0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μη χάνεις το χρόνο σου. Είναι ρομπότ. Καλημέρα!
Τα πραγματα "μιλανε απο μονα τους"Οχι μονο διορισμοι δεν προκειται να γινου, αλλα αντιθετως θα δρομολογηθουν απολυσεις μονιμων εκπαιδευτικων για λιγο αργοτερα
ΑκριβωςΟλοσωσταΚαι "γραψτε το για να το.θυμαστε"...Η παρουσα κυβερνηση προκειται να συντριβει στις επερχομενες εκλογες.Οποιος και οποια δεν το καταλαβαινει ειδικα μετα τις ευρωεκλογες απλα πρεπει να "βαλει το χερι στη φωτια" για να μαθει οτι καιει...
Ειλικρινά συνάδελφε-λίγο με ενδιαφέρει -από πολιτικής απόψεως. Αυτά που λέω , είναι απλά πράματα που στη βόρεια Αμερική και ευρώπη τα έχουν λύσει. ΣΟΡΡΙ που θέλουμε αξιολόγηση, συγνώμη που έχουμε κάνει έρευνα και έχουμε δουλέψει έξω και ξέρουμε τι γίνεται. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν διορίζεται ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο ένας που απλά "τρούπωσε". Δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ πρέπει να μείνω έξω χωρίς ελπίδα και να διοριστεί ένας που δεν έχει περάσει ούτε ένα ΑΣΕΠ και το μεταπτυχιακό του είναι του 7μηνου σε γλώσσα σουαχίλι που δεν ήξερε-και το πήρε ενώ ήταν αναπληρωτής με κούριερ-τσέπωνε λεφτά ΚΑΙ προυπηρεσία. Ας γίνει γραπτός διαγνωσιμός και άμα ΔΕΝ γράψω -καλά να πάθω, να μείνω έξω. Αλλά θέλω και εγώ και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι την ευκαιρία να γράψουμε. Με αυτό το σύστημα είμαστε ΟΛΟΙ εκτός τους τωρινούς αναπληρωτές χαμένοι από χέρι!!!
Εσύ δηλαδή Δάφνη θέλεις να διοργανωθεί γραπτός ΑΣΕΠ ανεξαρτήτως διορισμών, έστω και μόνο για αναπληρωτές? Για να έχουν την ευκαιρία οι νέοι να πηγαίνουν αναπληρωτές? Κατάλαβα καλά?
Λογικα αυτο θελει η συναδελφος. Απλα θα εχει την ιδια καταληξη με ολους εμας που μπηκαμε στην εκπαιδευση ταωτελευταια 15 χρονια...θα εγκλωβιστει χωρις καμια ελπιδα διορισμου. Ασεπ υο λεγαμε αρκετοι ειναι αυτη τη στιγμη η μονη λυση. Αλλα με θεσεις ...οχι χωρις.
Αυτό είναι άλλη κουβέντα. Μπορεί εγώ και χιλιάδες άλλοι που δουλεύουν για 450-500 ευρώ 12ωρα - να ΘΕΛΟΥΜΕ να "εγκλωβιστούμε" για 23 διδακτικές ώρες και 900ε μισθό με 25 ένσημα και ας είναι και στα Ψαρρά!Αυτά είναι επιλογές του καθένα. Αυτή τη στιγμή όμως, με αυτό το σύστημα δεν έχω επιλογή. Είμαι εκτός. Δουλεύω για 500 ευρώ και συνάδελφος έγκυος εργάζεται κανονικά στον 9ο μήνα !!! και θα γυρίσει μία εβδομάδα μετά τη γέννα και θα αναπληρώσει τις ώρες που έχασε μία-μία. Με σχεδόν όλα τα Σάββατοκύριακα με διαγωνίσματα , αναπληρώσεις κλπ. Αυτά που λέτε είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ζείτε σε μία φούσκα, αυτά σας βολεύουν, αυτά λέτε-εξου και σοκαριστήκατε από τα αποτελέσματα των ευροεκλογών!!! Νομίζετε ότι είναι "θυσία" που είστε αναπληρωτές. Ι χαβ γκοτ νιουζ φορ γιου. Είναι εκατοντάδες χιλιάδες από καθηγητικές σχολές που θα ήθελαν ΠΑΡΑ πολύ να είναι αναπληρωτές. Και ΑΣΕΠ γραπτός μόνο για αναπληρωτές να ήταν , πάλι ΧΑΜΟΣ θα γινόταν. Απλό είναι .Όποιος θέλει μη -κορεσμένο κλάδο πρέπει να γίνει ή υδραυλικός, ηλεκτρολόγος ή αποκλειστική νοσοκόμα κλπ. Εκπαιδευτικοί θέλουν να γίνουν ΟΛΟΙ και έχουν πτυχία ΟΛΟΙ. Συνεπώς πρέπει να μπει γραπτός ΑΣΕΠ και ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει γραπτός ΑΣΕΠ και να έχεις την καταξίωση να δουλέψεις 15 χρόνια αναπληρώτρια.Σου αξίζει.