0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειστε πολυπληθεις κλαδος...εγω πε06 για να δουλεψω αναπληρωτης πηγα 8 χρονια ωρομισθιος..ησουν ατυχη ειστε παρα πολλοι εχεις δικιο να διαμαρτυρεσαι
Κι εγώ είμαι ΠΕ02. Εμένα με κάλεσαν λόγω επιτυχίας το 2006. Ωρομίσθια στην αρχή. Αναπληρώτρια μετά. ΥΓ. Το 24μηνο προϋπέθετε επιτυχία σε ΑΣΕΠ, δεν καταλαβαίνω γιατί το βάζεις στην ίδια κατηγορία.
Δε νομίζω!
Εντάξει. Αυτή είναι απάντηση που καλύπτει αυτόν που ρωτά. Αφού ήσουν επιτυχών κανένα πρόβλημα!
Επειδη συνεχίζεται η διαμάχη για τους διορισμούς στην γενική παιδεία....δεν έχετε αναλογιστεί γιατί οι 25.000 του κ. Μπλατά...έγιναν τελικά 10.000; Αυτές τις ημέρες συζητώντας με συνάδελφους από διάφορα σχολεία στο ΠΥΣΠΕ που υπηρετώ (επαρχιακό) πληροφορήθηκα ότι σε όλα τα δημοτικά υπάρχει δραματική μείωση του μαθητικού δυναμικού..σε μερικά της τάξεως των 30 μαθητών.Πως θα γίνουν χιλιάδες διορισμοί σε βάθος τριετίας..χωρίς μαθητές και με πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς κατά πάσα πιθανότητα; Το οικονομικό το αφήνω στην άκρη.Κάθε απάντηση τεκμηριωμένη είναι δεκτή...εκτός από ύβρεις και ειρωνείες...
++++++++ Επίσης, αυτά διδάσκετε στα παιδιά;
Θεωρω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των αναπληρωτων εχει εστω μια επιτυχια ασεπ
Τι εννοείς; Ότι δεν ξέρω αν με κάλεσαν ωρομίσθια μετά από επιτυχία το 2006; [/quoteΕσένα σε κάλεσαν. Εμένα όχι.
Τί να σου πω! Σε πιστεύω. Πάντως είχα καλή σειρά κατάταξης. Αν μου ξέφυγε κανένα δυσπρόσιτο, πάσο.