0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Διάβασα κάποια μηνύματα εδώ πέρα και γενικά με βάση και την ισχύουσα νομοθεσία είναι σαν να αλληλοσυγκρούονται ένα σωρό περιπτώσεις. Υποτίθεται πως κατά την ανάληψη υπηρεσίας σου ως αναπληρωτής δεν πρέπει να εργάζεσαι αλλού, να μη φαίνεσαι στην ΕΡΓΑΝΗ αλλού. Ωστόσο απ ότι βλέπω, κάποιοι διατηρούν την θέση τους στον ιδιωτικό τομέα. Εγω κατά την τωρινή σχολική χρονιά, δεν ανανέωσα μία σύμβαση ορισμένου χρόνου λόγω του ότι περίμενα να με πάρουν αναπληρωτή (κάτι που και έγινε 12 ημέρες αργότερα). Και επειδή μιλάμε για σοβαρή εταιρία, προφανώς και δεν θα ανέχονταν τέτοια παιχνίδια του τύπου "Λοιπόν δηλώνω για λίγο παραίτηση τώρα και στον επόμενο διάστημα ξανα προσέλαβε με". Τελικά ΤΙ ισχύει κατά την ανάληψη;;;Επίσης κάτι άλλο. Έστω ότι τώρα Απρίλιο ψάχνω και για μία δεύτερη δουλειά (γιατί μόνο με ένα χαμηλό ΜΚ δυσκολευομαστε και ως αναπληρωτές) απογευματινή στον Ιδιωτικό Τομέα και βρίσκω πάλι στην εταιρία στην οποία αναφέρθηκα και μου λέει "Σου κάνουμε σύμβαση με ισχύ από 1η Μαιου 2022 (μέχρι π.χ. 31 Οκτώβρη)". Την αιτηση για άδεια ασκησης ιδιωτικου εργου πότε πρεπει να την κανω; Να έχω ξεκινήσει ΠΡΩΤΑ μια φορά ώστε στη Πρωτοβάθμια να μπορώ να τους δείξω και την σχετική σύμβαση της εταιρίας; Πιο λογικό αυτό μου φαίνεται. 'Η να κανω ΠΡΩΤΑ άδεια ασκησης ιδιωτικου εργου (πανω σε τι ομως, σε ανύπαρκτη εργασια;) και μετά να αναζητήσω εργασία ιδιωτική; Και αν δεν βρω; Γιαυτο λεω πρωτα να εχω μια συμβαση στα χερια μου. Ευχαριστω εκ των προτερων για καποιον που ξερει ή έχει αναλογες εμπειρίες.
Πρώτα βρίσκεις την εργασία και ΜΕΤΑ σου χορηγείται η άδεια άσκησης έργου με αμοιβή. Όταν βρεις την επιπλέον αυτή απασχόληση, ζητάς από τον φορέα στον οποίο θα απασχοληθείς μια βεβαίωση όπου να αναφέρεται το διάστημα για το οποίο θα απασχοληθείς, οι συνολικές ώρες την εβδομάδα ( μέχρι 10 ώρες εβδομαδιαίως έχουμε δικαίωμα) ποιες μέρες και ποιες ώρες θα είναι η απασχόληση αυτή καθώς και το είδος της απασχόλησης.Δεν μπορείς να ζητησεις άδεια γενικά κ αόριστα. Έπειτα, ζητάς από το διευθυντή του σχολείου βεβαίωση ότι από αυτή σου την απασχόληση δεν παρακωλύεται η ομαλή εκτέλεση των εκπαιδευτικών σου καθηκόντων στο σχολείο.Αυτα τα δύο χαρτιά μαζί τα επισυνάπτεις μαζί με την αίτηση σου προς το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ.Η αίτηση σου για χορήγηση άδειας άσκησης έργου με αμοιβή πρέπει να έχει ημερομηνία προγενέστερη της έναρξης της απασχόλησης σου καθώς δεν γίνεται πρώτα να ξεκινήσεις δουλειά και μετά, αναδρομικά,να σου χορηγηθεί άδεια.
Απόλυτα σωστά όλα, εκτός του 10ωρου. Δεν προκύπτει από καμιά διάταξη. Ξέρω ότι σε πολλές ΔΔΕ το έκαναν αυτό, αλλά δεν ισχύει. Έχει διευκρινιστεί με το εξής έγγραφο: 77045/Ε1/13-5-2016/Διεύθυνση Προσωπικού Υπ. Παιδείας 🙂
Αυτό ήξερα κ 'γω, ότι δεν ισχύει το 10 Ώρο αλλά κάποιες διευθύνσεις ακόμα θεωρούν ότι ισχύει... Ευχαριστώ για την ενημέρωση !
Γενική Διεύθυνση Προσωπικού ΠΕ & ΔΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΠΕ & ΔΕ / ΤΜΉΜΑΤΑ
ΚαλησπεραΓνωρίζει κάποιος να μου πει τι γινεται με την αδεια ασκησης ιδιωτικου εργου με αμοιβη σε νεοδιοριστο?Προκειται για έμμισθη μερικής απασχόλησης εργασια (με ενσημα) εκτος σχολικού ωραρίου κ με σαφως λιγοτερα χρήματα απ το μισθό του εκπαιδευτικού. Υπάρχει φορολογικό ζήτημα? Υπάρχει κόλλημα?Αν εχει τυχει σε καποιον, παρακαλω δωστε τα φωτα σας
Νομίζω ότι ισχύει μόνο για αναπληρωτές αυτό. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια, αλλά εγώ γνωρίζω ότι δεν γίνεται στους μόνιμους