0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η 527 αποκαθιστούσε το νομικό πλαίσιο. Από εκεί και πέρα μόνο με ονομαστική δικαιωτική πράξη είχε κάποιος ελπίδες.
είχε σημασια η δικαιωτική διότι δεν υπήρχε πολιτική βούληση να κάνει το αυτονόητο: κλήση με βάση τη σειρά κατάταξης.
Αν όμως σήμερα έχουν έστω μια μικρή ελπίδα να δικαιωθούν μελλοντικά, το οφείλουν αποκλειστικά σε αυτούς που λιθοβολούν!
Δεν ήταν και δεν είναι ΜΟΝΟ αυτοί Mack77. Ήταν και είναι μια συνεπής στις ιδέες τους κατηγορία "συνδικαλιστών" ( ) που πέρασαν και διορίστηκαν με ΑΣΕΠ, εκείνον τον ΑΣΕΠ που πολέμησαν λυσσαλέα το '98 και μετά, εκ του ασφαλούς πλέον, την είδαν αγωνιστές της προϋπηρεσίας και υπέρμαχοι των δικαίων του κλάδου. Αυτοί είναι μεταξύ όσων αυτή τη στιγμή μας πολεμούν και μας πολέμησαν και φτάσαμε ως εδώ. Για μένα, το επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει συνεπέστερη κατηγορία "συναδέλφων".
Το 97,6% των δικαίως δικαιωθέντων χάνει το δίκιο του υπερασπιζόμενο συντεχνιακά το υπόλοιπο 2,4% των αδίκως δικαιωθέντων...
Καλά φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί εσύ και πόσοι άλλοι που διάβασα εδώ μέσα βλέπετε αυτό που σας συμφέρει και αυτό που θέλεις να πεις; Έχετε κολλήσει ότι αυτοί που δεν προσέφυγαν ήξεραν κιόλας! Μόνο κακία βγάζει αυτό που λέτε. Θεωρείς δηλαδή ότι φταίει ο κόσμος που δούλευε, είχε την οικογένειά του, τα προβλήματα του και δεν διάβαζε pde και facebook; Άρα μας αξίζει αυτή η χώρα, αυτό που έγινε ούτε στο Πακιστάν δεν γίνεται, καλά λέει η συνάδελφος πιο πάνω και αν έχεις την καλοσύνη να μην ξαναμπεις να σχολιάσεις σε αυτό το thread γιατί δεν σε αφορά. Όλοι θα έπρεπε να καταδικάζουμε το Υπουργείο και εσείς λέτε ο ένας για τον άλλον.Ντροπή! Και ναι αυτό σημαίνει κράτος, εφ' όσον κατάλαβε την αδικία/ παρανομία το κράτος, έπρεπε να δημοσιεύσει πρόσκληση των επιτυχόντων. Τα άλλα δεν έπρεπε ποτέ να συμβούν.
Όσα γράφονται είναι επιεικώς παράλογα.Το "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια" αρμόζει τέλεια στην περίπτωσή τους. Οι διορισμοί αφορούν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ δικαιωτικές πράξεις! Αν δεν έχει κάνει το νούμερο 5 προσφυγή (τυχαίο αριθμό λέω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) γιατί δεν το πήρε χαμπάρι, δεν το πίστεψε, δεν... δεν... δεν... κι έκανε το νούμερο 50025 γιατί το πήρε χαμπάρι, το πίστεψε, το κυνήγησε, το...το... το... τότε ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ;;; Σε ποια βάση; Σε ποια απόφαση; Προσέφυγε; Δικαιώθηκε; Κι εγώ γνώριζα εξ αρχής για τις προσφυγές, τυχαία, μέσα από το pde αλλά απλά δεν πίστεψα εξ αρχής και δεν προσέφυγα εξ αρχής. Τώρα δηλ. πρέπει να τα βάλω με τους πιο χαμηλόβαθμους από μένα που διορίζονται κι εγώ κρέμομαι από την απόφαση του ΣΤΕ; ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ στην τελική. Γενικά μιλώντας, είναι πάγια τακτική να αποφεύγουμε να δούμε τις δικές μας παραλείψεις και κοιτάμε να τις φορτώσουμε σε άλλους. Έτσι δεν διορθώνονται τα λάθη κι είμαστε καταδικασμένοι να τα ξανακάνουμε. Στην προκειμένη περίπτωση, όσοι δεν προσέφυγαν ας το αναγνωρίσουν ως λάθος, ως παράλειψη, ως κακοτυχία, ως οτιδήποτε κι ας δουν τι μπορούν να κάνουν τώρα, ΟΧΙ ομως με την τακτική να βγάλουμε το μάτι του άλλου, του πιο χαμηλόβαθμου, ΟΧΙ με την τακτική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Ορθώς είπε ο/η συνάδελφος πιο πάνω ότι έτσι παίζουν το παιχνίδι του διαίρει και βασίλευε ακόμη και μέσα στην ίδια μας την ομάδα, των αδικηθέντων επιτυχόντων των διαγωνισμών. Δεν έχουμε να χωρίσουμε ΤΙΠΟΤΑ, μόνο από κοινού να διεκδικήσουμε.
Για να μην μεινουν τα μορια σου μονιμα στον καλαθο των αχρηστων πρεπει να αλλαξει το συστημα με γραπτο κομματι υποχρεωτικο ....ωστε να μετρησουν τα μορια αυτα...
Υπέροχη εμπειρία...αξέχαστη...δύο φορές την πέρασα και μου πέταξαν τα μόρια στον κάλαθο των αχρήστων... Με τα παραθυρακια οι προηγούμενοι και με το νέο νόμο οι τωρινοί! Προσωπικά ούτε στους επόμενους πιστεύω! Αν μου έχει μείνει μια ελπίδα είναι η δικαιοσύνη!