0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ath77 στις Ιουνίου 27, 2013, 11:36:29 pmΠαράθεση από: fair_play στις Ιουνίου 27, 2013, 03:18:41 amΠαράθεση από: ath77 στις Ιουνίου 26, 2013, 10:29:25 pmΜήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου ( 1) που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; 2) Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.1) Αν κατάλαβα καλά έχεις οργανική και δεν θέλεις να τη χάσεις. Αν έχεις κάποιους λόγους για να πας σε ΠΠΣ νομίζω πως πρέπει να το κάνεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις οργανικές γενικότερα στο (άμεσο;) μέλλον οπότε ,,,,2) Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο και να αποσύρεις την αίτηση σου; Αν τελικά επιλεγείς και πάλι νομίζω ότι μπορείς να αρνηθείς.1) Καλέ μάντης είσαι;;;;;;;;;;;;; Ναι, ΠΕ00.01 Μαντικής Τέχνης Και εσύ Φιλόλογος ή να το κάψω το πτυχίο μου;
Παράθεση από: fair_play στις Ιουνίου 27, 2013, 03:18:41 amΠαράθεση από: ath77 στις Ιουνίου 26, 2013, 10:29:25 pmΜήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου ( 1) που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; 2) Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.1) Αν κατάλαβα καλά έχεις οργανική και δεν θέλεις να τη χάσεις. Αν έχεις κάποιους λόγους για να πας σε ΠΠΣ νομίζω πως πρέπει να το κάνεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις οργανικές γενικότερα στο (άμεσο;) μέλλον οπότε ,,,,2) Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο και να αποσύρεις την αίτηση σου; Αν τελικά επιλεγείς και πάλι νομίζω ότι μπορείς να αρνηθείς.1) Καλέ μάντης είσαι;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: ath77 στις Ιουνίου 26, 2013, 10:29:25 pmΜήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου ( 1) που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; 2) Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.1) Αν κατάλαβα καλά έχεις οργανική και δεν θέλεις να τη χάσεις. Αν έχεις κάποιους λόγους για να πας σε ΠΠΣ νομίζω πως πρέπει να το κάνεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις οργανικές γενικότερα στο (άμεσο;) μέλλον οπότε ,,,,2) Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο και να αποσύρεις την αίτηση σου; Αν τελικά επιλεγείς και πάλι νομίζω ότι μπορείς να αρνηθείς.
Μήπως ξέρετε αν η συνέντευξη είναι υποχρεωτική; Αν μετανιώσω για την αίτησή μου ( 1) που το βλέπω πλέον πολύ πιθανό) αρκεί να μην πάω στη συνέντευξη ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; 2) Υπάρχει περίπτωση να πάρω μηδέν στη συνέντευξη αν δεν παρουσιαστώ και λόγο άλλων μορίων τελικά να επιλεγώ; Φαντάζομαι (και ελπίζω) πως η απάντησή σας θα είναι όχι.
Ναι, πάνω που ήμουν έτοιμη να γράψω ότι είμαι μάλλον ανόητη γιατί διάβασα πιο προσεκτικά την προκήρυξη. Ας πρόσεχα. (Αν και για να πω την αλήθεια πάλι δεν κατάλαβα πού θα έπρεπε να στείλω mail -και δεν υπάρχει και εικονίδιο με ανθρωπάκι που καίει μαζούτ...)
Παράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 01, 2013, 05:52:44 pmΞέρει κάποιος πότε περίπου είναι η συνέντευξη?Στη πρόσκληση ενδιαφέροντος λέει πως μέχρι 10/7 θα συνταχτούν αξιολογικοί πίνακες.Άρα μέχρι τότε λογικά δεν θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις?Μήπως ξέρει κανείς και πού γίνονται αυτές?Από ό,τι είπαν σε κάποιο πειραματικό, θα σου τηλεφωνήσουν, αλλά όπως είπαν, καλού κακού κοίτα και την ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου όπου υπεβαλες την αίτηση.Αν θυμάμαι καλά είπαν μεταξύ 10-20 Ιουλίου οι συνεντεύξεις, τώρα το πού δεν το ξέρω, μάλλον στο εν λόγω σχολείο.
Ξέρει κάποιος πότε περίπου είναι η συνέντευξη?Στη πρόσκληση ενδιαφέροντος λέει πως μέχρι 10/7 θα συνταχτούν αξιολογικοί πίνακες.Άρα μέχρι τότε λογικά δεν θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις?Μήπως ξέρει κανείς και πού γίνονται αυτές?
Ξέρει κανείς πόσοι έκαναν αίτηση για τα πειραματικά στην Αθήνα από τον κλάδο της πληροφορικής?
Τα προστφόλιο είναι εντυπωσιακά λόγω των διδακτορικών ή λόγω και των λοιπών προσόντων;
Παράθεση από: ditheo στις Ιουλίου 01, 2013, 11:53:32 pmΠαράθεση από: john-πε06 στις Ιουλίου 01, 2013, 05:52:44 pmΞέρει κάποιος πότε περίπου είναι η συνέντευξη?Στη πρόσκληση ενδιαφέροντος λέει πως μέχρι 10/7 θα συνταχτούν αξιολογικοί πίνακες.Άρα μέχρι τότε λογικά δεν θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις?Μήπως ξέρει κανείς και πού γίνονται αυτές?Από ό,τι είπαν σε κάποιο πειραματικό, θα σου τηλεφωνήσουν, αλλά όπως είπαν, καλού κακού κοίτα και την ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου όπου υπεβαλες την αίτηση.Αν θυμάμαι καλά είπαν μεταξύ 10-20 Ιουλίου οι συνεντεύξεις, τώρα το πού δεν το ξέρω, μάλλον στο εν λόγω σχολείο. Σωστό ακούγεται αυτό αφού μέχρι τώρα δεν μας έχουν ειδοποιήσει για τη συνέντευξη και δύσκολο να τρέξουν για να γίνουν μέχρι τις 10,αλλά δεν είναι λίγο ''ποντιακό ανέκδοτο'' να βγάλουν αξιολογικούς πίνακες τους οποίους θα αλλάξουν για να προσθέσουν τα μόρια της συνέντευξης?Δηλαδή αν κάποιος είναι πρώτος πριν τη συνέντευξη και σε αυτή πάρει 5/25 και βρεθεί στη μέση του πίνακα,δεν είναι λίγο άκυρο για την όλη διαδικασία?Κακά τα ψέμματα,και διδακτορικό να έχει κάποιο, μπορεί ένας που έχει πάει σε περισσότερα συνέδρια ή κάποιος που πάρει 5-6 μονάδες παραπάνω στη συνέντευξη να τον περάσει για πλάκα ακόμα και αν έχει μόνο το βασικό πτυχίο.