0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γαλλικού έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες...Θέλει κι άλλη σκέψη το θέμα...Guestteacher πρώτον αν υπολογίσεις ότι με το μικρό θέλω πάνω από χιλιάρικο για να ανέβουμε με το αεροπλάνο 3 με 4 φορές Αθήνα, ότι το ενοίκιο που δίνω είναι μέτριο, ότι δεν παίρνω 12αρι, ότι αποσπάσεις γιοκ,αφου φέτος δεν πήρα, ότι τα παιδιά θέλουν και τους δυο γονείς και περαιτέρω δραστηριότητες όσο μεγαλώνουν, ναι η στεριά φαντάζει ιδανική σε αυτή τη φάση...
Σκέψου μια περιοχή σχετικά μεγάλη, που θα μπορούσε να προσφέρει τις περαιτέρω δραστηριότητες στο παιδί σου και μια πόλη όπου θα θα μπορείς σχετικά να ζήσεις,γιατί δεν ξέρεις αν θα μπορείς να πηγαινοέρχεσαι καθημερινά με γκρουπ και να είναι σε μια απόσταση 2-2,5 ώρες από Αθήνα, ώστε να φεύγεις τα Σ/Κ. Δες επίσης αν υπάρχει σύνδεση με τρένο που είναι πιο οικονομικό. Γενικά να αποφύγεις τους νομούς με πολλά ορεινά μέρη, γιατί στην ουσία θα είναι σαν να μένεις στο νησί.
ΥΓ. εξακολουθώ να υποστηρίζω πάντως πως αυτό με την επιδοτούμενη και μη ανεργία είναι τελείως ηλίθιο. Ισχύει ναι μεν αλλά είναι ηλίθιο.
Απ'όσο θυμάμαι-δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να το ελέγξω-2 χρόνια από τη στιγμή που έκανα τα χαρτιά για μεταδημότευση, πήρα την εντοπιότητα.Αυτό έγινε μήνα Σεπτέμβριο.Τον Νοέμβριο έκανα αίτηση για μετάθεση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.Όταν ανακοινώθηκαν τα μόρια, συμπεριλαμβάνονταν και τα μόρια της εντοπιότητας.Στο χαρτί που μου έδωσαν από το δήμο, υπήρχε το "ενδεικτική" και θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση, γιατί δεν ήξερα τί σήμαινε, ούτε και ρώτησα ποτέ.Συγνώμη αν σας μπερδεύω.Πρέπει να συμβουλευτώ τα κιτάπια μου, αλλά είναι μακριά τώρα.
Θα ισχύσει όμως το νεο νομικο πλαισιο για οσους παρουν μεταθεση με αυτο, δηλ του χρονου 2014-15. Απο το 2014 και μετα θα ισχυει για ολους; Ακομα και για αυτους που πηραν μεταθεση πριν το 2014;
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!Μια ερώτηση παρακαλώ.Έχω οργανική θέση ΠΕ70 σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ανήκει στη β/θμια, όμως το σύστημα της β/θμιας δεν έχει το ΠΕ70.Εγώ πού θα υποβάλλω αίτηση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!