0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... αν δεν σου αρέσει η άποψη μου δεν με πειράζει καθόλου αρκεί να μην με προσβάλλεις
"Καθαρή θέση" εγώ δεν βλέπω.
Υπομονη και κουραγιο...κ.Καψαλακη για το δραμα που περνατε...σας συμπασχω...οντως κανενας δεν θα βρεθει να παει να εργαστει με 1000 ευρω το μηνα και ασφαλιση και μορια οταν ολα γυρω του ειναι σταχτη.... http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/18948-2016-04-08-21-40-22
Ποιος ειναι αυτος ο καψαλάκης mks75;
Κατά την γνώμη μου ο Φίλης δεν θα κάνει καμία βελτίωση υπέρ της προϋπηρεσίας γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περάσει νόμο που θα σταθεί σε τυχόν ασφαλιστικά μέτρα. Το περσινό κάζο με κλειστά σχολεία, Οκτώβρη μήνα δεν θέλει να το ξαναζήσει κανείς πλέον υπουργός. Τώρα για τον προτεινόμενο νόμο/τροπολογία λίγα έχω να πω. Θεωρώ ότι ο υπουργός και όλοι μας σερνόμαστε από τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Ο συγκεκριμένος τροπολογία/νόμος ευνοεί τους έχοντες καλό ΑΣΕΠ + καλή προϋπηρεσία. Λογικό δεν είναι αν προσπαθείς να ισορροπείς την βαθμολογία ΑΣΕΠ με την προϋπηρεσία. Είναι όμως μεταβατικός και το ενδιαφέρον θα είναι τι θα ετοιμαστεί ως μονιμότερο για τα επόμενα χρόνια. Γκρίνιες και ανατροπές θα ζήσουμε και στο μέλλον, ίσως διαφορετικού είδους.Κάποια ερωτήματα με το σχέδιο νόμου που δημοσιεύτηκε δεν έχουν απαντηθεί ακόμη. Θα έχει την δυνατότητα να παρατείνεται η ισχύς του; Για τον διορισμό θα ανακοινωθεί κάτι μαζί με αυτόν (ανεξάρτητα αν γίνουν ή όχι);Κάποιοι απορείτε με την επικείμενη ανατροπή των κεκτημένων στους πίνακες αναπληρωτών. Νομίζω αυτό συμβαίνει διότι λειτουργούμε οπαδικά ή αβάσταχτη ελαφρότητα λόγω αρνητικής διάθεσης να δούμε την πραγματικότητα. Κατά την γνώμη μου πολύ χειρότερα ανατρεπτικά έρχονται. Τελειώνοντας θα ήθελα να κάνω έκκληση σε κάποια μέλη να πάψουν να γράφουν αμέτρητα με το ίδιο νόημα μηνύματα.
Όντως εμένα με αφορούν και θίγομαι από τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Δεν το κρύβω. Αλλά δεν είμαστε χθεσινοί στο ΠΔΕ αγαπητέ Κινέγηρε. Ποτέ δεν θυμάμαι μια τοποθέτησή σου υπέρ του διαγωνισμού ΑΣΕΠ. "Καθαρή θέση" εγώ δεν βλέπω. Συγνώμη, αν κάνω λάθος και αυτό σε προσβάλλει, αν και δεν υπάρχει λόγος. Απλά έχεις την αποψή σου που είναι διαφορετική από την δική μου.
Εντωμεταξυ οι μόνιμοι τί κανουν εδω;Υπερασπίζονται το ''δικαιο" ως ιδεα;