0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι δασκαλοι δεν θελετε ΑΣΕΠ.κακως διαμαρτυρεσαι!!!!!!!!!!!
επικοινώνησα τηλεφωνικά με τη Ριζαρειο και μου ειπαν πως δεν θα πάρουν αναπληρωτές διοτι είναι ήδη πληρεις. Πώς είναι δυνατόν; Τι εξουσία είναι πια αυτή η Σχολή; απίστευτο!!!
εσύ κάνε την αίτησή σου και στη Ριζάρειο και όπου αλλού (μουσικά, καλλιτεχνικά κτλ) σχολεία θέλεις και άσε τι λένε από το τηλέφωνο. Έχει τύχει σε γνωστή μου να της έχουν πει να μην κάνει αίτηση για απόαπαση σε ειδική κατηγορία σχολείου γιατί δεν έχει θέση και μετά να πάρουν δύο ή τρεις καθηγητές στο ίδιο σχολείο. Ποιος ήταν αυτός που τον ρώτησες; έχεις όνομα;όχι ότι έχει σημασία, γιατί μετά μπορεί να επικαλεστεί ότι θέλει.
καλησπερα συναδερφοι! θα ηθελα τα φωτα σας σε μια απορια που εχω. ειμαι αναπληρωτρια νηπιαγωγος με καλή σειρα και στο διαγωνισμο του ασεπ και με πολύ καλή σειρα στον πινακα αναπληρωτων. διαβαζω πως τα σχολεια θ,ι θα διπλασιαζουν τα μορια στους πινακες διορισμου απο τη σχ.χρ. 2014-2015 και έπειτα. Τα δυσπρόσιτα σχολεία θα διπλασιάζουν τα μόρια στους πίνακες διορισμού ή όχι? παρακαλώ πολύ απαντήστε μου να ξέρω τι γίνεται. Φυσικά και αν ισχύει ότι τα δυσπρόσιτα δε μετράνε στον πίνακα των διορισμών καταλαβαίνετε πόοοοοσο άδικο και ανόητο είναι όλο αυτό
Τι ειδικότητα είσαι?
Καλησπέρα.Θα ήθελα μια διευκρίνηση (ίσως και περισσότερες) σχετικά με δυσπρόσιτα-απομακρυσμένα σχολεία δευτεροβάθμιας.Τα απομακρυσμένα είναι τα 11, 12 (ΙΑ, Ι