0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μιας και επαναφέραμε λίγο το θέμα, επαναφέρω κάτι που το έχω ρωτήσει στις προηγούμενες σελίδες. Τι γίνεται όσον αφορά την εφορία;Ο 2ος εργοδότης θα με δηλώσει κάπου;Η αμοιβή πως θα φαίνεται;Πρέπει εγώ να ανοίξω δελτίο παροχής υπηρεσιών;Πως δηλαδή γίνεται με το οικονομικό;
χρυσό ρολογάκι μάρκας ROLEX με ημεροδεικτη και ταχύμετρο παρακαλώ....
Όποιος βρει διάταξη που να θέτει το πλαφόν των 10 ωρών στην άσκηση ιδιωτικού έργου κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον...
δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω δημοσίως συγνώμη - ωστόσο έθεσες το εξής ζήτημα: Παράθεση από: Patreas στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:11:25 pmΌποιος βρει διάταξη που να θέτει το πλαφόν των 10 ωρών στην άσκηση ιδιωτικού έργου κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον...δεν ανέφερες αν η διάταξη είναι εν ισχύ ή όχι... άρα, δικαιούμαι να ζητάω το χρυσό ρολεξάκι....Ωστόσο, για δώσε τη διάταξη στην οποια αναφέρεσαι...'εχει ενδιαφέρον... ( αλλά γιατί να μη τη δημοσιοποιήσω άραγε; ... )
Ο 2ος εργοδότης θα σε δηλώσει κανονικά και θα σου γίνει και παρακράτηση 20%.
Παράθεση από: Zafiris στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:15:22 pmΟ 2ος εργοδότης θα σε δηλώσει κανονικά και θα σου γίνει και παρακράτηση 20%.o εργοδότης που με δηλώνει; στο ΙΚΑ? είναι υποχρεωμένος να κολλήσει ένσημα αφού είμαι δημόσιος υπάλληλος;