0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ το πήρα αυτό το email αλλά δεν νιώθω ανώτερος από τους συναδέλφους που μπορεί να κάνανε λάθος ή δεν πρόσεξαν ή δεν διάβασαν καλά ή ....για οποιοδήποτε άλλο λόγο που αφορά το παράβολο αυτή τη στιγμή στην ειδική είναι εκτός πινάκων.Είναι αστείο να λέμε(δεν το λες εσύ αυτό), ότι αφού δεν έκανε κάποιος σωστά το παράβολο δεν άξιζε για το δημόσιο. Λες και ως εκπαιδευτικοί ασχολούμαστε φουλ με διοικητικά.....
Εδώ χάθηκε η μπάλα με ένα παράβολο. Φαντάσου μέσα στην τάξη τι θα γίνει. Αν ακολουθήσατε τις οδηγίες δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.
Γιατί συνάδελφε δε νιώθεις ανώτερος; Πάρε παράδειγμα από τους... συναδέλφους σου που νιώθουν. Αξίζει να διοριστούν μόνο εξαιτίας του... παράβολου!
Μερικοί εδώ μέσα ή είναι μύγα μέσα στο Μαξίμου και τον ΑΣΕΠ ή μας τρολλάρουν , γιατί πέφτει πολύ "εγγυώμαι"...Έχει γίνει ποτέ προκ. ΑΣΕΠ (μεγάλη τουλάχιστον) που να μην υπάρχουν λάθη?!Έχουμε 27/6 τα σχολεία ανοίγουν 7/9, δλδ καθαρους εχουν 2 μηνες με ένα 15αυγουστο μέσα. Σε εμένα δεν έχουν γίνει λάθη αλλά έχουν γίνει σε ανθρώπους που ξέρω και σε αλλους που δεν ξέρω και τα διαβάζω στις ομάδες στο fb της ειδικότητας μου, από προυπηρεσίες στο εξωτερικό μέχρι επιμορφωση. Άμα του άλλου τους κόψεις από λάθος προυπηρεσία 5-6 χρόνια τον στέλνεις σε νησί ή ακόμα χειρότερα, θα τον πάρει αργότερα σε άλλη φάση?
Μια χαρά είναι το σύστημα του παράβολου, πραγματικά αν δε μπορούμε να διαβάσουμε μια προκήρυξη σωστά δε μας φταίει κανείςΕλεος δλδ με το παράβολοΌποιος δε μπορεί να φέρει εις πέρας μια προκήρυξη δε νομίζω ότι θα ανταπεξέλθει σε γραφειοκρατία δημοσίου Τι θα γίνει μετά δλδ θα ζητάμε βοήθεια από άλλους για μια αίτηση?Αναλαμβάνουμε θέση στο δημόσιο τομέαΤο λάθος της βιασύνης θα γίνει και εγώ μπορεί να το κάνω,για αυτό το λόγο όμως κοιτάς και ξανά κοιτάς τι κάνεις
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/326339_xana-problima-me-parabolo-ekatontades-ekpaideytikoi-krithikan-aporripteoi-apoΑν ισχύει αυτό για τους περισσότερους, τότε μάλλον ο ίδιος τους ο εαυτός φταίει. Απορώ γιατί το αιτιολογούν ως τεχνικό πρόβλημα.
Επειδή το γνωστικό αντικείμενο που με απασχολεί αυτή την περίοδο ως διδακτορικός φοιτητης είναι Παιδαγωγική Ψυχολογία, μέρος της οποίας είναι η Διαχείριση σχολικής τάξης αν έχει πέσει στην αντίληψη σου έρευνα που να συνδέει το παράβολο με τη διαχείριση σχολικής τάξης σε παρακαλώ να με ενημερώσεις. Όχι κάποιο δείκτη συσχέτισης θέλω αιτιακή σχέση. Όταν θέτουμε θέματα που αφορούν τη διαχείριση σχολικής τάξης να μιλάμε επιστημονικά παρακαλώ....είναι κατα κάποιο τρόπο φόρουμ εκπαιδευτικών.Αυτό είναι το θέμα. Έτσι είναι όπως το λες. Προσπάθεια να ξεχωρίσουν και να νιώσουν ανώτεροι έστω και με το παράβολο. Τι να πει κανείς!!;;!!
Εν τω μεταξύ 400μονο οι κανονικές ενστάσεις για τον κλάδο των δασκάλων. Οι 1800 αφορούν το παραβολο της εθνικής και το app που διπλό πλήρωνε παράβολο. Κάποιοι μίλαγαν για τρελλές ενστάσεις πριν από καιρό. Τώρα τους ψάχνω με το κυάλια στο φόρουμ. Εξαφανίστηκαν! Καλημέρα