0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή όμως τα λειτουργικά κενά ανακοινοποιούνται/αλλάζουν με ταχύτητα φωτός αντιλαμβάνεσαι τι θα γινόταν αν συνέβαινε αυτό, είναι φαύλος κύκλος, δε γίνεται.
Στη γ Αθήνας πλεονάζουν πε3 , ενώ στην β Αθήνας τοποθέτησαν αποσπασμένους από πυσδε εκτός Αττικής. Έχουν δικαίωμα να πουν στους πλεονάζοντες να πάνε με υποχρεωτική απόσπαση εκτός Αθήνας λοιπόν ; Εγώ λέω όχι. Ο νόμος τι λέει ;
KnKnδε λέει (ρητά)και εγώ όχι λέω στο ερώτημα που έθεσες (ερμηνεύοντας/συνδυάζοντας όσα αναφέρονται στο νομικό πλαίσιο των αποσπάσεων για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ καθώς και για τις υποχρεωτικές αποσπάσεις και συγκεκριμένα τους λόγους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες πραγματοποιούνται οι μεν και οι δε),φυσικά δεν έχει σημασία τι λέω εγώ ή όποιος άλλος αλλά τι είναι νόμιμο,και για αυτό πιστεύω ότι το υπουργείο όφειλε να δώσει οδηγίες/διευκρινίσεις.
Αν δεν δώσει φέτος διευκρίνηση γι αυτό το θέμα , πότε θα δώσει ; Bitch ακόμα να στείλεις ερώτηση στο υπουργείο ;
Επόμενη ερώτηση.Έστω ότι σε ένα Πυσδε πλεονάζουν 15 μαθηματικοί ( που είναι χρόνια στη διάθεση ) και τους πουν ότι θα πάρουν υποχρεωτική απόσπαση για άλλο πυσδε. Αν τον Ιούνιο είχαν φέρει με μετάθεση 25 μαθηματικούς στο πυσδε αυτό ; Υπάρχει παρανομία ή δεν υπάρχει ; Υ.Γ. Ευχαριστώ
αν δεν είχε γίνει εγκαίρως έγγραφο των ΔΔΕ στην Περιφέρεια και απο εκεί στο Υπουργείο που να ζητά την κάλυψη των κενών εκ των έσω ( με αποσπάσεις σε όμορφα ΠΥΣΔΕ των πλεοναζόντων) η διαδικασία για πρόσληψη αναπληρωτών κινήθηκε κανονικά και νόμιμα.Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα...Οι εκπαιδευτικοί πλέον βρίσκονται - όπως γράφηκε παραπάνω - στις "διαθέσεις" του ΠΥΣΔΕ...