0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Κυκλάδες είναι όμορφες. Ωστόσο θα σου συνιστούσα, αν έχει δικαίωμα επιλογής, τα πιο μεγάλα νησιά π.χ Πάρος, Νάξος, Άνδρος κ.α. Τα μικρά π.χ Θηρασιά, Ηρακλειά κ.τ.λ καλό είναι τ' αποφύγεις. Παρέες συνομηλίκων σίγουρα θα βρεις. Ο χειμώνας είναι αρκετά δύσκολος (ακόμα και στα μεγάλα νησιά), ερημιά, βροχιές, κλειστά καταστήματα κ.τ.λ..παρόλα αυτά εξαρτάται από το προσωπικό σου χαρακτήρα και τι ψάχνεις να βρεις. Εγώ αν και πέρασα καλά, υπήρχαν στιγμές που απογοητευόμουν.Η μετακίνηση εντός του νησιού θεωρώ πως είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που θα σε διευκολύνουν αν δεν έχεις αυτοκίνητο. Η μετακίνηση με καράβι ή από Ραφήνα ή από Πειραιά, είναι μια χαρά. Θα έχει και κανένα απαγορευτικό που και που λόγω ανέμων ή άσχημου καιρού..π.χ Έχω φύγει παραμονή Χριστουγέννων από νησί λόγω απαγορευτικού. Πάντως έχει και θετικά.
Παράθεση από: tabacaria στις Ιουλίου 10, 2013, 09:10:34 pmΟι Κυκλάδες είναι όμορφες. Ωστόσο θα σου συνιστούσα, αν έχει δικαίωμα επιλογής, τα πιο μεγάλα νησιά π.χ Πάρος, Νάξος, Άνδρος κ.α. Τα μικρά π.χ Θηρασιά, Ηρακλειά κ.τ.λ καλό είναι τ' αποφύγεις. Παρέες συνομηλίκων σίγουρα θα βρεις. Ο χειμώνας είναι αρκετά δύσκολος (ακόμα και στα μεγάλα νησιά), ερημιά, βροχιές, κλειστά καταστήματα κ.τ.λ..παρόλα αυτά εξαρτάται από το προσωπικό σου χαρακτήρα και τι ψάχνεις να βρεις. Εγώ αν και πέρασα καλά, υπήρχαν στιγμές που απογοητευόμουν.Η μετακίνηση εντός του νησιού θεωρώ πως είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που θα σε διευκολύνουν αν δεν έχεις αυτοκίνητο. Η μετακίνηση με καράβι ή από Ραφήνα ή από Πειραιά, είναι μια χαρά. Θα έχει και κανένα απαγορευτικό που και που λόγω ανέμων ή άσχημου καιρού..π.χ Έχω φύγει παραμονή Χριστουγέννων από νησί λόγω απαγορευτικού. Πάντως έχει και θετικά.