0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"αλλά είναι ντροπή να έχω και πάνω από 60 μήνες και να λαμβάνω τόσα μόρια όσα δέκα ερωτήσεις κλειστού τύπου στο γνωστικό ή στα παιδαγωγικά..." Αυτό το παραμύθι για το διαγωνισμό όπου πας γράφεις 3 ώρες, ενώ κάποιοι τρέχουν και μαζεύουν προϋπηρεσία, πρέπει να σταματήσει. Έχεις συμμετάσχει σε γραπτό διαγωνισμό και ξέρεις ότι δεν πήγαμε σαν τουρίστες. η προετοιμασία ήταν επίπονη και πολύμηνη, για κάποιους πολύχρονη. Οι 10 ερωτήσεις κλειστού τύπου δεν είναι προπό. Προϋποθέτουν γνώση που δεν αποκτιέται σε μία μέρα. Για ΜΙΑ τέτοια ερώτηση, κάποιοι έχασαν διορισμό. Οι 60 μήνες δεν θα έπρεπε να μετράνε για διορισμό, παραμόνο ως προσαύξηση στο βαθμό του γραπτού. ΝΤΡΟΠΗ είναι η καταστρατήγηση των νόμων.
κι εσύ που έγραψες καλύτερα να έβαζες ναι σε όλα και να πήγαινες και ωρομίσθιος στην επαρχία αν ήθελες να διατηρήσεις την υψηλή θέση σου ...ήσουν επιλεκτικός δεν σε καλούσαν και σου φταίνε οι ασεπιτες που ήταν κάτω από εσένα και εργάστηκαν και σε έφτασαν και σε ξεπέρασαν....δεν ήξερες πως αποκλείεσαι από τους πίνακες 2 χρόνια αν αρνιώσουν να πας; δεν ήξερες για τα διπλά των δυσπροσίτων που σε ανέβαζαν πιο γρήγορα στους πίνακες, δεν ήξερες πως υπήρχε κινητικότητα στον πίνακα; αυτοί ήταν οι κανόνες λειτουργίας των πινάκων....αντισυνταγματικοί και αυτοί;
πήγα κανονικά...είπα ότι είμαστε ίδια περίπτωση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν τα θέλω όλα δικά μας και υπέρ των νόμων. Θέλουμε και διάλογο για συμβιβασμό, τρομάρα μας, με τέτοια μυαλά.
J;Ξέρετε πόσος κόσμος παρ' όλο που έβαζε κουτάκι δεν σταύρωσε ούτε ώρα;
υπέρ των νόμων είμαι κι εγω...να μην υποβαθμισθεί η προϋπηρεσάι σε ένα πίνακα αναπληρωτών...διότι δημιουργεί προβλήματα: θαμαζευτούν πολλοί με 16,80,θα εργάζεται,θα εργάζεται ο άλλος συνέχεια-και μην νομίζετε πως θα γίνεται ασεπ ανά διετία, ένας άμα γίνει και μετά ο άλλος σε 10 χρόνια- με αποτέλεσμα να καθηλωθούμε όλοι και να μην ανεβαίνουμε με τίποτα και είτε έχεις 60 είτε 160 θα εισαι το ίδιο....κινητικότητα στον πίνακα αναπληρωτών...
Μπα, δεν είσαι υπέρ των νόμων... Είσαι υπέρ των νόμων όπως είσαι και υπέρ του γραπτού ΑΣΕΠ. Μόνο όταν σε βολεύει και μόνο όπως σε συμφέρει. Συζήτηση με συμφεροντολόγους δε μπορεί να γίνει. Είναι άλλο πράγμα να έχεις δικές σου σταθερές απόψεις με τις οποίες μπορεί να διαφωνούμε, π.χ.κατά του ΑΣΕΠ και άλλο να τα βλέπεις όλα υπό το πρίσμα του τί με ενδιαφέρει εμένα. Και αυτή η καραμελίτσα με το κουτάκι, θα είχε νόημα, αν η κατάταξη στους πίνακες ήταν η σωστή. Αν ο άλλος ήταν στη σωστή του θέση και διάλεγε να μην πάει μακριά, φυσικά θα έπρεπε να δεχτεί τις συνέπειες. Εδώ είχαμε εμφανή καταστρατήγηση.
Εγώ διαπίστωσα πως το portokali θέλει να διαιωνιστεί το υπάρχον σύστημα μέχρι να διοριστεί. Κουράστηκε και με τον ΑΣΕΠ και με όλα.Θέλει η προυπηρεσία να μετρά στο έπακρο και να μην δώσει ποτέ ξανά ΑΣΕΠ. Οπότε ας μην γίνει για κανένας ΑΣΕΠ να χαρεί.