0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, όποιος ξέρει να μου απαντήσει. Είμαι ΠΕ 07 γερμανικών, αποσπασμένη σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ επαρχίας. Στη Δ/B περισσέυω, έχω 2 ώρες στο σχολείο τοποθέτησης, 2 ώρες στο διπλανό (συστεγάζουν), 4 ώρες σε κοντινό χωριό, και αρχικά άλλες 2 ώρες σε ένα άλλο! Τα δίωρα είναι τα περισσεύματα, για να μην κάνουν υπερωρίες).Τώρα στο τελευταίο σχολείο μου δίνουν 8 ώρες ιστορίες (Α,
Πρωτα καλυπτεις στην βαθμιδα που ανηκεις με μαθηματα δεθτερης αναθεσης και αν δεν γίνεται, τότε σε διαθετουν σε αλλη βαθμιδα. Αυτο ουσιαστικα σε προστατευει απο το να μετακινεισαι σε διαφορα σχολεια (το σκεπτικο είναι οτι ουσιαστικα εμας προσπαθουν να εξυπηρετησουν)
Παράθεση από: mare1 στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:31:01 pmΣυνάδελφοι, όποιος ξέρει να μου απαντήσει. Είμαι ΠΕ 07 γερμανικών, αποσπασμένη σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ επαρχίας. Στη Δ/B περισσέυω, έχω 2 ώρες στο σχολείο τοποθέτησης, 2 ώρες στο διπλανό (συστεγάζουν), 4 ώρες σε κοντινό χωριό, και αρχικά άλλες 2 ώρες σε ένα άλλο! Τα δίωρα είναι τα περισσεύματα, για να μην κάνουν υπερωρίες).Τώρα στο τελευταίο σχολείο μου δίνουν 8 ώρες ιστορίες (Α,
δεν παίζει ρόλο η οργανική θέση... όποιος έχει Α ανάθεση παίρνει το μάθημα