0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δε θα έχεις πρόβλημα.. Μόνο στην περίπτωση που γίνεις μόνιμη στο Σχολείο, δεν έχεις δικαίωμα να εργαζεσαι και στον ιδιωτικό τομέα! Σίγουρα αν κάνω λάθος, θα με διορθώσουν οι συνάδελφοι!
Παράθεση από: lolafly στις Ιουνίου 30, 2006, 04:15:20 amΕίμαι σχεδόν σίγουρη ότι δε θα έχεις πρόβλημα.. Μόνο στην περίπτωση που γίνεις μόνιμη στο Σχολείο, δεν έχεις δικαίωμα να εργαζεσαι και στον ιδιωτικό τομέα! Σίγουρα αν κάνω λάθος, θα με διορθώσουν οι συνάδελφοι! Η αίτηση των ωρομισθίων όμως άλλα λέει...
Παράθεση από: Dr_Michael στις Ιουνίου 30, 2006, 11:57:12 amΠαράθεση από: lolafly στις Ιουνίου 30, 2006, 04:15:20 amΕίμαι σχεδόν σίγουρη ότι δε θα έχεις πρόβλημα.. Μόνο στην περίπτωση που γίνεις μόνιμη στο Σχολείο, δεν έχεις δικαίωμα να εργαζεσαι και στον ιδιωτικό τομέα! Σίγουρα αν κάνω λάθος, θα με διορθώσουν οι συνάδελφοι! Η αίτηση των ωρομισθίων όμως άλλα λέει...H υπεύθυνη δήλωση εννοείς; Γιατί εγώ δεν έκανα καμία ιδιαίτερη αίτηση, παρα μόνο δήλωση κάποιων περιοχών. Η υπεύθ. δήλωση αν θυμάμαι καλά συνεπάγεται ότι δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος. Ε;
8. Δεν είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ούτε διδάσκω, δεν είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα, ούτε έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα...)