0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης η απόφαση που έλεγε ότι όλοι οι επιτυχοντες ΑΣΕΠ μπορούσαν να προσφύγουν ως δυναμει διοριστέοι βγήκε πέρυσι το Δεκέμβριο. Άρα , ποιό νόμο μπορούσε να γνωρίζει ο άλλος....;
Δίκιο έχεις .Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .τεράστια αδικία. Κι εγώ κοντεύω να σκάσω γιατί ενώ το γνώριζα τότε δεν έκανα προσφυγή κ τώρα τους βλέπω να διορίζονται, αλλά στην Ελλάδα ζούμε, πότε υπήρχε αξιοκρατία για να υπάρξει κ τώρα; οι χαμηλοβαθμοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Προσωπική μου άποψη!
δε νομίζω να βγήκε καμία απόφαση πέρυσι απλά κάποιοι άργησαν να το μάθουν. Ο νόμος περί αντισυνταγματικότητας του 60-40% από το ΣΤΕ βγήκε το 2015 αν θυμάμαι καλά, τότε που προσέφυγαν κ όλοι αυτοί κ σήμερα διορίζονται.
Συνάδελφοι καλημέρα.
Πολλά άτομα με σειρά 1500+ στους φιλολόγους πχ δεν έκαναν προσφυγή γιατι υπήρχαν νομικοί που έκανα λόγο για εύλογο κ σειρά. Κ εδώ μέσα θα δείτε οτι πολλοί έψαχναν σειρές για να δουν αν έχουν έννομο. Οι συνάδελφοι με χαμηλές σειρές μάλλον το έψαξαν περισσότερο.Καποιοι μπορεί να μην το έψαξαν αλλα να είπαν. Κ αν μου κάτσει ...σαν το τζόκερ...
Απορια...ενταξει οι επιτυχοντες ασεπ που ειχαν βαθμολογια κοντα με τους διοριστεους του 2008, κοιταξαν το συμφερον τους με βαση την 527. Οσοι ειχαν βαθμολογια εκατονταδες θεσεις απο τον τελευταιο διοριστεο, πως πηραν την πρωτοβουλια και εκαναν προσφυγη;;; Πως πηραν εγκαιρα κιολας την αποφαση να δωσουν χρηματα σε δικηγορο;;!!! Μηπως ηταν μιλημενο οτι θα δικαιωθουν; Και ΠΟΙΟΣ τους το "σφυριξε" να το κανουν ειναι η ουσια. Πολυ βρωμαει το σκηνικο αυτης της προσφυγης.