0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχάς, δεν πρόκειται για τόσο κραυγαλέες αποστάσεις στις θέσεις αυτών που διορίζονται τώρα και στις θέσεις όσων έχουν μείνει εκτός διορισμών (1000 και 10), αλλά για πολύ μικρότερες κι αυτό παρατηρείται σποραδικά. Όποιος είχε γράψει τόσο καλά και ήταν π.χ. 10ος στους πίνακες του ΑΣΕΠ, είχε διοριστεί απευθείας τότε. Όσο για τους υπόλοιπους επιτυχόντες που δεν είχαν κάνει προσφυγή πριν από 4+ χρόνια, είτε θα έπρεπε να είχαν φανεί πιο υπεύθυνοι και διεκδικητικοί τότε, είτε να είχαν καταλάβει πως το Υπουργείο δεν επρόκειτο να δώσει το Ο.Κ. σε "μαζικούς" διορισμούς επιτυχόντων του ΑΣΕΠ! Όλα τα άλλα είναι για "κατανάλωση" .
το 10 με το 1000 ειναι ενδεικτικό,υπάρχει όμως το 200 με το 700 ,500 θέσεις δεν είναι και λίγες,εν πάση περιπτώση όση υπευθυνότητα έπρεπε να δείξουν όσοι δεν προσέφυγαν άλλη τόση υπευθυνότητα έπρπε να δείξει και το υ[πουργείο αφού καταδικάστηκε ώς ένοχο στο τρόπο που διόριζε είς βάρος επιτυχόντων,δεν γ΄΄ινεται σε αυτή τη χώρα να είαμστε μια ζζωή επιλεκτικοί και εκδικητικοί ,το μοναδικό χρέος που είχαμε αν μπορείς να το πείς χρέος και ευθύνη απέναντι στη ζωή μας ήταν να διαβάσουμε και να διαγωνιστούμε έντιμα,το να τρέχουμε σε δικαστήρια εναντίον παράνομου κράτους δεν μας το είχε πεί κανείς,αλλά και έτσι να ήταν είχε βγεί απόφαση του στε που έκρινε παράνομους όλους τους διορισμούς χωρίς ασεπ και πάνω σε αυτή την απόφαση στηρίχτηκαν όσοι διορίστηκαν,αυτή την απόφαση ήταν υποχρεωμένο το υπουργείο να εφαρμόσει και να διορίσει ανλογικά όσους εθίχτηκαν απο τη μη εφαρμογή του 60-40,τα άλλα όλα είναι για κατανάλωση έχεις δίκαιο.
,αυτή την απόφαση ήταν υποχρεωμένο το υπουργείο να εφαρμόσει και να διορίσει ανλογικά όσους εθίχτηκαν απο τη μη εφαρμογή του 60-40,τα άλλα όλα είναι για κατανάλωση έχεις δίκαιο.
Μην γράφετε ανακρίβειες. Οι διορισμοί με την προϋπηρεσία δεν ήταν παράνομοι ( πόσο μάλλον οι συνάδελφοι), κρίθηκαν αντισυνταγματικοί με την 527 του ΣΤΕ. Όσο για απολύσεις, η πολιτεία προστατεύει πάντα και καλά κάνει. Πού να ήξεραν οι άνθρωποι τότε ότι ήταν αντισυνταγματικό; Το θέμα θα μπορούσε να είχε λυθεί 4.5 χρόνια πριν, όμως το Υπουργείο απέρριψε την πρόταση να μας πάρει όλους όσοι παραλειφθηκαν και ζήτησε δικαστικές αποφάσεις για να εκτελέσει. Όσοι το πιστέψαμε, διοριστηκαμε. Ακολουθεί το εύλογο και παλαιότεροι διαγωνισμοί.
Οι διορισμοί με το 24μηνο,30μηνο και 40% κρίθηκαν παράνομοι και αντισυνταγματικοί. Ωστόσο δε νοείται η έννοια της απόλυσης. Αν είναι δυνατόν.
το ελάχιστο που έπρεπε να κάνει ένα πολιτισμένο υπουργείο που στηρίζει τη λειτουργία του στην δικαιοσύνη ήταν να βγάλει ανακοίνωση αμμέσως μετά τις δικαστικές αποφάσεις και να καλέσει σε διορισμό όσους ενδιαφερόμενους ...ακριβώς όπως κάνει όταν κάποιος δεν παρουσιάζεται και καλεί με νέα ενημέρωση τούς επόμενους και τούς επόμενους...τα άλλα είναι να αγαπιόμαστε.