0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 23, 2012, 09:58:29 amΠαρακαλούμε, όχι παράθεση μηνύματος που είναι στην ίδια ακριβώς σελίδα. Αν χρειαστεί όμως να κάνετε, τότε να επιλέγετε ΜΟΝΟ το προς απάντηση εδάφιο.Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας.
Παρακαλούμε, όχι παράθεση μηνύματος που είναι στην ίδια ακριβώς σελίδα. Αν χρειαστεί όμως να κάνετε, τότε να επιλέγετε ΜΟΝΟ το προς απάντηση εδάφιο.Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας.
Ο μηχανικός που θα σου φτιάξει το σπίτι ή ο γιατρός που θα αναλάβει τη θεραπεία σου θα πρέπει να πληρωθούν με βάση τους τίτλους σπουδών τους και όχι το αποτέλεσμα της εργασίας τους;
Τα παραδείγματα που σου ανέφερα είναι από τον ιδιωτικό τομέα.Προσωπικά έχω μείνει αμέτρητες φορές δυσαρεστημένη από διάφορες υπηρεσίες που μου παρέχονται ιδιωτικά, αλλά δεν κάνω κι έτσι!!Θα μπορούσα να σου αναφέρω χιλιάδες παραδείγματα.Άντε να σου πω ένα κραυγαλέο.Ιανουάριος 2009.Με πάει σούμπιτι ο ιδιώτης γυναικολόγος για αμνιοπαρακέντηση-ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ-στο ΙΑΣΩ.Πήγα 7:30 το πρωί.Με εξυπηρέτησαν 2 το μεσημέρι.Πλήρωσα τότε 700 ευρώ.Ο κόσμος να διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση.Δες τα έσοδα του ΙΑΣΩ και αν αυτά έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
Απόδειξη ότι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα είναι ότι μετά την αμνιοπαρακέντηση δεν ξαναπέρασα ούτε απ'έξω από το ΙΑΣΩ και ο ιδιώτης γιατρός με είδε μία ακόμη φορά, όπου τσεκάροντάς τον-γιατί δεν είμαστε και χαϊβάνια όπως νομίζουν- για τελευταία φορά, πήγα και γέννησα στο δημόσιο νοσοκομείο της πόλης μου.Και όταν γεννήσω με το καλό πάλι, δημόσιο νοσοκομείο θα επιλέξω.Και ξέρεις γιατί?Γιατί εκεί δε θα με κοροϊδέψουν.
Γνωρίζεις καλά ότι σε πολλές επίσης περιπτώσεις ο ιδιωτικός τομέας παρέχει πολύ καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες από το δημόσιο, και έχει και πολύ καλύτερα συμπεριφορά προς τον "πελάτη". Απόδειξη και στο παράδειγμα που ανέφερες, ότι καμία γυναίκα δεν πάει να γεννήσει σε δημόσιο μαιευτήριο....