0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς δεν το ξέρω γιατί δεν μου έχει τύχει, άλλα κι εγώ έχω ακούσει κ τους 2 περιορισμους.Ίσως μια λογική ερμηνεία είναι να μην περνάει τον μήνα τον μισθό του γ.γ. και το συνολικό εισόδημα να μην ξεπερνάει τον μισθό σου δηλ. κατά μέσο όρο. Αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία.Μια άλλη λύση είναι να δεις τις προηγούμενες παραγράφους στις αντίστοιχες νομοθεσίες αν διευκρινίζουν κάτι άλλο γιατί εδώ βλέπουμε μόνο αποσπασματικές προτάσεις.
Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο έργο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Γεια χαρά. Έχω ξεκινήσει από 1η Ιουλίου να εργάζομαι σεζόν σε ένα κατάστημα εστίασης. Έχω κάνει αίτηση για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου αλλά με ενημέρωσαν ότι (λόγω θέρους) το ΠΥΣΔΕ θα γίνει αύριο. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για αυτές τις πρώτες 15 μέρες που είμαι διπλοθεσίτης χωρίς προηγούμενη άδεια;
Για κατάστημα εστίασης λίγο δύσκολο να σου χορηγηθεί άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου.
Το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου δίνει πάρα πολλές άδειες ασκήσεως ιδωτικού έργου σε εκπαιδευτικούς που δουλεύουν σεζόν, από σερβιτόρος και ρεσεψιόν, μέχρι ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και υπάλληλος αεροδρομίου. Υπάρχουν και πολλοί που δε ζητάνε καν άδεια για να εργαστούν ιδιωτικά.