0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μεγάλες προυπηρεσιες προηγούνται. Πως ξέρουμε όμως τα ακαδημαϊκά του καθενος;
Από τους πίνακες της ειδικής φαίνεται ότι αυτοί που προηγούνται από άποψη προϋπηρεσίας δεν έχουν δουλέψει στην ειδική. Άρα αν υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακόμα στην ειδική λίγοι ειναι αυτοι με μεταπτυχιακό κάπου αλλού. Αν αφαιρέσουμε και τα δυσπρόσιτα που έχουν αυτοί με τη μεγάλη προϋπηρεσία φαίνεται ότι δεν είναι "άπιαστοι".Η εκτίμηση είναι για τους φιλολόγους. Κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μπορεί να σκέφτο μαι και χωρίς καμία βάση.
Γιατί έχετε μπερδευτεί τόσο πολύ βρε συνάδελφοι;Η διαδικασία έχει ως εξής.
μετάφραση?😂
Γιατί κάποιοι κάνουμε πρώτη φορά γενικότερα αίτηση σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ. 1η φορά που ασχολούμαι με επικυρωση πτυχιων ξενων γλωσσών, εγώ νόμιζα τα δέχονται πάντα έτσι (και εντελώς ανούσια κάτα την άποψη μου, αν δεν υπάρχουν υπάλληλοι στον ΑΣΕΠ που δεν ξέρουν τα πτυχία, δεν ξέρουν αγγλικά πχ να διαβάζουν, τι να πω, δουλειά ναχουν οι δικηγοροι πες...), άλλοι κάνουν καθε μηνα και απο μία σε ό,τι βγάζει ο ΑΣΕΠ συστηματικά. Τελος παντων ετσι ειναι οι μπιζνες. Ε αρα πας με το πρωτοτυπο σε εναν, το μεταφραζει και σου δινει μια επικυρωμενη μεταφραση, Μετα στις διευθυνσεις δινεις φωτοτυπια επικρθρωμενης μεταφρασης. Ναι εντάξει η 1η επιλογή σου προφανώς ειναι προτιμότερη αλλά αυτό αφορά μόνο κάτοικους Αθήνας, οι υπόλοιποι που δεν μένουμε εκεί αλλού θα καταφύγουμε. Δεν κατάλαβες όμως, εννοουσα πχ σε μεταφραστικό γραφείο. Γιατι αντε να βρεις αξιόπιστο δικηγόρο, πολλοί αυτό ακριβώς το θέμα αντιμετωπίζουν είδα. Σχετικά με τους υπολογιστές....εμένα μου το λες? Ειπα πιο πάνω οτι το λεει σαφώς το κειμενο οτι δεν χρειαζονται επικυρωση. Κι ομως αρκετοι ειδικα στις ομαδες στο φβ επιμενουν σε άλλα πραγματα διοτι προσανατολιζονται σε αλλους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ, αυτος των εκπαιδευτικών όμως είδα διαφέρει σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν διαβαζουν μαλλον αναλυτικα ολο το κειμενο (το λεω γιατι ειδα και πολυ γελοιες ερωτησεις).
Με πολλά σχόλια αρχίζα να αμφιβάλλω για το αν ξέρω να διαβάζω μια προκήρυξη...με έχει πιάσει άγχος για το αν κατάλαβα σωστά..
Σχετικά με τους υπολογιστές....εμένα μου το λες? Ειπα πιο πάνω οτι το λεει σαφώς το κειμενο οτι δεν χρειαζονται επικυρωση. Κι ομως αρκετοι ειδικα στις ομαδες στο φβ επιμενουν σε άλλα πραγματα διοτι προσανατολιζονται σε αλλους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ, αυτος των εκπαιδευτικών όμως είδα διαφέρει σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν διαβαζουν μαλλον αναλυτικα ολο το κειμενο (το λεω γιατι ειδα και πολυ γελοιες ερωτησεις).
Λογικό η όποια απειρία να προκαλεί και άγχος και σάστισμα, αλλά όπως πολύ σωστά λέτε καλό είναι να διαβάζει κανείς πολύ καλά την προκήρυξη. Για όλους μας μπορεί να υπάρχουν γκρίζα σημεία, αλλά μην αποπροσανατολιζόμαστε, κάποια πράγματα είναι σαφή και νομίζω τα κάνουμε μόνοι μας δύσκολα... αυτή την φορά περισσότερο από ποτέ.