έψαξα και θέλω 590ευρώ για 4αεροπορικά εισητήρια και δύο διανυκτερεύσεις (λόγω κακής συγκοινωνίας), χώρια τα επιπλέον για φαγητό. Και δυστυχώς εμένα ο διευθυντής δεν είναι συνεννοήσιμος. Επειδή όμως σκέφτομαι να κάνω βελτίωση θέσης μέσα στα Δωδεκάνησα, μπορείς να μου στείλεις 1προσωπ. μην να πεις σε ποιο σχολείο είναι αυτή η συνεννοήσιμη διευθύντρια;Και οποιοσδήποτε άλλος ξέρει σχολείο της Δ΄Δωδεκανήσου με ανθρώπινο διευθυντή, ας στείλει ένα μην, γιατί και οι αποσπάσεις φέτος έχουν γίνει αμφίβολες για όλους!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2013, 10:08:34 pm από gumus »
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν είμαι

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ.ΔΑΣ.

• Πλήρες μέλος
  • ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.... ΠΕ70.ΕΑΕ
    • Προφίλ
συναδελφοι το φαξ δεν ειναι επισημο εγγραφο? η διευθυντρια μου δε το δεχτηκε και μου λεει πρεπει να παρουσιαστω στην οργανικη.... της λεω για το οικονομικο θεμα και δεν την απασχολει!ξερει κανεις το νομο???? τι προβλεπεται?

Αποσυνδεδεμένος fanh05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Δυστυχως, ελαχιστοι διευθυντες κανουν την διευκολυνση.. Και για μενα τα εξοδα ειναι παρα πολλα, αλλα ουτε να το ακουσει, ειναι ο νόμος μου ειπε και ειμαι υποχρεωμενη να παω..

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Κάτι άκουσα ότι αναμένεται χαρτί που να λέει για διευκόλυνση σε όσους είναι αποσπασμένοι χιλιόμετρα μακριά από την οργανική τους. Έχετε ακούσει τίποτα?

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ.ΔΑΣ.

• Πλήρες μέλος
  • ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.... ΠΕ70.ΕΑΕ
    • Προφίλ
εχω μιλησει με το συλλογο και μου ειπε οτι μαλλον κατι θα γινει αλλα δεν ειναι και σιγουρο!τι λεει νομος ακριβως?? το χαρτι της αποσπασης λεει μεχρι 21/6 ισχυει. ειμαι δασκαλα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
συναδελφοι το φαξ δεν ειναι επισημο εγγραφο? η διευθυντρια μου δε το δεχτηκε και μου λεει πρεπει να παρουσιαστω στην οργανικη.... της λεω για το οικονομικο θεμα και δεν την απασχολει!ξερει κανεις το νομο? ??? τι προβλεπεται?

Δεν υπάρχει νόμος που να απαλλάσσει τον εκπαιδευτικό από την ταλαιπωρία και τα έξοδα. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα του παρόντος θέματος θα καταλάβεις.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144