0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:05:10 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:43:56 pmΝικήτα...αυτό που έχω να πω είναι πως ακόμη και 18.000 να είμαστε οι φιλόλογοι στην εκπαίδευση...πάλι δεν φτάνουμε. Αυτό από μόνο του λέει πολλά!! Απ'αυτό ορμώμενη χαρακτήρισα κάποιους "βασικές ειδικότητες" και όχι γιατί θεωρώ δευτερεύοντα κάποια μαθήματα, λόγω αναγκών και μόνο. Επίσης το ότι δουλεύετε και στις 2 βαθμίδες πάλι δεν δικαιολογεί τους πάμπολλους διορισμούς ξενόγλωσσων (τουλάχιστων αγγλικών) που γίναν, γιατί βλέπεις ότι βγήκαν εν καιρώ υπεράριθμοι ακόμη και με τις 2 βαθμίδες. Ίσως να φταίει όντως όπως ειπώθηκε και το ότι πήραν ώρες απ'τις ξένες γλώσσες και τις δώσαν στα αρχαία ή όπου αλλού δεν ξέρω κι εγώ τις δώσαν....δεν το αρνούμαι αυτό! Παρολ'αυτά ξαναλέω γίναν υπερβολικοί διορισμοί σε κάποιους κλάδους και τώρα θα την πληρώσουν αυτοί οι κλάδοι χωρίς να φταίνε!! Δεν είπα ποτέ πως φταίνε οι ίδιοι οι καθηγητές....Την πρώτη highlighted φράση την αφήνω ασχολίαστη. Αφήνω να τη σχολιάσει ο καθένας που τη διαβάζει. Όσο για τη δεύτερη, το υπουργείο φαίνεται να διαφωνεί μαζί σου. Αλλιώς δε θα μετέτασσε 600 ΠΕ06 στην α'θμια, ούτε θα μείωνε το ωράριό μας στη β'θμια κατά 2 ώρες, ούτε θα μας έκοβε τελείως απ' τα εσπερινά. Για να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μάλλον θεωρεί ότι δε φτάνουμε. Αλλά πάλι, μπορεί εγώ μες στην αφέλειά μου, να λέω αρλούμπες. Ίσως θέλει να μας σουτάρει, για να προσλάβει κι άλλους φιλόλογους, αφού 18.000 δε φτάνετε! Εντάξει....δεν υπάρχεις!!!! Μόνος σου βλέπεις εχθρούς και λεκτικές επιθέσεις!! Το ότι δεν αρκούν οι φιλόλογοι και μόνιμοι και αναπληρωτές είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο! Επίσης το ότι μετατάσσει από
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:43:56 pmΝικήτα...αυτό που έχω να πω είναι πως ακόμη και 18.000 να είμαστε οι φιλόλογοι στην εκπαίδευση...πάλι δεν φτάνουμε. Αυτό από μόνο του λέει πολλά!! Απ'αυτό ορμώμενη χαρακτήρισα κάποιους "βασικές ειδικότητες" και όχι γιατί θεωρώ δευτερεύοντα κάποια μαθήματα, λόγω αναγκών και μόνο. Επίσης το ότι δουλεύετε και στις 2 βαθμίδες πάλι δεν δικαιολογεί τους πάμπολλους διορισμούς ξενόγλωσσων (τουλάχιστων αγγλικών) που γίναν, γιατί βλέπεις ότι βγήκαν εν καιρώ υπεράριθμοι ακόμη και με τις 2 βαθμίδες. Ίσως να φταίει όντως όπως ειπώθηκε και το ότι πήραν ώρες απ'τις ξένες γλώσσες και τις δώσαν στα αρχαία ή όπου αλλού δεν ξέρω κι εγώ τις δώσαν....δεν το αρνούμαι αυτό! Παρολ'αυτά ξαναλέω γίναν υπερβολικοί διορισμοί σε κάποιους κλάδους και τώρα θα την πληρώσουν αυτοί οι κλάδοι χωρίς να φταίνε!! Δεν είπα ποτέ πως φταίνε οι ίδιοι οι καθηγητές....Την πρώτη highlighted φράση την αφήνω ασχολίαστη. Αφήνω να τη σχολιάσει ο καθένας που τη διαβάζει. Όσο για τη δεύτερη, το υπουργείο φαίνεται να διαφωνεί μαζί σου. Αλλιώς δε θα μετέτασσε 600 ΠΕ06 στην α'θμια, ούτε θα μείωνε το ωράριό μας στη β'θμια κατά 2 ώρες, ούτε θα μας έκοβε τελείως απ' τα εσπερινά. Για να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μάλλον θεωρεί ότι δε φτάνουμε. Αλλά πάλι, μπορεί εγώ μες στην αφέλειά μου, να λέω αρλούμπες. Ίσως θέλει να μας σουτάρει, για να προσλάβει κι άλλους φιλόλογους, αφού 18.000 δε φτάνετε!
Νικήτα...αυτό που έχω να πω είναι πως ακόμη και 18.000 να είμαστε οι φιλόλογοι στην εκπαίδευση...πάλι δεν φτάνουμε. Αυτό από μόνο του λέει πολλά!! Απ'αυτό ορμώμενη χαρακτήρισα κάποιους "βασικές ειδικότητες" και όχι γιατί θεωρώ δευτερεύοντα κάποια μαθήματα, λόγω αναγκών και μόνο. Επίσης το ότι δουλεύετε και στις 2 βαθμίδες πάλι δεν δικαιολογεί τους πάμπολλους διορισμούς ξενόγλωσσων (τουλάχιστων αγγλικών) που γίναν, γιατί βλέπεις ότι βγήκαν εν καιρώ υπεράριθμοι ακόμη και με τις 2 βαθμίδες. Ίσως να φταίει όντως όπως ειπώθηκε και το ότι πήραν ώρες απ'τις ξένες γλώσσες και τις δώσαν στα αρχαία ή όπου αλλού δεν ξέρω κι εγώ τις δώσαν....δεν το αρνούμαι αυτό! Παρολ'αυτά ξαναλέω γίναν υπερβολικοί διορισμοί σε κάποιους κλάδους και τώρα θα την πληρώσουν αυτοί οι κλάδοι χωρίς να φταίνε!! Δεν είπα ποτέ πως φταίνε οι ίδιοι οι καθηγητές....
Όχι...η σωστή κατεύθυνση εξορθολογισμού είναι να μεταταχθούν στην Α΄θμια ή να κάνουν και στις 2 βαθμίδες (εντός νομού φυσικά...όχι νομάδες) οι ξενόγλωσσοι της
Σημερα πηγα στο σχολειο που δηλωσε κενο φιλολογου για να τοποθετηθω και μετά απο λίγο το κενο-23 ωρες-εξαφανίστηκε λογω της αλλαγής στις αναθέσεις.....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:21:06 pmΌχι...η σωστή κατεύθυνση εξορθολογισμού είναι να μεταταχθούν στην Α΄θμια ή να κάνουν και στις 2 βαθμίδες (εντός νομού φυσικά...όχι νομάδες) οι ξενόγλωσσοι της
Παράθεση από: Kokoschka στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:14:23 pm
Παράθεση από: Dorea στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:23:59 pmΣημερα πηγα στο σχολειο που δηλωσε κενο φιλολογου για να τοποθετηθω και μετά απο λίγο το κενο-23 ωρες-εξαφανίστηκε λογω της αλλαγής στις αναθέσεις.....
Παράθεση από: kamia elpida στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:26:15 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:21:06 pmΌχι...η σωστή κατεύθυνση εξορθολογισμού είναι να μεταταχθούν στην Α΄θμια ή να κάνουν και στις 2 βαθμίδες (εντός νομού φυσικά...όχι νομάδες) οι ξενόγλωσσοι της