0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης η απόφαση που έλεγε ότι όλοι οι επιτυχοντες ΑΣΕΠ μπορούσαν να προσφύγουν ως δυναμει διοριστέοι βγήκε πέρυσι το Δεκέμβριο. Άρα , ποιό νόμο μπορούσε να γνωρίζει ο άλλος....;
Δίκιο έχεις .Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .τεράστια αδικία. Κι εγώ κοντεύω να σκάσω γιατί ενώ το γνώριζα τότε δεν έκανα προσφυγή κ τώρα τους βλέπω να διορίζονται, αλλά στην Ελλάδα ζούμε, πότε υπήρχε αξιοκρατία για να υπάρξει κ τώρα; οι χαμηλοβαθμοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Προσωπική μου άποψη!
δε νομίζω να βγήκε καμία απόφαση πέρυσι απλά κάποιοι άργησαν να το μάθουν. Ο νόμος περί αντισυνταγματικότητας του 60-40% από το ΣΤΕ βγήκε το 2015 αν θυμάμαι καλά, τότε που προσέφυγαν κ όλοι αυτοί κ σήμερα διορίζονται.
Συνάδελφοι καλημέρα. Βασικά θα παρέμβω παρότι δεν έχω κανένα έννομο συμφέρον όπως ίσως άλλοι που έγραφαν κατεβατά. Α, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι γνώριζαν για προσφυγές απλά αδιαφόρησαν με το σκεπτικό ότι τζάμπα κόπος και χρήμα. Το Θυμάμαι χαρακτηριστικά. Οργανώσεις δε φιλολόγων ενημέρωναν για να σταλούν στοιχεία ώστε να μειωθεί και το κόστος της δικαστικής οδού, όντας πολλοί οι προσφυγέντες.Β, γνωρίζω άτομα με καλύτερη σειρά που δεν ήθελαν να προσφύγουν μην σπάσουν τα αυγά τους. Εγώ αυτό το βίωσα και ήμουν υπέρ προσφυγών και ο, τι γινόταν. Μην εθελοτυφλούμεΓ, απλά τώρα που κάποιοι διορίζονται, χαλιόμαστε;;;;Δ, ουδείς τόσο αδαής, έλεος μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε, πδε υπάρχει και άλλα μέσα ενημέρωσης. Μην τρελαθούμε....δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;;Δ, να δεχτώ ελάχιστα άτομα να αγνοούν κάτι, ελάχιστααααα.Καλημέρα, καλή μονιμότητα στα παιδιά και οι υπόλοιποι δείτε το δικαστικό μέρος. Μια συμβουλή δικηγορική δεν βλάπτει. Αν γίνεται φυσικά κάτι. Μην κάνετε τα ίδια λάθη. Αυτά διότι είναι και αυτονόητα και επεκτάθηκα λες και μιλώ σε μαθητές.ΥΣ. εδώ είναι εκπαιδευτικό φόρουμ όχι νήμα για ποιός φταίει ή μη...δεν είναι κακό να συμβουλευτείτε δικηγόρο αν έχετε έννομο συμφέρον, έστω και τώρα. Δεν χάνετε τίποτα. Χάνετε από το να αναλώνεστε στα σάιτ.
Πολλά άτομα με σειρά 1500+ στους φιλολόγους πχ δεν έκαναν προσφυγή γιατι υπήρχαν νομικοί που έκανα λόγο για εύλογο κ σειρά. Κ εδώ μέσα θα δείτε οτι πολλοί έψαχναν σειρές για να δουν αν έχουν έννομο. Οι συνάδελφοι με χαμηλές σειρές μάλλον το έψαξαν περισσότερο.Καποιοι μπορεί να μην το έψαξαν αλλα να είπαν. Κ αν μου κάτσει ...σαν το τζόκερ...
Απορια...ενταξει οι επιτυχοντες ασεπ που ειχαν βαθμολογια κοντα με τους διοριστεους του 2008, κοιταξαν το συμφερον τους με βαση την 527. Οσοι ειχαν βαθμολογια εκατονταδες θεσεις απο τον τελευταιο διοριστεο, πως πηραν την πρωτοβουλια και εκαναν προσφυγη;;; Πως πηραν εγκαιρα κιολας την αποφαση να δωσουν χρηματα σε δικηγορο;;!!! Μηπως ηταν μιλημενο οτι θα δικαιωθουν; Και ΠΟΙΟΣ τους το "σφυριξε" να το κανουν ειναι η ουσια. Πολυ βρωμαει το σκηνικο αυτης της προσφυγης.