0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νέααααα....το δεκάωρο δεν ισχύει...... είναι όσο θέλεις αρκεί να το εγκρίνει το συμβούλιο
Εγώ θέλω να ρωτήσω αν ισχύει ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και χωρίς την άδεια αυτή..Εννοώ να έχουμε κάνει αίτηση για άδεια αλλά να μην έχει συνεδριάσει το συμβούλιο.Έτσι έχασα ένα μήνα εργασίας πέρυσι αφού καθυστέρησαν να μου την εκδώσουν και ο διευθυντής ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να δεχτεί να ξεκινήσω χωρίς να έχει στα χέρια του την άδεια.
Ξέρεις κανείς αν αναπληρωτής ΑΠΩ μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα και σαν ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία με πλήρες ωράριο απογευματινές ώρες; Χρειάζεται η άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου ή είναι μόνο για τους μόνιμους; Και αν χρειάζεται πότε θα προλάβει να την πάρει μέχρι να προσληφθεί;
Όχι δεν μπορεί. Ούτε οι μόνιμοι μπορούνε.
Προσοχή!! Πλεον οι αποδοχές από τη 2η δουλειά δεν πρέπει να υπερβαίνουν αυτές του μισθού σου ως εκπαιδευτικου. Δεν ξέρω εαν εννοούν το μικτό ή το καθαρό ποσό ομως. Αυτό το πρόβλημα έχω εγώ.
Το πρόβλημα δεν είναι ο περιορισμός των 10 ωρών. Πώς θα συνάψει σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία; Με εξαίρεση κάποιες "ειδικές κατηγορίες" (βλέπε νομικοί και οικονομολόγοι) οι υπόλοιποι δεν μπορούν να εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Εξαίρεση αποτελούν υπηρεσίες εκπαίδευσης όπως ωδεία, Κέντρα δια βίου μάθησης, αθλητικοί συλλογοι κλπ. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα (αλλά χρειάζεται φυσικά άδεια ιδιωτικού εργου) για διδασκαλία σε δημόσια ΙΕΚ, πανεπιστήμια κλπ. καθώς και συμμετοχή σε ερευνητικά έργα.