Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να πω και γω την αποψη μου: εχουν αυτοι ηθικο φραγμο? εχουν ηθικες αναστολες? οταν ο μπαμπακας και η μανουλα τους εμαθαν να μη ξερουν τι θα πει δουλεια?γιαυτο ζητουν 60 ευρω την ωρα! Ποιοι/ες ειναι? οταν ο εργατης δουλευει στα ναυπηγεια για 50 ευρω την ημερα,οταν ο υπαλληλος στο Γερμανο παιρνει 30 ευρω την ημερα,οταν...οταν.... ειναι θεμα ηθικης και ανθρωπισμου!ε, μερικοι πως να το κανουμε ΔΕΝ τον εχουν.(ευτυχως ειναι λιγοι)πιο πολυ με στεναχωρει το 60 ευρω την ωρα παρα το 7 ευρω η ωρα!επισης, οι γονεις φταινε που τα δινουν,επισης, εμεις οι ιδιοι φταιμε που τα ζηταμε....(εκτος β.π. οπως ειπε ο συναδελφος Landau οποτε εκει δεν ξερω τι "παιζει" )συμφωνω και με τη συναδελφισσα Ερση
Τα 60 ευρώ την ώρα, ναι μου ακούγονται παράξενα, όμως δεν θα τα βάλω με τους καθηγητές ππου τα παίρνπυν, αλλά με τους γο΄νείς που τα δίνουν.Νηπιαγωγός είμαι και εγώ, και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πράγματα που όσο και να διαβάζω δεν μπορώ (και ηθικά δεν πρέπει) να τα κάνω! Άντε να κάνω μέχρι και την Α Δημοτικού (που πάλι διαφωνώ)....
Παράθεση από: emmaki στις Οκτώβριος 26, 2010, 03:22:34 μμΤα 60 ευρώ την ώρα, ναι μου ακούγονται παράξενα, όμως δεν θα τα βάλω με τους καθηγητές ππου τα παίρνπυν, αλλά με τους γο΄νείς που τα δίνουν.Νηπιαγωγός είμαι και εγώ, και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πράγματα που όσο και να διαβάζω δεν μπορώ (και ηθικά δεν πρέπει) να τα κάνω! Άντε να κάνω μέχρι και την Α Δημοτικού (που πάλι διαφωνώ)....1oν) εγω θα τα βαλω με τους "καθηγητες" που τα παιρνουν (ειτε σας αρεσει ειτε οχι) Με τους γονεις δεν εχω κανενα προβλημα αφου δεν εχουν οι ιδοι.60 ευρω την ωρα? !!! σιγα ρε ποιοι ειστε? ξεκαβαλιστε λιγο....2ον) και ναι, πιστευω σε αυτο που λεει η Ren@, οτι δηλ μια νηπιαγωγος μπορει να διδαξει ενα παιδι και Ε΄και ΣΤ' δημοτικου αλλα και Γυμνασιου γιατι οχι?Δηλαδη, αν εχει καποια νηπιαγωγος δικο της παιδι στο δημοτικο, δεν μπορει να το βοηθησει? θα παρει δασκαλα? και μη μου πειτε τωρα το " η νηπιαγωγος δεν κατεχει το γνωστικο"!!! το κατεχει και με το παραπανω και επισης ξερει και το τροπο να επιβληθει και να διαχειριστει καταστασεις σχολικης ταξης.συνεπως? τι εμποδιζει να κανει ιδιαιτερο σε ενα παιδι?οσο για το γνωστικο, εδω φιλολογοι κλασικοι και κοκορευονται οτι γνωριζουν ιστορια που αν δεις το προγραμμα σπουδων 1 μαθημα ιστοριας εχουν και αυτο με το ζορι...... που τη μαθανε ξαφνικα ? τη διαβασανε για τον ασεπ. Αυτο!αστε με απο κει....εχω και τη πληγη μου απο την ΠΑΝΑΘΑ που παει απ το κακο στο χειροτερο.... emmaki μου, ξερεις ποσο σε εκτιμω, απλα τη γνωμη μου λεω σε αυτα τα δυο σημεια.
υγ. Επίσης, βαρέθηκα να στρογγυλοποιούμε τα τετράγωνα. Τα ιδιαίτερα είναι παραπαιδεία και παραοικονομία σε όλα τα επίπεδα και από οποιαδήποτε σκοπιά.Βαρέθηκα τη λογική "ε, αφού βρίσκουν, τα κάνουν","άμα είσαι μάγκας, παρ' τα", "τα κάνω όλα και είμαι και παιχταράς, μα πάνω από όλα άνθρωπος".ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. Άντε, γιατί μου φαίνεται η έλλειψη ουσιαστικών θέσεων δημιουργικής εργασίας μας έχει μετατρέψει τους περισσότερους σε αμοραλιστές.
Για ποιο λόγο ακριβώς σας ενοχλεί κάποιος που χρεώνει 60Ε την ώρα;