0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε somebody,θα πρέπει να γνωρίζεις οτι το τμήμα
Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω έναν μέσο χρονο αναμονής για θέση αναπληρωτή φυσικό. Θα ήθελα να μου πείτε δηλαδή όσοι είστε αναπληρωτές πόσα χρόνια περιμένατε? Το ξέρω ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το αν θα σε πάρουν αλλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα.. Αν είναι να ελπίζω καθόλου. Πήρα πτυχίο το 2011.. Έχω καμιά ελπίδα για την επόμενη πενταετία ή μπα? Αναπληρωτής σε δυσπρόσιτες περιοχές είναι ευκολότερο να πας?
ειλικρινά δε ξαναμπαίνω σε αυτό το forum!!!!ελεος πια!!!!!!!!!εδώ ο κόσμος χάνεται, δε ξέρουμε αν θα δουλέψουμε οι πρώτοι από κάθε κλάδο και καθόμαστε και ασχολιόμαστε με το αν είναι ο κάθε κλάδος μας ικανός και άξιος να διδάξει όλα τα γνωστικά και τι μαθήματα και σπουδές έκανε ο καθένας μας!!!Ελεος συνάδερφοι!!!Ειλικρινά βγάζω το καπέλο στους φιλολόγους που χρησιμοποιούν το forum προς ενημέρωση τους για τα κενά που υπάρχουν και για το πότε και αν θα γίνουν οι προσλήψεις που μας απομένουν και μεις καθόμαστε και τρωγόμαστε ποιος είναι καλύτερος του άλλου!!!!Εχετε καταλάβει οτι σήμερα θα μας έπαιρναν οι δάσκαλοι και 200 απο τις ελάχιστες θέσεις που μας απομείναν??Κάντε κάτι για αυτό και ξυπνάτε!!! Αν είστε ικανοί και άξιοι θα σας κρίνουν οι μαθητές σας και κανείς άλλος!!!!ΕΙΜΑΙ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΕΔΩΣΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ!!!
Στο γυμνάσιο μόνο..Α και
και εγώ έχω τύχει σε γυμνάσιο που τη Γεωγραφία την έκανε θεολόγος, δεν ήταν σωστό αλλά ... Ευτυχώς δεν είναι ο κανόνας
Τότε δε μένει να διδάσκουμε και εμείς αρχαία και θρησκευτικά..