0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή ο συνάδελφος που έκανε την αίτηση του από το 2010-14 με βάσει τον νόμο της Υπουργάρας θα έπρεπε να δηλώνει τα πάντα, να βάζει κουτάκι, να κυνηγάει τα δυσπρόσιτα γιατί όφειλε να οραματιστεί ότι το 2014 θα ρθει άλλη Υπουργάρα που θα του αναγνωρίσει τα μόρια του και μάλιστα θα δώσει και γενναία πριμοδότηση σε επικείμενο ΑΣΕΠ. Μάλιστα.
Ναι τα χαρακτηρίζεις αστεία γιατί; Για να μας πείσεις πως το μόνο σωστό είναι να τρέχουμε σαν δουλάκια σε κάθε γωνιά της ελλάδος, και η παλαιότητα του πτυχίου να μην μετράει πουθενά.Σου είπα λοιπόν ότι σε ένα πίνακα ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ προϋπηρεσίας των ΠΕ70, όπως υπήρξε μια άτυπη επετηρίδα από το νόμο διαμαντοπούλου, θα έπρεπε να συνεχίζει να υπάρχει αυτή η "επετηρίδα". Δεν θα καταντήσουμε τον πίνακα μηδενικής διαγωνισμό μορίων, διαγωνισμό του ποιος απαρνείται τάχα μου περισσότερο τον εαυτό του ώστε να πάρει τις θέσεις των άλλων.Θες να ανοίξουν οι πίνακες των ΠΕ70; Να ανοίξουν μόνο με ΑΣΕΠ, ώστε τουλάχιστον να μπουν και τα μόρια του ΑΣΕΠ περαν από τις προϋπηρεσίες, και να προσληφθούν αρκετοί από αυτούς ως μόνιμοι. Σε ενημερώνω ότι στους ΠΕ70 δεν μας έμειναν επιτυχόντες ΑΣΕΠ, παρα μόνο νομίζω ένα άτομο. Και μη μου λες εμένα "αστείο". Αστείος είναι ο νόμος Λοβέρδου (που κατήντησε το νόμο Διαμαντοπούλου σκορποχώρι) και όλα τα άλλα που διαβάζω εδώ μέσα.Ναι, φαίνεται από τους πόσους ασεπίτες έχουμε...Σου είπα το πιο δίκαιο από όλα, σεβόμενος τις ανάγκες άλλων ειδικοτήτων. Θές άνοιγμα πινάκων. Να το κάνεις μόνο στην ειδικότητά σου.Εσείς όμως δείχνετε να μην σέβεστε τις ανάγκες της δικής μας ειδικότητας.Την παλαιότητα πτυχίου την καταντήσατε με την αδράνειά σας και την αδιαφορία σας ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Παλαιότητα πτυχίου σημαίνει όταν εγώ σπούδαζα, ο άλλος ήταν γυμνάσιο ή λύκειο. Σημαίνει όταν ήμουν στρατό, ο άλλος ενδεχομένως μόλις πέρασε στη σχολή, όταν εγώ άρχισα να μπλέκομαι με υποχρεώσεις (νοίκια, στήριξη οικογένειας κλπ) ο άλλος τότε έφτανε στο πτυχίο του, όταν εγώ ήδη δούλεψα χρονιές αναπληρωτής, ο άλλος σκέφτεται πώς θα πάρει τη σειρά μου. Στα σκουπίδια λοιπόν! Και μην μου λέτε ότι έχετε δώσει 100 φορές ΑΣΕΠ, διότι θα σας πω πως αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να μην κοιμόσαστε τα βράδια χωρίς να απαιτείτε κάθε λεπτό διορισμό. Τόσο απλά.
Και με ΑΣΕΠ η προυπηρεσία μετρούσε
Αν απαντούσα σε όλα θα έπρεπε να γράφω για κανά μισάωρο. Με 2 λόγια θεωρείς ότι τα δουλάκια πρέπει να τρέχουν όπου τους σφυρίξουν κι εσύ ο αριστοκράτης να δουλεύεις σπίτι σου παραμένοντας όμως υψηλότερα στον πίνακα. Φοβερό σκεπτικό, αν το καταφέρεις πες το μου, το ψάχνω χρόνια. Θα πω μόνο αυτό και το κλείνω, οι δάσκαλοι είστε καλομαθημένοι και φαίνεται ότι άρχισαν και για σας οι κακουχίες που δεν είναι τίποτα άλλο από τους μηδενικούς διορισμούς. Γι αυτό και όλα αυτά για κλειστούς πίνακες και επετηρίδες. Wellcome to the club.
Με 2 λόγια θεωρείς ότι τα δουλάκια πρέπει να τρέχουν όπου τους σφυρίξουν κι εσύ ο αριστοκράτης να δουλεύεις σπίτι σου παραμένοντας όμως υψηλότερα στον πίνακα. Φοβερό σκεπτικό, αν το καταφέρεις πες το μου, το ψάχνω χρόνια.
Θα πω μόνο αυτό και το κλείνω, οι δάσκαλοι είστε καλομαθημένοι και φαίνεται ότι άρχισαν και για σας οι κακουχίες που δεν είναι τίποτα άλλο από τους μηδενικούς διορισμούς. Γι αυτό και όλα αυτά για κλειστούς πίνακες και επετηρίδες. Wellcome to the club.
Sotirios λυπάμαι πολύ για την άποψή σου πως όσοι πηγαίνουν μακριά απ' τα σπίτια τους είναι δουλάκια.
Sotirios λυπάμαι πολύ για την άποψή σου πως όσοι πηγαίνουν μακριά απ' τα σπίτια τους είναι δουλάκια. Υπάρχουν πολλοί που πάνε επειδή δεν έχουν την πολυτέλεια να τους συντηρεί κάποιος, άλλοι πάνε επειδή γουστάρουν να κάνουν αυτή τη δουλειά, άλλοι πανε για την εμπειρία και γενικά για 1002 λόγους. Κ επίσης λυπάμαι γιατί φαίνεται πως έγινες δάσκαλος για να γίνεις δημόσιος υπάλληλος κ όχι για το λειτούργημα. Κρίμα όμως γιατί όχι μόνο δεν πρόκειται να διοριστείς άμεσα αλλά και γιατί με τις θέσεις που θα χάσεις θα αναγκαστείς να γίνεις κ εσύ το δουλάκι που τόσο κοροιδεύεις ή θα αναγκαστείς να βρεις κάτι άλλο να κάνεις για να επιβιώσεις.
Κοίτα, αν αυτός ο κάποιος θέλει να πάει κάπου κοντά στο σπίτι του και εκεί έχει κενά αλλά το υπουργείο είτε δεν καλύπτει όλα τα κενά είτε δεν τα καλύπτει όλα μαζί και αυτός ο κάποιος καταλήγει μακριά από εκεί που ήθελε και μπορούσε να είναι τότε το κράτος μπορούμε να πούμε ότι μας συμπεριφέρεται ως δούλους, βαράει το ντέφι και εμείς χορεύουμε.
Μάλλον γουστάρουμε να μας το βαράνε κι εμείς να χορεύουμε. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Και από πού φαίνεται ότι δεν έγινα δάσκαλος για το λειτούργημα; Από πότε το λειτούργημα απαιτεί να ζητώ δανεικά από άλλους για να τα φέρω βόλτα;
Λοιπον σα πολλά να ειπατε ορισμένες ειδικότητες.Ακούστε τα τώρα.Πρώτον εκεί στη δευτεροβάθμια είχατε και έχετε λιγότερες ώρες διδακτικές.Έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες επιβολής πειθαρχίας στην τάξη.Ησαστε λιγότερο υπεύθυνοι για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητων διότι είναι μεγαλύτερης ηλικιας,-ουσιαστικά ούτε εφημεριες δεν κάνετε.Δεν έχετε τους γονείς να σας στα ζαλίζουν κάθε μέρα.Πλην των φιλολόγων οι υπόλοιποι πιο πολύ κουραζεστε στο κρεββάτι,παρά στην τάξη.Γι αυτό λοιπόν φυσικε,rrrrr και λοιποί να πλενετε το στομα σας πριν μιλησετε για τους δασκάλους.Ναι είτε σας αρέσει,είτε όχι αυτοί γίνονται για 6 χρόνια οι ουσιαστικοί ΓΟΝΕΙΣ των μικρών παιδιών.Αυτοί που έχουν γενική και παιδεία και οχι σα μερικούς -όχι όλους -φυσικο-χημικο-μαθηματικους,που δε ξέρουν αν οι καταλήξεις των ρημάτων γράφονται με ω ή με ο,ή αν το 1940 έγινε ο ελληνοϊταλικός ή οι βαλκανικοι πολεμοι- για να μη σας βάλω δυσκολότερα.Όσο για τον troktiko του το ξαναειπαΝα πάει ξανά στη ΔΑΚΕ να τον ξαναβάλει στο υπουργείο να ξύνεται όλη μέρα,γιατί έχουμε παιδιά και ανηψια και δε θα θέλαμε με τίποτα να πέσουν στα χέρια του.Ξέρει αυτός.