0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε εγώ λέω πως έγινε για να ωφεληθούν ορισμένοι. Απλώς ότι ορισμένοι έβαλαν διάφορα χωρίς κάποιο επίσημο αποδεικτικό και τα ΕΠΕΣ τα δεχτηκαν. Εμένα για παράδειγμα ούτε καν που μου πέρασε από το μυαλό να βαλω τέτοιες "ανεπίσημες" δράσεις παρόλο που θα μπορούσα αν ήθελα. Απλώς θα το ξέρω για άλλη φορά! Καλό μας καλοκαίρι!!!
Ρε συνάδελφοι πως είναι δυνατόν να μοριοδοτήθηκαν "μάθημα με power point" χωρίς κάποιο αποδεικτικό χαρτί; Και τι σημαίνει "επιβεβαίωση από τον διευθυντή"; Εάν ξέρετε τέτοιες περιπτώσεις συγκεκριμένα, πρέπει να κάνετε ένσταση. Τα κριτήρια που είναι στο 2.3 απ όσο ξέρω περνάνε όλα από "επίσημα" κανάλια και υπάρχει βεβαίωση συμμετοχής όταν ολοκληρώνονται. Κάνω λάθος;
Λογικά μαζί με τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων θα αναρτηθούν τα συνολικά αποτελέσματα, και η τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία, η διαδικασία αυτή δεν διαρκεί πάνω από 10 λεπτά όταν είναι γνωστά τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων. Εκτιμώ ότι θα ανακοινωθούν όλα μαζί, συνεντεύξεις, συνολικό άθροισμα μορίων υποψηφίων και τοποθετήσεις. Το πότε θα γίνει η ανακοίνωση πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη - Πέμπτη θα έχουν τελειώσει όλα.Θέτω όμως το ερώτημα! Η βαθμολογία της συνέντευξης θα αλλάξει ριζικά την μέχρι τώρα σειρά των τυπικών προσόντων ή όχι; Με άλλα λόγια το εύρος της βαθμολογίας των επιτροπών θα είναι μικρό (πχ. από 21-25 μόρια για τον κάθε υποφήφιο) που σημαίνει ότι η σειρά κατάταξης δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές ή θα είναι μεγάλο (πχ. από 5 - 25 μόρια ) οπότε η σειρά κατάταξης μπορεί να ανατραπεί και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι.....
.... Καλή τύχη στους υπόλοιπους, εύχομαι του χρόνου να υπάρχουν πιο σοβαρές επιτροπές.
Παράθεση από: happiness στις Ιουλίου 20, 2013, 01:19:42 pmΡε συνάδελφοι πως είναι δυνατόν να μοριοδοτήθηκαν "μάθημα με power point" χωρίς κάποιο αποδεικτικό χαρτί; Και τι σημαίνει "επιβεβαίωση από τον διευθυντή"; Εάν ξέρετε τέτοιες περιπτώσεις συγκεκριμένα, πρέπει να κάνετε ένσταση. Τα κριτήρια που είναι στο 2.3 απ όσο ξέρω περνάνε όλα από "επίσημα" κανάλια και υπάρχει βεβαίωση συμμετοχής όταν ολοκληρώνονται. Κάνω λάθος;Το 2.3.Α είναι το θέμα. Από τη στιγμή που αναφέρει: "Συμμετοχή σε καινοτόμες διδακτικές πρακτικές όπως διαθεματικές δράσεις, projects, χρήση των ΤΠΕ, ομαδοσυνεργατικές δράσεις, κλπ."πόσο "επίσημα" μπορεί να είναι αυτά; Σου λέει ο άλλος, εγώ κάνω το μάθημά μου με ΤΠΕ, σύμφωνα με το παραπάνω πρέπει να μοριοδοτηθώ (και μάλιστα αδρά!!!). Το βεβαιώνει και ο δ/ντης μου
Θα διαφωνήσω γιατί τουλάχιστον στην επιτροπή που εξέταζε τους καθηγητές καλλιτεχνικών, ήταν ο πρόεδρος φυσικός η σύμβουλος οικονομολόγος και κάποια άλλη ειδικότητα (απ'ότι μου είπε μια υποψήφια που τον είχε ξανασυναντήσει) και ο διευθυντής.