0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου εξήγησα ότι δεν δεσμεύεται κανείς.Περισσότερο για αντιπολιτευτική προετοιμασία πρόκειται.Και πού ξέρεις;Μπορεί και να πιάσει σε ορισμένους ψηφοφόρους.Εντελώς τυχοδιωκτική κίνηση που αντιμετωπίζει τους εκπαιδευτικούς εντελώς απαξιωτικά και εκβιαστικά.Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γαβρόγλου θα εύχεται να μη γίνει καμιά στραβή και ξαναβγούν και μετά θα πρέπει να κάνει κυβίστηση (αν και κάτι μου θυμίζει αυτό...).Αλλωστε ο ίδιος αποχωρεί από την πολιτική.Ακόμα και να επανεκλεγόταν η κυβέρνηση,θα άλλαζε ο υπουργός, με ό,τι σημαίνει αυτό...
Παράθεση από: Anemos2017 στις Ιουνίου 05, 2019, 04:49:36 pm@realΜια απλή ερώτηση έκανα...άποψη εχεις; Δεν αποτελεί απάντηση το......"Δε θα λέμε τα ίδια"Όταν λέμε τα ίδια, μια χαρά απάντηση είναι. Εσύ με καλεις να σε λυπηθώ, κι εγώ δε θα το κάνω!Μην καλλιεργείς αυταπάτες....δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η ζωή....η υπεροψία και η αλαζονεία...πληρώνονται ακριβά ενίοτε.Δεν εχω ανάγκη την λύπη σου....αν χρειαστώ κάποτε κάτι εχω ανθρώπους γύρω μου αρκετούς.
@realΜια απλή ερώτηση έκανα...άποψη εχεις; Δεν αποτελεί απάντηση το......"Δε θα λέμε τα ίδια"Όταν λέμε τα ίδια, μια χαρά απάντηση είναι. Εσύ με καλεις να σε λυπηθώ, κι εγώ δε θα το κάνω!
@math22Τα πραγματα ειναι απλα. Με την παρουσα κυβερνηση υπαρχει πιθανοτητα διορισμου (αυξημενη κατ εμε). Με αλλη κυβερνηση δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα. Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι αυτη. Οσον αφορα το υφος και το ηθος, μην το κρινετε. Θα βγουμεχαμενοι ολοι. Και κατι τελευταιο, αν περιμενουμε εναρετη πολιτικη ηγεσια .. θα περιμενουμε πολυ! Ο λογος ειναι οτι δεν ειμαστε εμεις εναρετοι. Ο Αρκας σε ενα σκιτσο του, ανεφερε οτι κανουμε εκλογες καθε φορα για να αλλαξουμε πολιτικη ηγεσια, επειδη δεν μπορουμε να αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι.
Εγω πιστευω συναδελφε οτι ουτε με την παρουσα ουτε με την επομενη κυβερνηση υπαρχει καμια ελπιδσ διορισμου. Ο εκπαιδευτικος κλαδος ειναι απαξιωμενος στα ματια του πολιτη και στα ματια των κομματων αφου παρολο που ειναι ο πολυπληθεστερος κλαδος του δημοσιου ειναι και ο πιο απαθης και διασπασμενος κλαδος. Δεν υπαρχει λογος κανενας τους να κανει διορισμους εκπαιδευτικων. Εδω απο το 2010 και μετα δεν κανανε ουτε η παρουσα ουτε η επομενη και δεν εχει γινει τιποτα . Τι νομιζουμε οτι εχει αλλαξει τωρα;; Θυμηθειτε τιςνεξαγγελιες Αρβανιτοπουλου εκεινο το καλοκαιρι γιανδιορισμο ολων των εναπομειναντων....θυμηθειτε εξαγγελιες κουρακη Φιλη για 20.000 διορισμους . Και τα 2 κομματα παιζουνε πανω στην πλατη μας.
@apriΘα σε παρακαλούσα να μην εκνευρίζεσαι και να μην παρασύρεσαι από τις οποιεσδήποτε πολιτικές σου πεποιθήσεις.Το λέω αυτό,γιατί γνωρίζω από το παρελθόν τις δυνατότητές σου και αδυνατώ να πιστέψω ότι «δεν βρίσκεις λογικό ειρμό»,τη στιγμή που παραποιείς τα λεγόμενα του συνομιλητή σου.Σου είπα ότι είναι καλό πράγμα οι διορισμοί (έστω και αν προσωπικά μπορεί να μη συμφωνώ με το προτεινόμενο σύστημα),εάν επρόκειτο για πραγματική είδηση.Ομως, σου εξήγησα την άποψή μου,πως πρόκειται για εμπαιγμό και εκβιασμό.Εδώ οι πάντες μιλούν για κίνδυνο δημοσιονομικού εκτροχιασμού και μικρότερο πλεόνασμα υπολογίζοντας το προηγούμενο προεκλογικό πακέτο (επίδομα συνταξιούχων,συντάξεις χηρείας,120 δόσεις κτλ).Τώρα που μαζί με τους διορισμούς έταξε και άρση της μείωσης του αφορολόγητου; Τέλος,είπα ότι η κυβέρνηση τυχοδιωκτικά ελπίζει σε ψήφο από εκβιαζόμενους εκπαιδευτικούς.Δεν είπα ότι θα συμβεί και κάτι τέτοιο.Αντίθετα υποστήριξα ότι οι ψηφοφόροι εξοργίζονται όταν τους αντιμετωπίζεις ως αναξιοπρεπή ανθρωπάκια.Κοίταξε ξανά πιο πάνω τα μηνύματά μου.
@apriΘα σε παρακαλούσα να μην εκνευρίζεσαι και να μην παρασύρεσαι από τις οποιεσδήποτε πολιτικές σου πεποιθήσεις.Το λέω αυτό,γιατί γνωρίζω από το παρελθόν τις δυνατότητές σου και αδυνατώ να πιστέψω ότι «δεν βρίσκεις λογικό ειρμό»,τη στιγμή που παραποιείς τα λεγόμενα του συνομιλητή σου.