0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα. Το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει για το τι θα κάνουν...Ας δούμε τι θα βγει από τις επόμενες συνεδριάσεις τις επιτροπής και τι θα δεχτεί τελικά ο Υπουργός Παιδείας.
άλλοι γράφουν ούτως ή άλλως συνεχώς τα ίδια και τα ίδια εναντίον των άλλων και μπουχτήσαμε.
Δεν μπορεί να μπει ταβάνι συνάδελφοι. Σκεφτείτε το λίγο. Αν γίνει αυτό τότε στην αβαθμια που όλοι έχουν χρόνια προυπηρεσίας και δεν έχουν ασεπ , στην ουσία το μοναδικό κριτήριο που θα κρίνει τον διορισμό τους θα είναι ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Και φυσικά ένας συνάδελφος πχ από την Κάσο και σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, θα πει με το δίκιο του οτι δεν έχει ίσες ευκαιρίες με τους άλλους.
Bαθμός πτυχίου και οικογενειακή κατάσταση λογικά ναι. Παλαιότητα και σεμινάρια δεν έχουν καμία ελπίδα να μετρήσουν. Sikat με προβληματίζει το πως θεώρησε η νομική σύμβουλος του υπουργείου την συμβατότητα με το ΣΤΕ. Τον ασεπ δεν τον καταργεί σε καμία περίπτωση. Αφού το δήλωσε σε συνέντευξη και ο ίδιος ο υπουργός .