0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο είναι μωρέ το πελατειακή mood? Θα είχες δίκιο μόνο εάν είχε λήξει η περίοδος κατάθεσης των δικαιολογητικών. Μέχρι τότε σύμφωνα με την προκηρυξη και καθόλα νόμιμα, έχουμε δικαίωμα να προσκομισουμε δικαιολογητικα. Δεν είναι έτσι? Αυτοί είναι οι όροι της προκήρυξης. Σε περίπτωση που κάποιοι το αγνοείτε, οι διεύθυνσεις οφείλουν να παραλαμβανουν δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 13/3 και να μην παραπέμπουν τους συμμετέχοντες σε ένσταση. Όλα νόμιμα λοιπόν, Κανείς δεν καταστρατηγει την προκήρυξη. Μην εξαπτεστε και να έχουν κάποιο νόημα αυτά που γράφετε.
Σήμερα η ΔΔΕ της περιοχής μου επικαιροποίησε τα προσόντα μου στον ΟΠΣΥΔ και δεν μου πέρασαν το Πιστοποιητικό Η/Υ.Τους πήρα τηλ και τους ζήτησα να ξανακοιτάξουν το φάκελο μου για να το διορθώσουν και η προισταμένη μου απάντησε πως δεν μπορούν να ασχοληθούν ξανά με την ίδια αίτηση, δεδομένου ότι έχουν χιλιάδες αιτήσεις, να κάνω ένσταση! Εαν όμως προσλάβουν αναπληρωτές τον Σεπτέμβρη από τους προσωρινούς πίνακες, τα 4 μόρια που χάνω πιθανόν να κοστίσουν την πρόσληψη μου σε περιοχή που να με εξυπηρετεί.Τι άλλο να κάνω; Να πάω στον διευθυντή της ΔΔΕ;;;
Απαράδεκτη η Προισταμένη.... φυσικά να πας από κει Εκ περιέργειας ποιο Πιστοποιητικό έχεις; Μήπως δε το πέρασαν γιατί εκδόθηκε μετά τη λήξη των ηλεκτρονικών αιτήσεων;
Εχω το i-skills B.I.T Thematic του 2008. Υπάρχει στην προκήρυξη. Το κατέθεσα μάλιστα και επικυρωμένο από δικηγόρο, ενώ δεν απαιτούνταν, γιατί το είχα ήδη. Το έχω καταθέσει πολλές φορές σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ χωρίς κανένα πρόβλημα.Πρέπει να πάω από εκεί λοιπόν, και δεν έχω καμία διάθεση για καβγάδες... Δεν καταλαβαίνουν λίγο την κατάσταση. Για εκείνους είναι μια ακόμη αίτηση, για εμάς είναι το εργασιακό μας μέλλον...
Αυτο που περιγραφει η tam tam παραπανω μου ειπε η δικηγορος να το προσεχω. Συγκεκριμενα μου ειπε «πες στον υπαλληλο να γυρισει σελιδα να δει την μεταφραση γιατι καμια φορα δεν το κανουν». Τα στοιχεια μου περάστηκαν στον οπσυδ σε 3 μερες οπως μου ειχε πει η υπαλληλος που παρελαβε τα χαρτια.
Καλημέρα σε όλους!
Ανέφερα ότι δεν έχω διάθεση για καβγά, όχι ότι θα πάω για καβγα. Έγραψα ότι η προϊσταμένη δεν μου πρότεινε να κάνω συμπληρωματική δήλωση, ως όφειλε, αφού δεν εχει παρέλθει το χρονικό διάστημα κατάθεσης των δικαιολογητικών, εσύ ο ίδιος μου το πρότεινες σε προηγούμενο μήνυμα σου! Μπορεί το έντυπο να τους παραπεσε. Δεν κάναν και κανένα έλεγχο σοβαρό στην παραλαβή των δικαιολογητικών. Πως τώρα από όλα αυτά κατέληξες να γράφεις για μη τήρηση της νόμιμης διαδικασίας, καταστρατηγηση της προκήρυξης, πελατειακές σχέσεις κ.α μόνο εσύ ξέρεις. Τελοσπαντων, θα ενημερώσω για την εξέλιξη της υπόθεσης. Έτσι για την ιστορία! Προς το παρόν το σταματάω εδώ. Εγώ πήγα σήμερα στο σχολείο, γιατι είχα μια υποχρέωση διοικητική, οπότε δεν προλαβαίνω τη Δευτεροβάθμια (δέχονται μέχρι τη μια). Ες αύριον!
Πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσεις έγγραφη απάντηση σε ερώτημα που θα υποβάλλεις στην ΔΔΕ με αριθμό πρωτοκόλου. Θα αναφέρεις ότι κατέθεσες το τάδε δικαιολογητικό π.χ. πιστοποιητικό ECDL, το οποίο έιναι άκριβώς όπως περιγράφεται στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 ΦΕΚ 46/25-12-2019 ΣΕΛΙΣ 26 (1146) την οποία θα επισυνάψεις στην αίτησή σου μαζί με φωτοτυπία του ECDL και φωτοτυπία της αιτησης - απόδειξης κατάθεσης των δικαιολογητικών σου στην ΔΔΕ ζητώντας εγγραφη απάντηση γιατί δεν το καταχώρησαν στον οπσυδ ενώ είναι σύμφωνο με την προκήρυξη.
Θα πάρει απάντηση "Κάντε ένσταση". Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί δημόσιος φορέας να δώσει διαφορετική απάντηση γραπτώς, γιατί η μόνη διαδικασία που προβλέπεται από την προκήρυξη είναι η ένσταση. Έχει απόλυτο δίκιο ο rrrrrr.
εμενα τα περασαν ολα τα καινουργια στοιχεια, αλλα δεν εγινε αλλαγη στην προυπηρεσια. φαινεται 30/6