0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήγα σε δεσπότη; και θα έβαζα βύσμα δεσπότη για να πάω με 11 ώρες στα ξερόνησα ωρομίσθιος; έτσι δικαιολογείς πως δεν έβαζες ναι σε όλα; ή ωρομίσθιος πέρα από το σπιτάκι σου; μα είσαι θεολόγος ; ξέρεις που πάνε τα βύσματα; όχι ωρομισθιοι και αναπληρωτές στα εκκλησιαστικά...μα κρατάνε την τσάντα του μητροπολίτη και είναι δίπλα, στο σπίτι τους...παρακολουθεις τις εξελίξεις του κλάδου; θυμάσαι κύριε ΠΕ01 ΠΌΣΟΥσ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 2012-2013; ΔΈΚΑ ΑΤΟΜΑ....ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ
Αποφάσεις 620/1933,1382/1948 και 1810/1957 της Ολομέλειας ΣτΕ:μέχρι της εφαρμογής του νεότερου ειδικού νόμου ισχύει και εφαρμόζεται ο προηγούμενος ειδικός νόμος.Αυτό καταγράφεται και στον Ευρωπαικό Κώδικα Ορθής Διοικητικής Συμπεριφοράς,ονομάζοντας το δικαίωμα της χρηστής διοίκησης!Συνεπώς μέχρι να τύχει εφαρμογής ο 3848/2010,ισχύει ο 2525/1997.Δεν θα ξανααπαντήσω σε συναδέλφους άγευστους διοικητικής μέριμνας!!!
Ξέρεις πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.Δεν έχει νόημα να αντιπαρατεθώ μαζί σου,γιατί το έχω κάνει ήδη δικαστικά.Εκεί ισχύουν τα ντουκουμέντα!
κάνει λάθος ο 3848 προβλέπει τι προηγείται της εφαρμογής του: άρθρο 9 http://dipe.lef.sch.gr/documents/nomothesia/N.3848-2010.pdfεπίσης 4303 σελ. 35 σκέψη 12
δεν ξέρω τι επιθυμούσε; αλλά τί αποφάσισε τελικα....α, για τους επιτυχόντες του 08 μην μου το λες εμένα ,έχω επιτυχία 08 και με συμφέρει διότι έχω κόσμο γύρω μου στον πίμακα με ασεπμόνο 06.... με συνέφερε...τι λές τώρα; πλάκα μου κάνεις;....αυτά πες τα σε άλλους που ήθελαν να μετράει του 04, του 02..του 1821... πάντως άμα θες να μιλήσουμε σοβαρά επειδή μίλησα με δικηγόρο που μίλησε με τον εισηγητή του ΣτΕ αυτό που λες δεν ίσχυε, διότι είναι μεταβατική περίοδος αντικειμενικά και καλύπτονται ακριβώς γι' αυτό και οι μη έχοντες ασεπ...ο 3848 πάει πακέτο...και δεν έχει αναδρομική ισχύ, διότι ψηφίσθηκε μετά τον ασεπ του 08 αυτή ήταν η λογική της απόφασης...τώρα τι θα πει δεν το ξέρω....δεν είμαι μάντης...ακόμα και να πει ότι παρείλθε το εύλογο χρονικό διάστημα δεν μπορούν να συνταχθούν πίνακες χωρίς ασεπ...θα υπάρχει περιπλοκή...το λέει και η 4303 εφαρμογή νέου συστήματος σημαίνει διεξαγωγή ασεπ....
Όταν λες μίλησα με δικηγόρο, εννοείς τον Κολλύρη; Για να ξέρουμε πόση βάση να δώσουμε...
εγω εχω 1 αποριες.1η : ο συναδερφος kinegiros δεν ειναι διορισμενος?νομιζω ετσι ειχε πει.γιατι τοση αγωνια με τους αναπληρωτες λοιπον και γιατι τοση μανια εναντιον των επιτυχοντων?2η : o συναδερφος portokali δεν δουλευει φετος ως αναπληρωτης σε σχολειο?πως λοιπον ξημεροβραδιαζεται στον υπολογιστη και γραφει συνεχως?εμεις γιατι δεν προλαβαινουμε?κι επισης παρατηρω οτι στο φορουμ εσεις οι δυο γραφετε συνεχως προσωπικες σας αποψεις.Ε λοιπον δε μας νοιαζουν πλεον!!!!!προσπαθω να μαθω κανενα νεο κι ολο πετυχαινω εσας να λετε....
Άκου για να μαθαίνεις, γιατί είσαι νέος και οι απορίες σου δείχνουν έλλειμμα ωριμότητας και δημοκρατικής νοοτροπίας. Ο Χ συνάδελφος που γράφει εδώ μπορεί να είναι ότι θέλει αδιόριστος, ωρομίσθιος, αναπληρωτής, μόνιμος, συνταξιούχος, επιτυχών, αποτυχών, διοριστέος κλπ κανείς δεν βάζει εμπόδια σε κανένα και κανείς δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητεί το δικαίωμα του αυτό. Περιοδικά εμφανίζονται συνάδελφοι σαν εσένα που θέλουν να φιμώσουν απόψεις που δεν τους βολεύουν και δεν μπορούν ή δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα. Σε αυτή την περίπτωση πάντα υπάρχει κάποιος συνάδελφος (εγώ για εσένα) που τους λέει τα αυτονόητα και ελπίζουμε να μπει στο κλίμα λειτουργίας του φορουμ.Ελπίζω να κατάλαβες. Αααα και δεν έχω μανία εναντίον κάποιου, έχω μια απορία και ψάχνω προτάσεις για να δούμε πως θα λειτουργήσει το σχολείο του χρόνου. Ακόμα κάποιος να απαντήσει...